Omdesignet 14-tommer MacBook Pro, der skal lanceres næste år

Omdesignet 14-tommer MacBook Pro, der skal lanceres næste år

14. maj 2020 0 Af Mathias
  • Rygter om, at Apple lancerer en 14-tommer MacBook Pro-bærbar computer næste år, som kunne erstatte 13,3-tommer-modellen.
  • Den 13,3-tommer MacBook Pro fik netop en betydelig opgradering, men skærmstørrelsen blev ikke ændret, som nogle fans havde forventet.
  • Rygter siger også, at den 14-tommer MacBook Pro kunne sporte en mini-LED-skærm, en skærmteknologi, der giver mulighed for tyndere og lettere produktdesign.
  • Besøg GEAR-onlines hjemmeside for flere historier.

Apple sidste efterår øgede skærmstørrelsen på sin største MacBook Pro fra 15,6-tommer til 16-tommer uden at ændre den samlede størrelse. Karmene blev reduceret for at imødekomme den lidt større skærm, og 16-tommerne fik masser af andre markante opgraderinger, inklusive det nye Magic Keyboard, bedre lyd og specifikke specifikationer. Vi forventede at se den samme type opgradering nå den 13,3-tommer MacBook Pro, og Apple leverede næsten den for et par dage siden. Opdatering af 2020-produkt replikerer de fleste af 16-tommer-modellens opdateringer bortset fra skærmstørrelsesforøgelsen. Den bærbare computer har stadig en 13,3-tommer LCD i stedet for et 14-tommer panel. Men skærmopgraderingen er stadig i værkerne, siger nye rygter, og det kan muligvis bringe en anden bemærkelsesværdig ændring over.

En kinesisk person, der offentliggjorde flere oplysninger om Apple-produkter på Twitter, sagde, at 14-tommeren MacBook Pro ankommer næste år uden at give nogen kontekst for informationen. Dette fik den kendte lækker Jon Prosser til at svare med et “100%” svar:

For et par dage siden sagde analytiker Ming-Chi Kuo i en ny note til investorer, at Apple har skubbet mini-LED-produkter tilbage til næste år på grund af den nye coronavirus-pandemi.

Læs også  Apple udskyder iPhone-fotoscanning af CSAM-detektion midt i kontroverser

“Vi mener, at investorerne ikke har brug for at bekymre dig for meget om udvidelsen af ​​mini-LED-planen, fordi mini-LED er en nøgleteknologi, som Apple vil fremme i de næste 5 år, så selvom den kortsigtede tidsplan påvirkes af den nye koronar lungebetændelse, vil den ikke skade den langsigtede positive tendens, ”sagde forskningsnotatet set af MacRumors

Artiklen forsætter under annoncen