Nogle pixels har et andet alvorligt problem, som Google skal rette

Nogle pixels har et andet alvorligt problem, som Google skal rette

14. september 2020 0 Af Mathias
  • Googles Pixel-telefoner er blevet påvirket af hardware- eller softwareproblemer, der starter med førstegenerationsmodellen og går helt op til Pixel 4-serien.
  • De fleste af disse problemer har været umiddelbart synlige for købere, og Google adresserede og løste problemer, hvor softwareopdateringer tillod det. Men der er et nyt hardwareproblem, der påvirker ældre telefoner meget hurtigere end forventet.
  • Nogle Pixel 3-batterier er begyndt at hæve og beskadige trådløs opladning og integriteten af det bagudvendte glaspanel. Dette er en batterisikkerhedsfunktion, der ikke skal overholdes så hurtigt i et håndsæt.

Når Pixel 5 kommer i butikkerne om et par uger, vil det være den mest skuffende Google-flagskibstelefon, der nogensinde er lavet. Jeg har fortalt dig dette et par gange allerede. Det bliver den første “premium” Pixel-telefon, der mangler premium-hardware, og intet forsøg på at undskylde Googles beslutning vil gøre det bedre. Næste generations Google-telefon skal tilbyde den ideelle pakke, den bedst mulige hardware, der kører den nyeste Android-udgivelse. Købere kan nedgradere deres Android-oplevelse derfra for at imødekomme deres behov og ramme deres prispoint. Men Pixel 5 har en mellemprocessor, der måske ikke engang er hurtigere end Pixel 4s avancerede 2019 Snapdragon-chip. Forestil dig, om Apple havde forsøgt at udføre et lignende træk med iPhone. Igen er det ikke, at Android 11 på Snapdragon 765G ikke vil køre godt. Fordi det vil. Men den nyeste premium Pixel skal være den bedste Pixel-telefon, som Google kan fremstille, og en enhed, hvis hardware er fremtidssikret til at vare i mindst tre år.

Så igen måtte Google håndtere flere problemer med Pixel-håndsættene gennem årene, og den seneste situation skulle give dig en anden grund til at bekymre sig om Pixel 5.

Læs også  Prisen på det mest forventede tilbehør til Xbox Series X er lækket

En af de ikoniske “funktioner” i Pixel-serien er, at hvert premium-håndsæt, der lanceres med betydelige problemer, der skulle rettes. Pixels er ikke de eneste telefoner, der oplever problemerne efter lanceringen, men Google har været temmelig konsekvente med at holde denne uheldige tradition. Den første Pixel-generation kom med betydelige lydproblemer, der i sidste ende tvang Google til at skulle forsvare sagen i en klassesag, som den mistede. Pixel 2 kom med betydelige problemer med skærmkvaliteten, der først begyndte at blive tydelige, efter at de første anmeldelser blev offentliggjort. Pixel 3 kom med RAM-styringsproblemer, der skulle rettes. For nylig blev telefonen målet for en potentiel klassesag med hensyn til batteriproblemer og kameraproblemer. Pixel 4 blev leveret med et 3D ansigtsgenkendelsessystem, der manglede en kritisk sikkerhedsfunktion og en 90Hz-skærm, der kun fungerede under visse forhold.

Det nyeste Pixel-hardwareproblem vedrører de nyere generationer, da Pixel 3- og Pixel 4-brugere er begyndt at bemærke hævede batterier, der beskadiger deres enheder. Det er en utrolig irriterende ting at ske med en enhed, der stadig er ny. Dette er 2018- og 2019-håndsæt, som vi taler om, så batteriets helbred bør ikke være et problem.

Artiklen forsætter under annoncen

Det er ikke ualmindeligt at se batterier svulmer op på telefoner og bærbare computere. Det er faktisk en god sikkerhedsfunktion. Alternativet ville være, at batterier skulle antændes og eksplodere, hvilket ingen ønsker. Galaxy Note 7-brande kan ikke glemmes.

Som Android Police rapporter, det er mere end et par Pixel 3 og Pixel 3 XL ejere, der har bemærket, at deres batterier er oppustede De har taget til Googles egne fora og Reddit for at klage over den overraskende batteridefekt. Google tilbyder muligvis gratis udskiftning af batterier eller gratis reparationer af enheder, hvoraf nogle kan være uden for garantien.

Læs også  Google giver dig snart gratis tv-kanaler via Chromecast

Mens de fleste af disse klager vedrører en version i Pixel 3-serien, kan nogle Pixel 4-ejere have oplevet de samme problemer. Det startede med problemer med trådløs opladning for en bruger, der detaljerede oplevelsen på Reddit for et par uger siden. Telefonen oplades ikke på Pixel Stand og bliver til tider varm. Plakaten delte ikke billeder, der viste batteriets hævelse, og kunne ikke bevise, at det var sket med batteriet. Pixel 4-serien blev afbrudt for et par uger siden, så det kan være svært at få en erstatning, hvis der ikke er noget lager.

Google har ikke behandlet disse problemer offentligt, og det er ikke klart, hvor udbredt problemet kan være. Men det er bestemt en ting mere at passe på, uanset om du ejer en Pixel 3- eller Pixel 4-telefon. Og endnu en grund til at bekymre dig om, hvis du planlægger at købe Pixel 5.

Artiklen forsætter under annoncen