Nintendo har netop annonceret prisen på sin Switch Online-udvidelsespakke og INGEN er tilfredse

Nintendo har netop annonceret prisen på sin Switch Online-udvidelsespakke og INGEN er tilfredse

16. oktober 2021 Slået fra Af Mathias

I sidste måned annoncerede virksomheden under en Nintendo Direct livestream helt nyt indhold til Nintendo Switch Online-tjenesten. Som rygterne havde antydet, var Nintendo endelig klar til at tilføje nye konsoller til sin abonnementstjeneste. Med det nye abonnement kan medlemmer spille et udvalg af N64- og Sega Genesis-spil via Nintendo Switch Online. Men Nintendo var ikke klar til at dele detaljerne i sin plan. I denne uge, under en Animal Crossing: New Horizons stream, forklarede Nintendo endelig den nye Nintendo Switch Online Expansion Pack. Og ingen er tilfredse.

Nintendo Switch Online plus “Expansion Pack” koster 50 dollars

Den 25. oktober kan Nintendo Switch-ejere hente Nintendo Switch Online + Expansion Pack for 49,99 dollars. Det vil give brugerne adgang til de almindelige onlinetjenester samt N64-spil, Genesis-spil og Animal Crossing: New Horizons DLC – Happy Home Paradise – i et år. Nintendo tilbyder også et familiemedlemskab med op til 8 konti for 79,99 dollars om året.

For at sætte dette i perspektiv, så lad os gå ind og tjekke priserne på det almindelige Nintendo Switch Online-abonnement. For 19,99 dollars om året kan du spille spil online, gemme dine gemte data i skyen og spille over 100 NES- og SNES-spil. Du kan også få et familiemedlemskab til 34,99 dollars om året

Nintendo beder nu Switch-ejere om at betale mere end det dobbelte for nogle flere retrospil og downloadbart indhold til et spil, som de måske ikke længere spiller eller endda ikke ejer. Som det ser ud nu, er der ingen måde at abonnere på det nye abonnement uden også at betale for Animal Crossing DLC’et. Nintendo hævder, at DLC’et følger med abonnementet “uden ekstra omkostninger”, men det tyder på, at Nintendo 64- og Sega Genesis-spillene i sig selv er 30 dollars ekstra om året værd.

Læs også  Den seneste iPad-lækage afslører en enorm ændring, der kan smitte over på Apples iPhones
Artiklen forsætter under annoncen

Det mest mærkelige ved denne meddelelse er måske, at hvis du ejer Animal Crossing: New Horizons, vil du kun have adgang til DLC’et, så længe dit abonnement på Nintendo Switch Online + Expansion Pack er aktivt. Når året er gået, mister du alt DLC-indholdet, medmindre du tegner et nyt abonnement.

Den eneste positive ting er, at Animal Crossing DLC’et vil kunne købes som et separat køb. Fra den 5. november kan du købe Happy Home Paradise for 24,99 dollars, og du beholder det for evigt.

Nintendo gjorde mange fans vrede i dag

Dette er en skuffende udvikling for Switch-ejere og Nintendo-fans generelt. På dette tidspunkt står det helt klart, at Virtual Console ikke får et comeback i denne generation. I stedet vil Nintendo have dig til at betale 50 dollars om året for at spille et lille udvalg af klassiske spil, der udvides frustrerende sjældent. På trods af alt dette vil Nintendo utvivlsomt tjene penge på det.

Du kan se en ret lang trailer med detaljer om Nintendo Switch Online + Expansion Pack nedenfor:

Artiklen forsætter under annoncen