Nyeste Galaxy Note 20-leak viser hvordan designet har ændret sig

Nyeste Galaxy Note 20-leak viser hvordan designet har ændret sig

27. maj 2020 0 Af Mathias
  • En ny lækker Galaxy Note 20 inkluderer gengivelser af telefonen, der viser dets ændrede design.
  • For det meste ligner Galaxy Note 20 lig med 2019's Galaxy Note 10, men de fysiske knapper og S Pen er forskudt, og bagkameraet er blevet opdateret.
  • Rygter antyder, at Galaxy Note 20 skal annonceres af Samsung i august.

Pandemien tvang utallige virksomheder i alle brancher til at ændre deres planer, men mange produktlanceringer er fortsat planlagt til at finde sted i år uden større ændringer. Et sådant produkt er Samsungs Galaxy Note 20, som rygter og rapporter antyder kommer ud i august, ligesom Galaxy Note 10 gjorde i 2019.

Note 20 lækager har været relativt sjældne indtil dette punkt, men med den formodede frigivelsesdato, kun et par måneder væk, kan du få flere oplysninger om uanmeldt phablet begynder at gøre vej online. For bare få dage siden hørte vi, at Samsung planlægger at afholde en digital afsløringsbegivenhed til Galaxy Note 20 og Galaxy Fold 2, og nu har vi måske fået vores bedste look endnu på det endelige design af Galaxy Note 20 i en helt ny lækage .

Artiklen forsætter under annoncen

Torsdag David Kowalski (@ xleaks7 på Twitter) samarbejdede med tilbehørsproducenten Pigtou for at dele gengivelser af Galaxy Note 20 baseret på lækkede CAD-tegninger, han havde fået. I henhold til disse tegninger vil dimensionerne på Note 20 være 161,8 x 75,3 x 8,5 mm, hvilket gør den lidt tykkere end sidste års Note 10, men mærkbart større end Note 10 generelt. Hvis det er tilfældet, hvor enorm vil Galaxy Note 20 være?

Hvad angår designet, selvom det ikke ser ud til at have været igennem væsentlige ændringer, er der et par træk værd at påpege. Først er tænd / sluk-knappen og lydstyrkeren flyttet fra venstre til højre side af telefonen. S-pennen har også skiftet sider, og det bagerste kamera-array spejler det i Galaxy S20 Ultra.

Artiklen forsætter under annoncen

Tidligere rapporter hævdede, at Galaxy Note 20 vil have en 120Hz OLED-skærm, der måler 6,42 tommer (skønt den seneste CAD-lækage sætter skærmstørrelsen på 6,7 tommer), Qualcomms 3D Sonic Max-fingeraftrykslæser under skærmen, Snapdragon 865 CPU, 16 GB RAM og et 4.500mAh kapacitetsbatteri. Vi har også hørt, at Galaxy Note 20 , som ikke blev afbildet i den nye lækage, vil have et 108-megapixel bagudvendt kamera.

Uanset om dette er det endelige design af Galaxy Note 20, synes de fleste rygter og rapporter at antyde, at det ikke vil være en væsentlig afgang fra Galaxy Note 10. Selvom det sandsynligvis vil hente et par design-signaler fra S20-serien, en komplet udvikling findes sandsynligvis ikke på kortene. Med andre ord bliver vi nødt til at vente mindst en generation mere, før vi ser en flagskib Samsung-telefon med et selfie-kamera under skærmen.

Læs også  Windows 10-startmenuannoncer: Sådan fjerner du dem fra din pc