Nintendo Direct Mini-opsummering: 9 nye spil kommer til Nintendo Switch

Nintendo Direct Mini-opsummering: 9 nye spil kommer til Nintendo Switch

19. september 2020 0 Af Mathias
 • Den seneste Nintendo Direct Mini: Partner Showcase blev streamet live torsdag morgen.
 • Monster Hunter Rise , Monster Hunter Stories 2 og Ori og Wisps vilje var de største afsløringer, som alle kom til Nintendo Switch i de kommende måneder.
 • Andre spil annonceret til Switch inkluderer Disgaea 6 , Sniper Elite 4 , og Rune Factory 5 .

Efter måneders stilhed har Nintendo været overraskende chatty i løbet af de sidste mange måneder og har vært vært for Nintendo Direct-showcases regelmæssigt for at annoncere ny første- og tredjeparts spil, der kommer til Switch. Den seneste Nintendo Direct Mini var mere af det samme med ni nye titler annonceret til Nintendos hybridkonsol.

Uden spørgsmål var dagens mest spændende meddelelse, at et helt nyt Monster Hunter spillet kommer til Switch. Fans har tigget om en havn af Monster Hunter: World i årevis, og selvom det måske aldrig sker, Monster Hunter Rise vil forhåbentlig være lige så god, når den lanceres 26. marts 2021. Du kan tjekke de nye trailere til Rise og alle de andre spil, der blev annonceret torsdag nedenfor.

Monster Hunter Rise

Artiklen forsætter under annoncen
 • Synopsis : Denne seneste post i action-RPG-serien finder spillere, der kæmper med frygtelige monstre og når nye højder. Forbered dig på at blive transporteret til den farverige Kamura Village, et nyt roligt bjerglandskab, hvor spillerne vil opleve unik kultur og innovative jagtteknologier. Ved hjælp af et specielt insekt kaldet Wirebug vil jægere være i stand til at kæmpe sig selv i enhver retning, hvilket gør det muligt at skalere tårnhøje klipper og strukturer. Alle kampområder inden for hver søgen er problemfrit forbundet, hvilket giver mulighed for udforskning af de store og lodrette landskaber uden belastningstider.
 • Udgivelsesdato : Marts 26. 2021

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

 • Synopsis : I øjeblikket under udvikling, MONSTER HUNTER STORIES 2: Wings of Ruin sætter spillere i rollen som en Monster Rider, der bliver venner med ikoniske monstre fra Monster Hunter serien, da de begiver sig ud på episke eventyr sammen.
 • Udgivelsesdato : TBA
Læs også  Lækager hævder, at Nintendo vil bringe Game Boy-spil til Switch "meget snart"

Fitness boksning 2: Rytme og træning

Artiklen forsætter under annoncen
 • Synopsis : Efterfølgeren til Fitness boksning er kommet ind i ringen! Grib Joy-Con-controllerne, vælg musikken og kurserne, og kom til en række bokseøvelser! Spillere kan vælge en af ni instruktører, hver med deres egen karakteristiske personlighed, hvor tre debuterer i spillet: Karen, Janice og Hiro. Når spillerne fortsætter med at udøve, vil deres bånd til instruktørerne vokse. Spillere kan endda tilpasse deres tøj og give deres træning mere variation. Flere funktioner er inkluderet i denne rate, herunder en to-afspillertilstand, en alarmfunktion og muligheden for at fjerne visse boksehandlinger. Gem data kan endda overføres fra den første Fitness Boxing Spil!
 • Udgivelsesdato : 4. december 2020

Disgaea 6: Defiant of Destiny

 • Synopsis : Som et resultat af Super Reinkarnation bliver den pralende zombie Zed stærkere, jo mere han dør! Ved at reinkarnerer sig gennem en række verdener, står spillerne over for den stærkeste Gud af Destruction. Disgaea 6: Destiny of Destiny markerer første gang, serien bruger 3D-modeller med levende karakterer fulde af personlighed og tilbagevenden til seriens over-the-top kampsystem.
 • Udgivelsesdato : Sommer 2021

Empire of Sin

Artiklen forsætter under annoncen
 • Synopsis : I dette nye strategispil kommer spillerne ind i den kriminelle underverden af Chicago i forbudstiden i 1920’erne . Det er op til spillerne at trænge, charme og skræmme deres vej til toppen af bunken og gøre alt, hvad der kræves for at blive der.
 • Udgivelsesdato : 1. december 2020

Sniper Elite 4

 • Synopsis : På tværs af den største og mest forskelligartede verden nogensinde set i en Sniper Elite , spillere kan se frem til den seriedefinerende ballistik, spændt stealth og tredjepersons handling.
 • Udgivelsesdato : Ferie 2020

Balan Wonderworld

 • Synopsis : Som Leo og Emma klæder spillerne kostumer for at udøve en række forskellige evner. Et kostume med gearfunktion lader f.eks. Spillerne dreje gear for at åbne døre eller få adgang til nye stier. Der er mere end 80 kostumer at finde med evnen til at bære op til tre på én gang. Skift mellem kostumer for at samle krystaller og statuer spredt over etaper. En to-player-tilstand er også tilgængelig! Ved at kombinere kostumeevner med venner kan spillerne muligvis nå nye placeringer.
 • Udgivelsesdato : 26. marts 2021
Læs også  Opdatering af Google Fotos gør det lettere end nogensinde at dele albums

Rune Factory 5

Artiklen forsætter under annoncen

 • Synopsis : Byg et nyt liv midt i et storslået eventyr i dette hjertevarmende RPG. Som en ung mand eller kvinde uden erindringer får spillerne en ny start i landdistrikterne Rigbarth som fredsbevarende ranger. Ud over at beskytte byen vil spillernes daglige liv omfatte høst af afgrøder, fiskeri i floden og deltagelse i lokale festivaler. De kan endda finde en speciel person at begynde at danse, blive forelsket i … og blive gift med! Et nyt kampsystem giver spillerne mulighed for at udføre kombinationsangreb med allierede for at nedbryde monstre.
 • Udgivelsesdato : 2021

Ori og Wisps vilje

Artiklen forsætter under annoncen
 • Synopsis : Den lille ånd Ori er ikke fremmed for fare, men når en skæbnesvangre flyvning sætter uglen Ku i skade, vil den tage mere end tapperhed for at bringe en familie sammen igen, helbrede et ødelagt land og opdage Ori’s sande skæbne. Fra Moon Studios, skaberne af den anerkendte action-platformspiller Ori og Blind Forest, kommer et nyt eventyr i en stor, levende verden fyldt med nye venner og fjender, der kommer til liv i forbløffende, håndmalet kunst. Indstil til en fuldt orkestreret original score, Ori og Wisps vilje fortsætter Moon Studios-traditionen med tæt udformet platformshandling og dybt følelsesladet historiefortælling.
 • Udgivelsesdato : 17. september 2020

Disse er alle de største afsløringer fra udstillingsvinduet, men hvis du er interesseret i at lære mere om det nye Monster Hunter spil, Nintendo delte også en Monster Hunter Direct efter arrangementet sluttede: