Udgivelsesdato for Galaxy Note-erstatning er lige blevet lækket

Udgivelsesdato for Galaxy Note-erstatning er lige blevet lækket

8. november 2021 Slået fra Af Mathias

Samsung aflyste Galaxy Note i 2021 og fokuserede på foldbare mobiler i anden halvdel af året. Den koreanske gigant afslørede Galaxy Z Fold 3 og Flip 3 under Unpacked-eventet i midten af august, som tidligere var Note’s traditionelle hjemsted. Men flere rygter hævdede et par måneder, at Samsung vil afvikle Galaxy Note helt uden egentlig at afslutte konceptet. Galaxy S22 Ultra bliver Galaxy Note-afløseren med det samme design, som du forventer af en Note-mobilen. Telefonen vil komme med en indbygget S Pen stylus, den eneste tilbageværende Note-signaturfunktion. Men Samsung vil ikke bruge Note-navnet med dette håndsæt, som vil være en Galaxy S22-smag.

For et par dage siden producerede en velforbundet insider de første real-life-billeder af Galaxy S22 Ultra. Han fulgte op med flere detaljer om lanceringen af Galaxy S22-serien, herunder oplysninger om forudbestilling og udgivelsesdato.

Galaxy S22 Ultra-billederne kommer fra den kendte YouTube Jon Prosser, en leaker, der tidligere har afsløret masser af detaljer om ikke-udgivne enheder. Billederne viser en påstået Galaxy S22 Ultra-prototype med et design, der passer til de skematiske tegninger, der lækkede tidligere på året. Den indbyggede S Pen er til stede på venstre side.

På bagsiden har vi et nyt design af kameramodulet til dette Note-alternativ. Samsung har droppet kameramodulets metalkabinet. I stedet har vi uafhængige kameraer, der stikker ud gennem glasryggen. I alt har vi fem åbninger på bagsiden.

Artiklen forsætter under annoncen

Galaxy S22 Ultra udgivelsesdato

Prosser vendte tilbage med oplysninger om Galaxy S21 FE og Galaxy S22 lanceringsbegivenhederne, som det ses nedenfor.

Mens Samsung “undersøger” min S22 Ultra-lækage…

EXKLUSIV 👀Unpacked event for S21 FEJanuary 4, 2022No pre-order periodAvailable January 11, 2022

Læs også  Nintendo Direct live stream: Se den nyeste Indie World Showcase her

Unpacked event for S22 lineupFebruary 8, 2022 @ 10:00am ETPre-orders begin same day (2/8)Available February 18, 2022

Artiklen forsætter under annoncen

🤫 pic.twitter.com/S9n9rAf1cs

– Jon Prosser (@jon_prosser) November 6, 2021

Ifølge YouTuberen vil Samsung afsløre Galaxy S21 FE den 4. januar 2022. Telefonen vil være tilgængelig til salg den 11. januar, men der vil ikke være en forudbestillingsperiode for telefonen. Det er usædvanligt for en ny high-end Samsung-telefon fra Samsung. Men måske ønsker Samsung ikke rigtig at gøre et stort nummer ud af Galaxy S21 FE, som kommer i butikkerne meget senere end forventet. Vi forventede, at mobiltelefonen ville blive lanceret sammen med de nye foldables til sommer.

Mere interessant er oplysningerne om Galaxy S22 Unpacked-eventet. Den nye flagskibsserie vil få sin egen pressekonference, som det skete med alle tidligere modeller. Samsung vil afsløre mobilerne den 8. februar, og forudbestillingerne vil begynde samme dag.

Artiklen forsætter under annoncen

Udgivelsesdatoen for Galaxy S22 er den 18. februar, sagde Prosser. Hvis oplysningerne er korrekte, så er Galaxy S22 Ultra og alle de andre S22-versioner kun tre måneder væk. Samsung kan altid ændre disse datoer, da der er masser af tid til den rygtede presseevent. Men det spændende her er, at Galaxy Note-fans, der har ventet på en produktopfriskning siden Galaxy Note 20, endelig får en