Nye 'Call of Duty' inkluderer ikke gratis PS5 eller Xbox Series X opgradering

Nye 'Call of Duty' inkluderer ikke gratis PS5 eller Xbox Series X opgradering

28. august 2020 0 Af Mathias
  • Call of Duty: Black Ops Cold War vil være den første post i serien på næste generations konsoller, men det ser ud som at du bliver nødt til at betale ekstra, hvis du vil spille på tværs af generationer.
  • En nylig lækage afslører, at Activision vil være at sælge en Cross-Gen-pakke til den nye Call of Duty , der giver spillerne adgang til både PS4- eller Xbox One-versionen og PS5- eller Xbox Series X-versionen.
  • Activision og Treyarch deler flere detaljer om Call of Duty: Black Ops Cold War og vis gameplay fra spillet for første gang den 26. august.

En af de mere interessante historier omkring ankomsten af to næste generations konsoller i efteråret er, hvordan udgivere og udviklere beslutter at håndtere lanceringer af videospil på tværs af generation.

Som det var tilfældet i 2013, nogle spil lanceres i efteråret og i mont hs og år fremover vil være tilgængelige på både de nuværende generationskonsoller såvel som PS5 og Xbox Series X. Nogle af disse spil vil kun bede dig om at betale en gang for adgang på tværs af generationer, men andre vil opkræve dig ekstra for dobbeltdypning, som NBA 2K21 , som har en cross-gen version, der koster $ 100. Og det ser ud til, at den nye Call of Duty måske følger efter.

Artiklen forsætter under annoncen

Publisher Activision og udvikler Treyarch plan for fuldt ud at afsløre Call of Duty: Black Ops Cold War den 26. august, men i dagene før afsløringen har lækager ødelagt meget af nyheden. Vi kommer ikke ind på det hele, men en af lækagerne slipper for, at der vil være en række versioner af spillet tilgængelige i efteråret, og en af disse versioner kaldes Cross-Gen Bundle. Desværre indeholdt lækagen ingen detaljer om dette bundt, men navnet antyder, at der vil være en måde at købe enten PS4- og PS5-versionerne af spillet eller Xbox One- og Xbox Series X-versionerne af spillet med rabat pris (men stadig mere end standard $ 60 MSRP).

Læs også  Apple, Elon Musk, Bill Gates og flere højprofilerede Twitter-konti hacket af Bitcoin-svindlere

Artiklen forsætter under annoncen

I betragtning af hvor populær Call of Duty -franchisen er blevet, er Activisions beslutning om at springe Microsofts smarte levering ud – som giver Xbox Series X-ejere adgang til begge versioner af spillet med et køb – kan være en fortællende (hvis denne lækage er legitim). Hvis en af de største spil-franchiser fra et af de største studier opkræver ekstra for adgang til tværgener, synes det uundgåeligt, at andre vil gøre det samme.

Heldigvis behøver vi ikke vente meget længere på at lære de officielle detaljer, da Activision og Treyarch er klar til at fortælle os alt, hvad der er at vide om Black Ops Cold War – rygtes at være en direkte efterfølger til originalen Call of Duty: Black Ops fra 2010 – onsdag den 26. august sammen med en ny trailer.