Ny Galaxy Z Fold 2 5G leak siger den vil koste det samme som originalen

Ny Galaxy Z Fold 2 5G leak siger den vil koste det samme som originalen

2. august 2020 0 Af Mathias
  • Samsung har endnu ikke officielt annonceret Galaxy Z Fold 2 5G, men en række troværdige lækager er vist online i denne uge, og den seneste kan muligvis ødelægge prisen og udgivelsesdatoen.
  • Ifølge en ny rapport fra Sydkorea lancerer Galaxy Z Fold 2 5G fredag ​​den 18. september til det samme prispunkt som original Galaxy Fold.
  • Samsung forventes at afsløre Galaxy Z Fold 2 5G og fire andre enheder den 5. august.

I løbet af to dage forblev ethvert mysterium, der forblev omkring Galaxy Z Fold 2 5G var blevet løst. Det startede med et uskarpt hands-on-foto, der begyndte at gøre runderne på Twitter tirsdag aften, hvilket gav os vores første blik på det nye display og bekræfter det nye navn. Onsdag blev de første officielle presse-gengivelser af Galaxy Z Fold 2 delt af MySmartPrice , der viser alle de ændringer Samsung havde foretaget til design af telefonen. Og derefter torsdag formiddag, koreansk publikation D Daily lækkede prisen og udgivelsesdatoen for Galaxy Z Fold 2.

Ifølge rapporten mener industriens kilder, at Galaxy Z Fold 2 5G vil sælges den 18. september og vil koste 2.398.000 vandt (~ $ 2.000) ved lanceringen, hvilket er den samme pris som den originale Galaxy Fold lanceret sidste år. Med andre ord kan disse rygter om et billigere prispoint have været forkerte.

Artiklen forsætter under annoncen

To rygter om opfølgningen til Galaxy Fold har svævet rundt på nettet i flere måneder. Den første – at Fold 2 ville have et fuldstændigt revideret design – er siden blevet underbygget. Det andet var, at Fold 2 faktisk ville være billigere end den originale model på trods af de opgraderede specifikationer og hardware. At give de kilder, der er citeret af DDaily , er nøjagtige, dette ser ikke ud til at være en del af Samsungs plan.

Læs også  Sådan ser menuerne på Xbox Series X ud

Den gode nyhed er, at prisen ikke går op, men hvis du ikke var helt uvillig til at betale $ 1.980 for en telefon første gang, ville efterfølgeren vil ikke skifte mening. Hvis penge derimod ikke er noget objekt for dig, rapporterer DDaily også, at Samsungs partnerskab med modedesigner Thom Browne fortsætter, og du ‘ Jeg vil være i stand til at købe Galaxy Z Fold 2 Thom Browne-udgaven dette efterår også for 4 millioner vandt (~ $ 3,340).

Ifølge til tidligere rapporter vil Fold 2 have en 120Hz opdateringshastighed på 7,7 tommer Super AMOLED-hoveddisplay, 6,23-tommer Super AMOLED Cover Display, Snapdragon 865 Plus-processor og 256 GB eller 512 GB intern lagerplads. Telefonen har også et tredobbelt-kamera-array på bagsiden med et 12-megapixel vidvinkellinser, et 12-megapixel ultrabredt-vinkelobjektiv og et 64-megapixel telefoto-kamera. En separat lækage antyder, at Fold 2 leveres med to batterier med en samlet kapacitet på 4.655 mAh, og som navnet antyder, vil den understøtte 5G-netværk.

Samsung forventes at debutere fem nye enheder ved sin Galaxy Unpacked-begivenhed i august. Ud over Galaxy Z Fold 2 forventer vi også at se Galaxy Note 20, Galaxy Watch 3, Galaxy Buds Live og Galaxy Tab S7. Live stream er planlagt til at begynde kl. 7 PT / 10 am ET onsdag den 5. august.

Artiklen forsætter under annoncen