Ny rapport viser, hvilken amerikansk transportør der har det bedste 5G-netværk

Ny rapport viser, hvilken amerikansk transportør der har det bedste 5G-netværk

3. juli 2020 0 Af Mathias
  • Med udgivelsen af ​​iPhone 12 et par måneder væk er markedet ved at blive oversvømmet med nye 5G-smartphones.
  • En ny rapport fra Opensignal fastlægger, hvilken amerikansk transportør der leverer de hurtigste 5G-hastigheder.
  • Verizon kom på toppen i betingelser for råhastighed, men begrænset tilgængelighed gør T-Mobile’s 5G-netværk til et bedre valg.

5G-smartphones har været tilgængelige i et par måneder, men de har ikke nøjagtigt oversvømmet markedet endnu. Dette er naturligvis ikke så overraskende, da de første 5G-smartphones ankom, da 5G-dækning stadig var plettet. I løbet af de sidste par måneder har transportører overalt imidlertid gjort et solidt arbejde med at øge dækningen i hele landet. Og med Apples iPhone 12 – som vil være den første iPhone, der kan prale af understøttelse af 5G – antages antallet af enheder med 5G-kapacitet at skyrocket kommer oktober.

På baggrund heraf finder en ny rapport fra Opensignal, at Verizon leverer hurtigere 5G-hastigheder end nogen anden amerikansk transportør. Faktisk var 5G-hastigheder på Verizon til tider så meget som ti gange hurtigere end hvad Openignal så på transportører som AT&T, Sprint og T-Mobile.

“Vores amerikanske brugere oplevede en gennemsnitlig 5G-downloadhastighed fra 494,7 Mbps på Verizon til 49,2 Mbps på T-Mobile,” bemærker rapporten. ”AT & T’s brugere så 5G-hastigheder lidt hurtigere end T-Mobile ved 60,8 Mbps.”

Diagrammet nedenfor taler bestemt bind:

Artiklen forsætter under annoncen

Diagram, der måler 5G-hastigheder på tværs af amerikanske transportører Billedkilde: Opensignal

Hvad angår den skarpe forskel, der er vist ovenfor, åbner Noter:

Den store forskel i de gennemsnitlige 5G-hastigheder skyldes de forskellige typer trådløst spektrum, som hver operatør bruger. Verizon bruger udelukkende mmWave med meget høj kapacitet til sin nuværende 5G-service, der muliggør meget høje gennemsnitlige hastigheder, men mindre rækkevidde. Mens AT&T og T-Mobile også har mmWave-tjenester, bruges langt størstedelen af ​​deres brugers 5G-tid tilsluttet 5G på lavere spektrumbånd, hvor rækkevidden er betydeligt bedre, men spektret er ikke velegnet til ekstremt hurtige hastigheder.

USA er et førende land for kommercielle 5G-tjenester, der bruger mmWave. De fleste andre lande bruger nyt midtbåndspektrum omkring 3,5 GHz – som endnu ikke er tilgængeligt til cellulær brug i USA – dette forklarer, hvorfor de virkelige 5G-hastigheder, vi har målt over hele verden, faldt mellem resultaterne fra vores brugere på Verizon og de andre amerikanske luftfartsselskaber. Til dato har Openignal set gennemsnitlige 5G-hastigheder i 120–240 Mbps-området i Australien, Sydkorea og andre europæiske lande, hvor dette nye midtbåndspektrum bruges til 5G.

Som nævnt ovenfor giver mmWave-bølger en enestående forbindelse, den største ulempe er, at de ikke kan rejser lange afstande og blokeres let af hverdagens genstande som vægge.

Læs også  PS5 featuren du har glædet dig mest til afsløres ikke i juni

Med henblik herpå opfordrede T-Mobile CTO Neville Ray sidste år:

Artiklen forsætter under annoncen

Noget af dette er fysik – millimeterbølger (mmWave) -spektret har stort potentiale med hensyn til hastighed og kapacitet, men det rejser ikke langt fra cellepladsen og trænger ikke igennem materialer overhovedet. Det skal aldrig materielt skaleres ud over små lommer med 5G hotspots i tætte bymiljøer.

Faktisk, når du ser skemaet for 5G-tilgængelighed på tværs af amerikanske luftfartsselskaber, kan du se, at Verizon falder langt kort. Kort sagt, de 5G-hastigheder, der tilbydes af Verizon, er imponerende, men det er nok et punkt, når tilgængeligheden er så lav.

5G tilgængelighed på tværs af amerikanske luftfartsselskaber Billedkilde: Opensignal

Rapporten bemærker, at Verizon vil se dens tilgængelighedstal stige, når den begynder at tilbyde “5G på midtbånd eller andet lavere frekvensspektrum.”