Nogle af de største PS5 og Xbox Series X-spil koster mindre, end du tror

Nogle af de største PS5 og Xbox Series X-spil koster mindre, end du tror

27. juli 2020 0 Af Mathias
  • Mindst et studie har annonceret, at det vil opkræve $ 70 for PS5- og Xbox Series X-versionerne af dets spil, men Ubisoft siger, at det vil holde sig med $ 60 til 2020.
  • Ifølge Ubisoft CEO Yves Guillemot, Assassin’s Creed Valhalla og Watch Dogs Legion , som begge kommer til dette efterår, vil være $ 60 på tværs af begge generationer.
  • Ubisoft efterlod dog døren åben for øgede priser senere i konsolgenerationen.

Tidligere denne måned udløste videospiludgiver 2K alarmklokker, da det afslørede, at den næste generations version af dets kommende spil NBA 2K21 ville koste 70 dollars. Der havde været nogle spekulationer om, at $ 60-prispoint-gamere var blevet vant til i de sidste par generationer måske var urealistiske i betragtning af de stigende udviklingsomkostninger for spil, men 2K var de første til at gøre det officielt og meddelte, at PS5- og Xbox Series X-ejere vil betale ekstra.

Heldigvis følger vores tegnebøger ikke alle studioer – i det mindste endnu ikke – som Ubisoft afslørede i en nylig indtjeningskald at det ikke planlægger at hæve prisen på næste gen-versioner af dets spil, der lanceres i efteråret.

“Til julespilene planlægger vi at komme med samme pris som den forrige generation af konsoller, ”Sagde Ubisoft CEO Yves Guillemot. ”Det er det, vi har fokuseret på i øjeblikket.” Senere i opkaldet gentog han, at både PS5 og Xbox Series X-spil koster $ 60 i efteråret, men han lod døren være åben for en fremtidig prisstump:

Dette var ikke nøjagtigt nyheder i betragtning af, at forudbestillinger til nogle af Ubisofts kommende efterårspil allerede var åbnet med en prismærke på $ 60, men bekræftelsen er ikke desto mindre en velkommen. Og selvom Guillemots kommentarer helt sikkert kunne fortolkes til at antyde, at prispointet på $ 60 ikke er længe for denne verden, er der heller ikke noget punkt i at lukke døren, før den nye konsolgeneration endda er begyndt, eller nogen har købt et næste gen-spil.

Læs også  Derfor ønsker jeg ikke at min favorit Android-funktion kommer til iPhone

Ubisoft har været på en rutsjebane i løbet af den sidste måned, da rapporter om en rovdyrkultur inden for virksomheden begyndte at dukke op bare dage før Virksomheden afholdt en digital begivenhed for at vise sine nye spil. Nogle af virksomhedens øverste ledere og ledere er blevet sluppet i kølvandet på påstandene.

I mellemtiden delte studiet brand nye gameplay-optagelser fra Watch Dogs Legion og Assassin’s Creed Valhalla på sit Ubisoft Forward-arrangement den 12. juli og debuterede den første trailer til Far Cry 6 , der lanceres den 18. februar 2021. Far Cry 6 er navnlig ikke en af ​​de ” Julespil ”, som Guillemot nævnte i kommentarerne om prisfastsættelse, så det vil være interessant at se, om PS5- og Xbox Series X-versionerne af dette spil er prissat til $ 60. Der vil være en anden Ubisoft Forward-begivenhed i september for at vise endnu flere kommende spil.