Ny video viser et iPhone 12-design med en stor ændring fra tidligere leaks

Ny video viser et iPhone 12-design med en stor ændring fra tidligere leaks

15. september 2020 0 Af Mathias
  • Udgivelsesdatoen for iPhone 12 er blevet forsinket på grund af det nye coronavirus, og Apple forventes nu at afsløre iPhone 12-serien i midten af oktober.
  • En kort videolækage viser os det påståede design af iPhone 12 Pro, inklusive de betydelige designændringer, der forventes for dette års iPhone-generation.
  • Meget af det nye design er i tråd med tidligere rygter, men det bageste kameralayout er meget forskelligt fra de lækager, vi har set i de sidste seks måneder.

Hvis dette var et almindeligt år, ville iPhone 12 forudbestillinger være startet den Fredag, et par dage efter Apples iPhone-pressekonference i midten af september. Men et lille patogen ødelagde alt ved det normale liv. Det nye koronavirus tvang regeringer til at indføre lockdowns og rejsebegrænsninger i de første måneder af pandemien i et forsøg på at begrænse udbrud. Nogle lande var mere succesrige end andre, men begrænsningerne påvirkede alt. Den nye iPhone-generation blev heller ikke skånet, og Apple blev tvunget til at forsinke fremstillingen og lanceringen af iPhone 12-serien.

Apple bekræftede forsinkelserne for et par måneder siden og signaliserede, at dets september-kvartal ikke inkluderer noget iPhone 12-salg. Siden da så vi en række rygter om, at Apple ville lancere et par nye iPhones i slutningen af oktober, hvor de resterende to Pro-modeller skulle ankomme senere i november. Apple planlagde en online-kun pressebegivenhed til 15. september, men det ser ud til at være centreret om den næste generation af Apple Watch. Der forventes andre Apple-produkter på udstillingen, herunder den nye iPad Air og 8. generation iPad, men ikke iPhone 12. Det er hvad eksperter siger, men vi ved det ikke rigtig før i næste uge. Mens vi venter, har vi en helt ny videolækage, der viser det påståede design af iPhone 12.

Læs også  Googles opdagelse af tidskrystal er så stor, at vi ikke kan forstå den fuldt ud

YouTuber EverythingApplePro postede på Twitter et 5 sekunders klip af iPhone 12 Pro-chassiset, en vital komponent i håndsættet, der ser ud til at bekræfte telefonens endelige design. IPhone 12 har den første betydningsfulde designændring siden iPhone X. Apple har droppet de afrundede kanter på iPhone X til fordel for fladere kanter som de gamle iPhone 5 og nyere iPad Pro-modeller. Rygter sagde, at den nye iPhone-serie ville tilbyde en blanding mellem iPhone 4-designet og iPad Pro, når det kommer til metalrammen, og denne video ser ud til at bekræfte det.

Klippet giver os også et kig på bagpanelet og hovedkameraet, og vi ser på udskæringer til tre primære sensorer. De mindre huller holder blitzen og LiDAR-sensoren. Det er den samme ekstra sensor, som Apple introducerede med iPad Pro tidligere på året, som vil blive brugt til augmented reality (AR) -funktioner på disse enheder. Kamerabumpen ser ikke ud til at være så fremtrædende som forventet, og den er meget forskellig fra tidligere lækager, vi så, der antydede, at LiDAR-sensoren ville være meget større.

Artiklen forsætter under annoncen

Andre ændringer vedrører placeringen af SIM-bakken, som er flyttet til venstre side af håndsættet. På højre side er der en mærkelig udskæring, der muligvis rummer den ekstra 5G-antenne, som iPhone 12 Pro kræver for at oprette forbindelse til 5G-netværk.

Læs også  Android 12: Alt, hvad der er værd at vide om Googles næste mobilstyresystem

Alle fire iPhone 12-håndsæt tilbyder 5G-support, hvilket kræver specialiserede komponenter, da det ikke kun er et Qualcomm-modem, der muliggør 5G-forbindelse. Disse telefoner kræver også 5G-antenner. Dette kunne forklare det nye design af håndsættet. De fladere kanter kan hjælpe Apple med at bruge så meget intern plads som muligt til at rumme alle de nødvendige komponenter uden at gå på kompromis med batteriets levetid. Det er bare spekulation på dette tidspunkt, især i betragtning af at chassiset i videoen ovenfor ikke kan bekræftes.

iPhone 12-skærmen vises muligvis ikke i dette klip, men vi forventer, at det indeholder det hak, vi er vant til siden iPhone X. Hakket kan dog være lidt mindre på Apples nye iPhones.