Netflix-videokvalitet bliver ikke længere nedgraderet på grund af coronavirus

Netflix-videokvalitet bliver ikke længere nedgraderet på grund af coronavirus

15. maj 2020 0 Af Mathias
 • Netflix-streams i nogle europæiske lande er vendt tilbage til normal HD-kvalitet, efter at Netflix reducerede streaming bitrates tilbage i marts.
 • ) Netflix 'oprindelige beslutning kom som svar på coronavirus-pandemien, der efterlod millioner af mennesker i lande over hele verden fastklæbet derhjemme og limet på deres tv'er.
  • YouTube og Amazon i marts nedjusterede også deres videokvalitet i Europa, men der er ikke noget ord om, hvornår de vender tilbage.
  • Besøg GEAR-online.dk's hjemmeside for flere historier.

  Da coronavirus efterlod titusinder af mennesker overalt i verden hjemme, besluttede Netflix i marts tilbage at nedjustere kvaliteten af ​​sine videostrømme i Europa fra HD til standard definition. Drivkraften bag beslutningen var at reducere belastningen på internetudbydere og sikre en robust seeroplevelse for alle abonnenter.

  Nu, med mange byer over hele kloden, langsomt men sikkert begyndt at åbne igen, FlatpanelsHD rapporterer, at Netflix-strømme er vendt tilbage til deres normale HD-kvalitet i en række europæiske lande.

  Don & # 039; t Miss : Dagens bedste tilbud: 70 ¢ ansigtsmasker med coronavirus, $ 20 øretelefoner, $ 4,50 smarte stik, $ 21 rabat på AirPods Pro, gymnastik til hjemmet, mere

  Ifølge rapporten var Netflix-brugere i “Danmark , Norge, Tyskland og andre europæiske lande har kontaktet FlatpanelsHD eller taget til fora for at rapportere, at streamingkvaliteten er blevet gendannet, hvilket betyder 4K HDR-streaming ved op til 15 Mb / s bitrate. HD-bitrates vender også tilbage til det normale. ”

  Selvom dette helt sikkert er velkomstnyheder, er virkeligheden, at Netflix's komprimeringsalgoritme er så effektiv, at der er en god chance for at de fleste Netflix-seere ikke engang bemærkede meget en forskel. Selv Netflixs SD-strømme har faktisk en tendens til at se temmelig sprøde ud på HDTV'er. Stadig, hvis du er en videofil, der kan bemærke mindre forringelser i videokvaliteten, er den gode nyhed, at dagene med reducerede streaming-bithastigheder ser ud til at være i bagspejlet.

  I en erklæring leveret til Flatpanels HD sagde en talsperson for Netflix:

  Bemærk, vi arbejder med internetudbydere for at hjælpe med at øge kapaciteten. Alene i den sidste måned har vi tilføjet fire gange den normale kapacitet. Når forholdene forbedres, løfter vi disse begrænsninger.

  Ligesom Netflix, YouTube og Amazon i marts begyndte at reducere deres streaming-bitrates for at hjælpe med at mindske belastningen på netværksinfrastruktur. Især med YouTube afspilles videoer stadig i standarddefinition, selvom brugerne har mulighed for manuelt at vende tilbage til HD-kvalitet, hvis de vælger det.

  I øvrigt har Netflix's programmering endnu ikke lidt under coronavirus-pandemien. Virksomhedsledere har sagt, at streaminggiganten har programmering nok i pipeline til at holde det originale indhold flydende gennem slutningen af ​​året. Så mens de nuværende Netflix-produktioner er på vent, vil seerne ikke se et drop off i nyt indhold når som helst snart, hvis overhovedet.

  Sag i punkt: Netflix i maj introducerer 49 nye originale film og tv-shows. På dette tidspunkt er det bogstaveligt talt umuligt at følge med på alt indholdet, som Netflix pumper ud på måned til måned, men det er ikke som vi klager.

  Billedkilde: BigTunaOnline / Shutterstock

Læs også  Priserne for Pixel 5 og Pixel 4a er måske lækket af Google