Nye leaks viser opdateret design af Galaxy Note 20+

Nye leaks viser opdateret design af Galaxy Note 20+

28. maj 2020 0 Af Mathias
  • Designet af Samsungs uanmeldte Galaxy Note 20 er blevet afsløret i et nyt leak.
  • Steve Hemmerstoffer (@OnLeaks) delte gengivelser af Galaxy Note 20 på mandag, komplet med telefonens dimensioner og de subtile designændringer fra Galaxy Note 10 .
  • Samsung forventes at annoncere Galaxy Note 20 og Galaxy Note 20 i august ved en digital udpakket begivenhed, men den nye coronavirus-pandemi kan potentielt have indflydelse på udgivelsesdatoen.

I det hele taget har Galaxy S20-serien ikke nøjagtigt brudt salgsrekorder, siden det blev lanceret tidligere i år. En del af det kan utvivlsomt bebrejdes den virale pandemi, der afbrød økonomien i hvert land på planeten, men manglen på store opgraderinger og den forbløffende beslutning om ikke at frigive en mere overkommelig Galaxy S20e-model spillede også en rolle. Dette lægger endnu mere pres på den forestående frigivelse af Galaxy Note 20.

Sidste uge gik David Kowalski og Pigtou sammen om at give os vores bedste look endnu på hvad kan være det endelige design af Galaxy Note 20. Det fremhævedes, at gengivelserne var baseret på lækkede CAD-tegninger og viste nogle af de måder, som designet havde ændret i forhold til Galaxy Note 10. Nu, et par dage senere, Pigtou er tilbage med gengivelser af Galaxy Note 20 , men denne gang står Steve Hemmerstoffer (@OnLeaks) bag dem.

Ifølge Pigtou , Galaxy Note 20 er 165 mm lang, 77,2 mm bred og 7,6 mm tyk, hvilket gør den tyndere end Galaxy Note 20 beskrevet i sidst uges lækage. Meget ligesom Note 20, bør designen af ​​Note 20 være velkendt for alle, der ejede en Note 10 eller Note 10 , selvom S Pen-åbningen og de fysiske knapper har udskiftet sider. Det frontvendte kamera ser praktisk taget identisk ud i både størrelse og relativ placering.

Læs også  Det første kig på den officielle PS5 brugerflade

Artiklen forsætter under annoncen

Som med Galaxy Note 20 er den mest bemærkelsesværdige designændring på Note 20 bagkamera-modulet, som siges at har et periskopobjektiv og et dybdekamera. Rygter har antydet, at Note 20 muligvis har et 108-megapixel-kamera, men denne specifikke lækage giver ikke nogen indsigt i specifikationerne.

Tidligere lækager har hævdet, at Galaxy Note 20 vil have et 6,9-tommer display med en 120Hz opdateringshastighed, Snapdragon 865-processor i USA (Exynos 992 i Europa), 12 GB RAM, 128 GB intern opbevaring og 4.500mAh batteri . Telefonen kører også Android 10 på One UI 2.1 ud af kassen.

Både Galaxy Note 20 og Galaxy Note 20 forventes at blive annonceret i august ved en digital udpakket begivenhed. Der er selvfølgelig en chance for, at Samsungs planer kan ændres som et resultat af pandemien, men alle tegn peger på disse store flagskibe, der lanceres efter planen, i det mindste for nu.

Artiklen forsætter under annoncen