Ny iOS beta bekræfter en af de største ændringer for iPhone 12

Ny iOS beta bekræfter en af de største ændringer for iPhone 12

5. oktober 2020 Slået fra Af Mathias
  • Rygter om, at iPhone 12 ikke leveres med hovedtelefoner i kassen, har spredt sig i flere måneder, men Apple har muligvis ved et uheld bekræftet ændringen.
  • Koden i den nyere betaversion af iOS 14.2 indeholder et ændret sprog, der ikke længere inkluderer sætningen “leverede hovedtelefoner”, hvilket tyder på, at de fjernes.
  • Apple forventes også at fjerne strømadapteren fra iPhone 12-kassen.

Spekulationer, der hvirvler rundt om fremtidige iPhone-modeller, slutter aldrig, men det er ikke ofte, vi hører rygter om de andre genstande, der kommer inden i kassen. 2020 er dog meget anderledes, da lækager og analytikere har sagt i flere måneder, at Apple endelig ville fjerne strømadapteren og de kablede hovedtelefoner, der traditionelt er leveret i kassen med iPhone. Og nu har vi muligvis et endeligt bevis på dette lige fra Apple.

Beta-udgivelser til iOS 14.2 begyndte at rulle ud næsten umiddelbart efter, at iOS 14 blev seedet til offentligheden i sidste måned. Faktisk kan du downloade beta lige nu, selvom du ikke er udvikler. Men inden for den beta opdagede MacRumors en subtil ændring i koden, der ser ud til at bekræfte, at hovedtelefoner ikke længere vil være inkluderet.

Artiklen forsætter under annoncen
Gå ikke glip af : 10 tilbud, du ikke vil gå glip af på søndag: NIOSH N95-masker, Early Prime Day-tilbud, $ 6,75 Kasa-smarte stik, AirPods Pro, mere

Som MacRumors forklarer, fra iOS 14 på bagsiden har Apple inkluderet følgende sprog om RF-eksponering:

For at reducere eksponeringen for RF-energi skal du bruge en håndfri mulighed, f.eks. Den indbyggede højttalertelefon, den medfølgende hovedtelefoner eller andet lignende tilbehør. Tilfælde med metaldele kan ændre enhedens RF-ydeevne, herunder dens overholdelse af retningslinjer for RF-eksponering, på en måde, der ikke er testet eller certificeret.

I iOS 14.2 er første sætning blevet ændret og siger nu: “Brug en hånd til at reducere eksponeringen for RF-energi -fri indstilling, såsom den indbyggede højttalertelefon, hovedtelefoner eller andet lignende tilbehør. ”

Læs også  Google annoncerede netop Pixel 4a, Pixel 4a (5G) og Pixel 5
Artiklen forsætter under annoncen

Hvorfor ellers henviser Apple ikke længere til“ leverede ”hovedtelefoner, hvis det stadig planlagde at pakke kablede EarPods i kassen? Det er muligvis ikke en endelig bekræftelse, men det er sandsynligvis så tæt som vi kommer, indtil Apple annoncerer iPhone 12, eller medmindre en detailboks på en eller anden måde lækker foran afsløringshændelsen senere på denne måned.

Apple ønsker helt klart at skifte forbrugere til sine AirPods, og det er helt sikkert en måde at opnå det på, at de indbyggede hovedtelefoner helt er elimineret. Lignende rygter har også antydet, at strømadapteren også ville blive fjernet fra kassen, og det faktum, at Apple sendte Apple Watch Series 6 uden strømadapteren ser ud til at give disse rygter tillid. Vi så endda en iPhone 12-emballage lække tilbage i juli, der viser en lignende kasse, der bare ikke ville have plads nok til en strømadapter eller hovedtelefoner. Beviset er med andre ord samlet.

Vi ved stadig ikke præcist, hvornår Apple planlægger at annoncere sin iPhone-lineup i 2020, men rygter foreslår, at Apple snart er vært for en virtuel begivenhed og lancerer mindst to iPhone 12-modeller inden udgangen af oktober.

Artiklen forsætter under annoncen