Ny undersøgelse gør en overraskende opdagelse om coronavirus i New York

Ny undersøgelse gør en overraskende opdagelse om coronavirus i New York

8. november 2020 Slået fra Af Mathias
  • Ifølge en ny immunitetsundersøgelse cirkulerede det nye coronavirus i New York længe før de første COVID-19 tilfælde blev diagnosticeret.
  • Resultaterne er overraskende for mange mennesker, skønt de er i tråd med lignende forskning, der sagde, at virussen spredte sig i amerikanske og europæiske samfund meget tidligere end forventet.
  • Mount Sinai-undersøgelsen indikerer også, at så mange som 22% af New York Citys beboere kan være blevet inficeret, et tal, der er for lavt til at tilbyde immunitetsbeskyttelse af besætningen.

Den nye koronavirus har spredt sig i samfund siden begyndelsen af 2020, længe før de første tilfælde blev officielt diagnosticeret. Forskere fra Frankrig beviste, at Paris-læger havde behandlet COVID-19-patienter i slutningen af 2019, og der er mindst en lignende undersøgelse for staten Washington. Andre læger i det nordlige Frankrig tror også, at de behandlede koronavirus lungebetændelse i slutningen af 2019. I Italien fandt læger beviser, der siger, at deres lokale udbrud startede i god tid, før det første tilfælde blev officielt diagnosticeret. Spanske forskere fandt spor af virussen i spildevand, der går forud for starten på den lokale epidemi. Separat havde forskere vist øget hospitalsaktivitet i Wuhan, Kina i månederne før de første sager blev afsløret, hvilket tyder på, at sygdommen kan have spredt sig i byen i god tid, før Kina meddelte noget. Denne undersøgelse bygger på billeder, der viser, at der er parkering på hospitalets parkering, ikke faktisk test fra coronaviruspatienter, der ikke vidste, at de led af en ny sygdom.

En helt ny undersøgelse fra Mount Sinai-forskere har en lignende konklusion for New York COVID-19-udbruddet. Virussen spredte sig allerede lydløst i byen så tidligt som i februar, flere uger før de første tilfælde blev bekræftet med PCR-test. Dette vil komme som en overraskelse for mange mennesker, der troede, at meget af den tidlige udiagnostiserede spredning fandt sted på vestkysten. Forskerne tilbød også et par andre interessante konklusioner om antistofprøvning, COVID-19-immunitet og besætningsimmunitet.

Læs også  Chrome gør det endnu nemmere at administrere dine endeløse faner

Artiklen forsætter under annoncen
Gå ikke glip af : 10 tilbud, du ikke vil gå glip af på søndag: Black Friday Instant Pot-salg, skør Purell-aftale, $ 194 AirPods Pro, $ 99 AirPods, mere

Sinai-forskerne analyserede over 10.600 plasmaprøver fra patienter, der besøgte sundhedssystemet mellem ugerne, der sluttede den 9. februar og den 5. juli. De delte patienterne op i to grupper, inklusive en “akut pleje” -gruppe på 4.101 patienter og en “rutinepleje” -gruppe på 6.590. Den akutte plejegruppe kom til hospitalet og søgte COVID-19 akut pleje og blev brugt som en positiv kontrolgruppe for coronavirusinfektioner. Den rutinemæssige plejegruppe repræsenterede patienter, der besøgte hospitalet for ikke-COVID-19 problemer, herunder OB / GYN, fødsel og fødsler, operationer, onkologiske besøg og alt andet, der ikke involverede patogenens tilstedeværelse.

Forskerne troede, at rutinepleje ville repræsentere et bedre billede af befolkningen generelt . De fandt ud af, at de fleste individer i gruppen med akut pleje var over 61 år, mens den rutinemæssige plejegruppe var mere afbalanceret, når det kommer til alder. Forskerne designet deres egen antistoftest til at detektere infektioner. Mount Sinai-testen havde høj specificitet og følsomhed, hvilket betyder, at chancerne for falske diagnoser var meget lave. De målte både tilstedeværelsen af antistoffer og volumenet af antistoffer, som en person havde.

Artiklen forsætter under annoncen

“Vores to-trins ELISA-test bekræfter tilstedeværelsen og niveauantistofferne . Brug af to sekventielle tests reducerer den falske positive hastighed og favoriserer høj specificitet, hvilket resulterer i en følsomhed på 95 procent og en specificitet på 100 procent, ”sagde professor i mikrobiologi Viviana Simon pr. Science Daily .

Forskerne observerede, at hyppigheden af positive satser steg forskelligt i de to grupper og steg kraftigt i gruppen med akut behandling. Det er her Mount Sinai-forskerne opdagede, at virussen spredte sig i New York i begyndelsen af februar. De første positive antistoftest dateres tilbage til midten af februar. Disse proteiner kan påvises i blodbanen et par uger efter, at en person er inficeret med det nye patogen. Dette tydede på, at virussen kom til New York flere uger – i det mindste – inden sundhedstjenestemænd bekræftede, at COVID-19 spredte sig.

Læs også  Forsinkelser i lanceringen af iPhone 13 ser usandsynlige ud

Antallet af COVID-19 sager steg markant i den første uge af marts, og byen gennemførte en hjemme-bestilling den 22. marts.

antistoftest tillod Mount Sinai at måle antallet af mennesker, der blev smittet i den første bølge af New Yorks COVID-19-epidemi. Forskerne konkluderede, at et betydeligt antal New York-borgere var inficeret, men ikke nok til, at byen kunne nå flokkeimmunitet.

Artiklen forsætter under annoncen

“Vores data antyder, at antistoftitre er stabile over tid, at seroprevalensen i byen er omkring 22 procent, at mindst 1,7 millioner New Yorkere er blevet inficeret med SARS-CoV-2 indtil videre, og at infektionens dødelighed er 0,97 procent efter den første epidemi bølge i New York City, ”sagde Dr. Florian Krammer. Vi viser, at infektionshastigheden var relativt høj under den første bølge i New York, men er langt fra seroprevalens, der kan indikere immunitet i samfundet (besætningsimmunitet). At kende den detaljerede dynamik af seroprevalensen vist i denne undersøgelse er vigtig for modellering af seroprevalens andre steder i landet. ”

Men undersøgelsen har gode nyheder om COVID-19-immunitet, hvilket indikerer, at antistoftitere forblev stabile fra maj til juli. Et stigende antal undersøgelser siger, at coronavirusimmunitet kan vare mindst seks måneder hos de fleste mennesker.

Den fulde undersøgelse er tilgængelig i Natur.

Artiklen forsætter under annoncen