Netflix kommer til køkkenet med den app, der nu er tilgængelig på Nest Hub-skærme

Netflix kommer til køkkenet med den app, der nu er tilgængelig på Nest Hub-skærme

23. juli 2020 0 Af Mathias
 • Netflix er nu tilgængeligt på Googles Nest Hub og Nest Hub Max-smarte skærme.
 • Du kan få adgang til Netflix på en Nest Hub ved at trykke på appen eller ved at sige “Hej Google, åbn Netflix” for at blive rettet direkte til appens startskærm.
  • Netflix er ikke tilgængelig for andre smarte skærme, f.eks. Amazons Echo Show eller Facebooks portal.

  Har du nogensinde tappet din bærbare computer eller tablet med dig, mens du lavede opvasken eller forberedte et måltid, og ønskede, at der var en lettere måde at se Netflix i køkkenet? Nå, hvis du tilfældigvis ejer en Nest Hub eller Nest Hub Max, er dit liv ved at blive lettere, da Netflix nu rulles ud globalt på Googles smarte skærme.

  Hvis du vil begynde at se dine foretrukne shows og film på din Nest Hub, er alt du skal gøre at linke din Netflix-konto i Google Home-appen eller Google Assistant-appen, og du kan starte streaming af indhold med det samme. Hvis du vil se noget specifikt, skal du sige “Hej Google, spil Ozark.” Og hvis du hellere vil bruge hele din middag på at rulle gennem lister, kan du sige “Hej Google, åbn Netflix” for at gå til appens forside.

  Artiklen forsætter under annoncen

  Når du først er startet med at spille et show eller en film, kan du også sætte pause, spole tilbage eller spole fremad med stemmekommandoer, hvis hænderne er våde eller dækket af mel. Du kan også bruge Hurtige bevægelser på Hub Max til at pause eller afspille indhold ved blot at se på det smarte display og løfte hånden foran kameraet.

  Endelig annoncerede Google også, at Peacock er den seneste streamingtjeneste, der kan castes til Nest Hub og Hub Max, ved at tilslutte sig Netflix, Disney , HBO Max, Showtime og “tusinder af andre apps, der har mobil cast support af åbner streamingtjenestens mobilapp og banker på Cast-ikonet. ”

  Hvis du var på udkig efter en grund til at købe et smart display, måske være nok til at sætte dig over kanten. Med sit kamera er Nest Hub Max også i stand til at foretage videoopkald, og lige i sidste måned tilføjede Google gruppevideoopkald i Duo og Google Meet. Opret en gruppe i Duo-appen på din mobile enhed, sig “Hej Google, foretage et gruppekald” til din hub max, og tryk på den gruppe, du vil ringe til. Du kan også sige “Hej Google, start et møde” eller “Hej Google, deltage i et møde” for at få forbindelse til op til 100 personer på Google Mød.

  Artiklen forsætter under annoncen

  Fra gruppevideoopkald til det fulde Netflix-bibliotek begynder Googles Nest Hub-smarte skærme at se ud som temmelig solide karantæne-ledsagere, især sammenlignet med Amazons Echo Show og Facebooks portal, som hverken har adgang til Netflix endnu (selvom det er tilføjelse virker uundgåeligt på dette tidspunkt.

Læs også  Detaljer om Samsungs største rival til iPhone 12 er lige lækket for første gang