Omdesignet 14-tommer MacBook Pro, der skal lanceres næste år

Omdesignet 14-tommer MacBook Pro, der skal lanceres næste år

14. maj 2020 0 Af Mathias
  • Rygter om, at Apple lancerer en 14-tommer MacBook Pro-bærbar computer næste år, som kunne erstatte 13,3-tommer-modellen.
  • Den 13,3-tommer MacBook Pro fik netop en betydelig opgradering, men skærmstørrelsen blev ikke ændret, som nogle fans havde forventet.
  • Rygter siger også, at den 14-tommer MacBook Pro kunne sporte en mini-LED-skærm, en skærmteknologi, der giver mulighed for tyndere og lettere produktdesign.
  • Besøg GEAR-onlines hjemmeside for flere historier.

Apple sidste efterår øgede skærmstørrelsen på sin største MacBook Pro fra 15,6-tommer til 16-tommer uden at ændre den samlede størrelse. Karmene blev reduceret for at imødekomme den lidt større skærm, og 16-tommerne fik masser af andre markante opgraderinger, inklusive det nye Magic Keyboard, bedre lyd og specifikke specifikationer. Vi forventede at se den samme type opgradering nå den 13,3-tommer MacBook Pro, og Apple leverede næsten den for et par dage siden. Opdatering af 2020-produkt replikerer de fleste af 16-tommer-modellens opdateringer bortset fra skærmstørrelsesforøgelsen. Den bærbare computer har stadig en 13,3-tommer LCD i stedet for et 14-tommer panel. Men skærmopgraderingen er stadig i værkerne, siger nye rygter, og det kan muligvis bringe en anden bemærkelsesværdig ændring over.

En kinesisk person, der offentliggjorde flere oplysninger om Apple-produkter på Twitter, sagde, at 14-tommeren MacBook Pro ankommer næste år uden at give nogen kontekst for informationen. Dette fik den kendte lækker Jon Prosser til at svare med et “100%” svar:

For et par dage siden sagde analytiker Ming-Chi Kuo i en ny note til investorer, at Apple har skubbet mini-LED-produkter tilbage til næste år på grund af den nye coronavirus-pandemi.

Læs også  Apple annoncerer 15. september begivenheden 'Time Flies' til nyt Apple Watch og iPad

“Vi mener, at investorerne ikke har brug for at bekymre dig for meget om udvidelsen af ​​mini-LED-planen, fordi mini-LED er en nøgleteknologi, som Apple vil fremme i de næste 5 år, så selvom den kortsigtede tidsplan påvirkes af den nye koronar lungebetændelse, vil den ikke skade den langsigtede positive tendens, ”sagde forskningsnotatet set af MacRumors

Artiklen forsætter under annoncen