Ny iPhone 12-lækage afslører Apples sidste hemmelighed

Ny iPhone 12-lækage afslører Apples sidste hemmelighed

30. september 2020 Slået fra Af Mathias
  • En ny lækage afslører de påståede navne, som Apple vil bruge til iPhone 12-serien, der skal afsløres i midten af oktober.
  • Klistermærker til, hvad der synes at være officielt Apple-tilbehør til de nye iPhones, indikerer en lignende navngivningsstruktur som sidste års lineup.
  • iPhone 12, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max får følgeskab af en fjerde enhed i år, iPhone 12 mini.
  • Apples officielle iPhone 12-navne var sandsynligvis den sidste hemmelighed, Apple lykkedes at beholde indtil nu.

Apple forventes bredt at afsløre iPhone 12-serien i midten af oktober og begynde at sælge de nye telefoner online i dagene efter den virtuelle begivenhed. Dette vil være det første år, hvor de nye iPhones annonceres så sent, men 2020 er næppe et normalt år. Den nye koronaviruspandemi påvirkede alt om hverdagen, og det inkluderer arbejde på nye produkter som de fire iPhone 12-versioner, som Apple snart vil introducere. Apple bekræftede den sene lancering af iPhone under indtjeningsopkaldet for juni-kvartalet uden at specificere navnene på de nye iPhones eller lanceringsplanen.

En række lækager sagde, at de nye iPhones ville blive afsløret den 13. oktober, en tirsdag, med et par af de fire telefoner, der skulle sælges den første fredag efter online keynote. Disse enheder ville komme i butikker den 23. oktober, mens de resterende to har brug for et par ekstra uger for at ankomme. Vi har brugt den generelle iPhone 12 moniker til at beskrive alle fire håndsæt, og en lækage siger, at den nye serie faktisk kaldes iPhone 12. Hvad er endnu bedre, lækagen afslører de fulde navne på hver enhed.

Læs også  Mere PS5-lager kommer i dag - her kan du forudbestille en

iPhones fra 2020 vil levere en betydelig designændring og debutere en lige så vigtig funktion. Alle telefoner har OLED-skærme og fladkantet metalchassis svarende til iPhone 4 / 4s og de nuværende iPad-proffer. Alle håndsæt opretter også forbindelse til 5G-netværk, hvor de er tilgængelige. Derfor giver iPhone 12 mest mening som navnevalg til dette års håndsæt i stedet for iPhone 11s.

Dette ville ikke være første gang Apple springer et “S” -slag over. Vi havde aldrig iPhone 7s eller iPhone 8s telefoner – og der var aldrig en iPhone 9, mens vi er ved det. iPhone X fik sin S-generation, som indeholdt en forvirrende XR-model. Men Apple løste navneskemaet sidste år, da det introducerede iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max.

Artiklen forsætter under annoncen

Disse tre får direkte efterfølgere, viser billedet ovenfor, inklusive iPhone 12, 12 Pro og 12 Pro Max, henholdsvis. De første to har 6,1-tommers skærme, mens Pro Max får en endnu større 6,7-tommers skærm.

Det samme billede indeholder også et klistermærke, der viser navnet på en 5,4-tommer iPhone. Det er iPhone 12 mini, et navnevalg, vi så i en nylig lækage. Den 5,4-tommer iPhone vil være den kompakte iPhone, som mange mennesker har ventet på, og mini-navnet passer perfekt.

iPhone 12 mini vil stadig pakke den samme hardware som de andre iPhone 12-telefoner for at levere den samme ydelse og 5G-forbindelse.

Som altid med nye iPhone-lækager er der ingen måde at kontrollere nøjagtigheden af lækagen. Disse klistermærker ser bestemt ud som om de passer til officielt iPhone 12 tilbehør, som Apple vil sælge i butikkerne, men det kan også være forfalskninger, så du bliver også nødt til at huske det. Men lækkeren sendte sidste måned en iPad Air-manual, som viste sig at være nøjagtig. MacRumors påpeger, at Apple bruger helt nye modelnumre til disse påstået tilbehør.

Læs også  'Marvel's Avengers' beta starter i august - her er hvad du har brug for at vide
Artiklen forsætter under annoncen

Det er stadig uklart, hvilke af disse iPhones, der vil være tilgængelige til forudbestilling i midten af oktober. Nogle rapporter siger, at de to 6,1-tommer-versioner vil være de første, der lanceres, mens andre hævder, at iPhone 12 mini og iPhone 12 vil være tilgængelige i oktober, og profferne starter først i november.