Ny undersøgelse afslører opmuntrende nyheder om coronavirusimmunitet

Ny undersøgelse afslører opmuntrende nyheder om coronavirusimmunitet

6. november 2020 Slået fra Af Mathias
  • En vigtig immunforsøg med coronavirus afslørede opmuntrende nyheder om den slags beskyttelse, som COVID-19-overlevende kan forvente.
  • Forskere, der studerer COVID-19-immunitet, har fastslået, at T-celler, der er specifikke for det nye coronavirus, kan påvises i mindst seks måneder hos patienter, der oplevede asymptomatiske og milde coronavirus-tilfælde, der ikke krævede hospitalsindlæggelse.
  • Immunitetsundersøgelsen giver gode nyheder til vaccineforskning, da mange vacciner også bør inducere neutraliserende antistoffer og T-celleresponser.

Coronavirus-immunitetsspørgsmålet er muligvis endelig blevet besvaret. En række undersøgelser, der er offentliggjort i de sidste par uger, har givet os flere grunde til at håbe, at COVID-19-immunitet kan vare langt ud over levetiden for den første generation af neutraliserende antistoffer, der forekommer hos de patienter, der slår sygdommen. Den samme type antistoffer skal dukke op efter vacciner. Tidlige teorier sagde, at det nye coronavirus ville opføre sig som andre kolde-inducerende humane coronavirus, når det kommer til immunitet og tilbyde beskyttelse, der varer mellem 6 måneder og et år. Dette virker måske ikke meget, især når det kommer til vaccinebeskyttelse, men det er stadig bedre end de 2-3 måneder af livet, som nogle coronavirus-antistoffer måske har.

Ikke alle de seneste COVID-19 immunitetsundersøgelser er lige så lovende. Forskere fra Storbritannien fandt ud af, at nogle coronavirus-antistoffer kan forsvinde inden for to til tre måneder. Undersøgelsen så på den generelle befolkning, og forskerne brugte tilfældige forsøgspersoner til hver testfase. Alle andre immunitetsstudier leverede meget lovende nyheder. Et papir fra Island forklarede, hvor nogle antistoftest er upålidelige, og at mennesker, der overlever infektionen, sandsynligvis vil kunne påvises antistoffer i mindst 4 måneder efter infektionen. To separate studier fra Amerika tilbød lignende estimater for de neutraliserende antistoffer: mindst 5-7 måneder eller mindst 5 måneder. Og nu giver et helt nyt papir os fantastiske nyheder om coronavirusimmunitet. En anden COVID-specifik del af immunsystemet, der ikke vises i antistoftest, varer i mindst seks måneder.

Læs også  Jeg tog fejl - Galaxy Fold 2 er måske alligevel grim

Artiklen forsætter under annoncen
I DAG & # 039; S AMAZON-TILBUD : USA løber tør for N95-masker – få disse i stedet for under $ 2

Forskere fra folkesundhed England og UK Coronavirus Immunology Consortium (UK- CIC) studerede T-celleresponser hos 100 mennesker, der har overlevet COVID-19. T-celler er nøglekomponenter i immunsystemet. De er hvide blodlegemer involveret i reaktionen på forskellige patogener, ikke kun coronavirus. Disse er ikke antistoffer, og testning af T-celler er ikke så let. Men de er den slags immunitetskomponenter, der har længere levetid end antistoffer. Mere vigtigt er det, at disse celler kan huske coronavirus og indkalde en ekstra hær af antistoffer, når de møder det samme patogen.

Forskerne fandt ud af, at de T-celler, de testede for, havde specifikke reaktioner mod forskellige coronavirusproteiner, Rapporterer Bloomberg . Listen inkluderer det protein, der betyder mest for vaccineforskning, den spids, der binder til celler, hvilket giver virussen adgang til det eneste sted, hvor den kan formere sig.

Artiklen forsætter under annoncen

Forskerne fandt en “robust” T-cellerespons efter seks måneder. De, der oplevede symptomer, havde niveauer, der var mindst 50% højere end dem, der ikke gjorde det. Undersøgelsen omfattede patienter, der ikke var indlagt på hospitalet for COVID-19-behandling, der havde udviklet asymptomatiske og milde tilfælde. Undersøgelsen viste, at de mennesker, der havde symptomer, havde niveauer, der var mindst 50%.

“Efter vores viden er vores undersøgelse den første i verden til at vise robust cellulær immunitet forbliver seks måneder efter infektion hos personer, der oplevede enten mild / moderat eller asymptomatisk COVID-19, ”sagde UK-CIC-lederprofessor Paul Moss i en erklæring. ”Interessant nok fandt vi, at cellulær immunitet er stærkere på dette tidspunkt hos de mennesker, der havde symptomatisk infektion sammenlignet med asymptomatiske tilfælde. Vi har nu brug for mere forskning for at finde ud af, om symptomatiske individer er bedre beskyttet mod reinfektion i fremtiden. ”

Læs også  Xbox-chef forklarer, hvorfor PS5 har et så skørt design

Forskerne vil fortsætte med at studere immuniteten af patienter og bestemme, hvor længe immunresponsen varer. En af de ting, vi ofte hører om, når nogen diskuterer coronavirusimmunitet er, at T-cellerespons på SARS-virus blev observeret op til 17 år efter 2003-epidemien. Der fortælles ikke, om det nye coronavirus kan fremkalde et lignende svar.

Hvad denne særlige undersøgelse indikerer kombineret med al den nylige COVID-19 immunitetsforskning som vi netop har nævnt, er at en person, der var inficeret med coronavirus i de sidste seks måneder, stadig kan være beskyttet mod reinfektion. Det er selvom den første bølge af antistoffer er væk, inklusive de neutraliserende antistoffer. Der vil være nogle undtagelser fra reglen, og flere lande var i stand til at bevise, at geninfektion er mulig efter blot et par uger. Det ser ud til at være undtagelser hidtil, og ægte reinfektioner er meget sjældne, selvom forskere endnu ikke skal forklare, hvad der favoriserer reinfektion. Med andre ord kan COVID-19-immunitet vare længe, men det fungerer muligvis ikke for alle så effektivt. Beskyttelsesforanstaltninger som ansigtsmasker, social afstand og håndvask er stadig påkrævet, selv efter at man har overlevet sygdommen.

Artiklen forsætter under annoncen

Nogle af vaccinens frontløbere har allerede bevist, at de kan replikere dette dobbelte immunrespons (neutraliserende antistoffer og T-celler). Forhåbentlig varer beskyttelsen i mindst seks måneder.