Ny iPhone 12-leak kaster lys over priser og displayteknologi

Ny iPhone 12-leak kaster lys over priser og displayteknologi

18. maj 2020 0 Af Mathias
  • Apples iPhone 12-lancering er første gang, alle nye modeller praler med OLED-skærme.
  • ) En ny lækage har kastet lys over skærmteknologierne Apple vil inkorporere på tværs af sin sortiment af iPhone 12.
  • Besøg GEAR-online.dk’s hjemmeside for flere historier.

I årevis har nye iPhone-funktioner og specs har lækket uger, hvis ikke måneder, forud for tiden. Og selvom Tim Cook for et par år siden lovede at “fordoble” produkthemmeligheden, er den enkle virkelighed, at Apples forsyningskæde er så enorm, at det praktisk taget bliver umuligt at forhindre, at oplysninger om nye iPhones overflader.

iPhone 12 er ikke anderledes, og vi har bestemt set en sund strøm af information omkring enheden lækker ud i de sidste par måneder. På dette tidspunkt er det ingen hemmelighed, at alle fire af Apples nye iPhone 12-modeller vil inkorporere OLED-skærme, men et nyt indlæg fra DisplaySupplyChain giver os endnu mere granuleret information om hver model fra både en displayteknologi og prisfastsættelsesperspektiv.

F.eks. Vil iPhone 12 Pro Max prale af en 2778 x 1284 OLED-skærm med en PPI på 458. Rapporten bekræfter tidligere påstande, der indikerer, at enheden vil prale af et 120Hz ProMotion-display, 6 GB RAM, et LiDAR-kamera bagpå og indgangsniveauopbevaring på 128 GB. Enheden sælges angiveligt for $ 1099.

Når den går videre til den 6,1-tommer iPhone 12 Pro, bemærker webstedet, at enheden vil blive prissat til $ 999 og vil omfatte følgende:

Artiklen forsætter under annoncen

The 6.1 ” iPhone 12 Pro forventes at bruge en Samsung Display fleksibel OLED med 10-bit farve. IPhone 12 siges at være en af ​​de første smartphones med 10-bits farve og skal være en katalysator for driver-IC-leverandører. Det forventes ikke at have Y-OCTA og vil have den samme opløsning som iPhone 12 Max på 2532 x 1170 og 460 PPI.

Læs også  Insider siger, at redesignet 14" MacBook Pro er på vej til lancering i år

Mens indgangsniveau iPhone 11 indeholdt et LCD-display, vil indgangsniveau iPhone 12 have en 5,4-tommer 2340 x 1080 OLED-skærm med 475 pixels pr. Tomme. Enheden skal efter sigende prale af 4 GB RAM og koster $ 649 ved lanceringen.

Det siges, at den anden enhed i Apples iPhone 12-udvalg er en mere overkommelig pris version af ovennævnte iPhone 12 Pro. Webstedet omtaler det som iPhone 12 Max, men det er værd at bemærke, at navneplanen for Apples kommende iPhone-opstilling forbliver uklar på dette tidspunkt.

Webstedet bemærker, at enheden vil blive prissat til $ 749 og vil omfatte følgende:

Artiklen forsætter under annoncen

Den 6.1 ”iPhone 12 Max forventes også at være 5G ved hjælp af sub 6GHz-teknologi og vil have en 6,1” fleksibel OLED hentet fra BOE og LG Display med en add-on touch sensor og en rygtet opløsning på 2532 x 1170 eller 460 PPI.

Apples iPhone 12-opstilling ser ud til at være ganske overbevisende – især midt i rapporter om, at vi får forbedret kameraeffekt med lavt lys. Det er stadig uklart, når Apples nye iPhone-modeller kommer til butikkerne. Coronavirus påvirkede iPhone 12-udviklingsprocessen lidt, og som et resultat er der en chance for, at nye iPhone-modeller muligvis ikke kommer til oktober i november.

Billedkilde: EverythingApplePro, YouTube