Nintendo Direct live stream: Se den nyeste Indie World Showcase her

Nintendo Direct live stream: Se den nyeste Indie World Showcase her

21. august 2020 0 Af Mathias
  • Nintendo vil streame sin første Indie World Showcase siden marts tirsdag den 18. august kl. 21 PT / 12 p.m. ET, og du kan se det live lige her.
  • Indie World indeholder “20 minutters information om indiespil, der kommer til Nintendo Switch. ”
  • En anden Nintendo Direct med større meddelelser ryktes at skulle finde sted den 28. august.

Mens Sony og Microsoft har domineret overskrifter med nyheder om deres næste generations konsoller, har Nintendo levet i sin egen verden, der deler information tilsyneladende tilfældigt og til tider annoncerer spil på Twitter, som det var tilfældet med Paper Mario: The Origami King tidligere den her sommer. Nintendo spiller altid efter sine egne regler, men virksomheden er ved at komme tilbage til en vis følelse af normalitet på tirsdag med et splinternyt Indie World Showcase, der indeholder 20 minutters nyheder om kommende indie-spil til Nintendo Switch.

Den sidste Indie World Showcase fandt sted i midten -Marke, bare dage efter, at verden var begyndt at lukke ned på grund af den nye coronavirus-pandemi. Hvis du vil se, hvad nogle af Nintendos udviklingspartnere har været i gang i de sidste fem måneder, skal du indstille dig på live stream ovenfor kl. 21 PT / 12 p.m. ET i dag.

Artiklen forsætter under annoncen

Tilbage i marts viste Nintendo mere end 20 spil til Switch, inklusive Faeria , Flytte ud , PixelJunk Eden 2 , Afslut Gungeon , Quantum League , og Jeg er død. Nogle af disse spil, inklusive samlerobjekt kortspil Faeria og fjollet co-op-bevægende simulator Flytning er allerede tilgængelig på Switch eShop. Dem, der ikke er, får muligvis et andet udseende i dag, men uden nogen større førstepartitler, der er planlagt til resten af ​​2020 (for nu), er Nintendo nødt til at give Switch-ejere noget at blive begejstrede forud for feriesæsonen.

Læs også  iPhone 12-anmeldelser: En kæmpe opgradering, men den bedste nye funktion er ubrugelig lige nu

Rygter tidligere på året antydede, at Nintendo ville fordype sig i sine arkiver og genudgive nogle af dets største 3D Super Mario spil på Switch til fejring af maskotens 35-års jubilæum. Som med Sony og Microsoft, uanset hvilke planer Nintendo havde for 2020 uden tvivl er blevet påvirket af pandemien, men uanset om rygterne var rigtige eller ej, vil vi ikke se nogen sådanne meddelelser under en Indie World Showcase.

Den gode nyhed er, at dette sandsynligvis ikke vil være den eneste Nintendo-udstilling i måneden. Ifølge GamesBeat’s Jeff Grubb, der har nøjagtigt forkælet videospil afslører hele året rundt, har Nintendo noget andet planlagt til omkring slutningen i august, hvilket er, da Gamescom går i gang. Andre kilder har antydet, at Nintendo allerede har bundet den 28. august som dato for sin næste Nintendo Direct live stream.

Artiklen forsætter under annoncen

Selvfølgelig er der ingen ting, der betyder noget i dag, da Indie World Showcase vil fokusere på uafhængige spil fra mindre udviklere, men der kan være et par spændende overraskelser i gemme, selvom de ikke er Mario-relaterede.