Næste generations iPad Air-lækage viser en funktion, der aldrig før har været set på nogen iPad eller iPhone

Næste generations iPad Air-lækage viser en funktion, der aldrig før har været set på nogen iPad eller iPhone

31. august 2020 0 Af Mathias
  • Flere rygter sagde, at en ny iPad Air vil blive frigivet i år med en større skærm end den forrige generation.
  • En helt ny lækage med billeder fra en påstået iPad Air-manual synes at bekræfte disse rapporter og afslører en helt ny funktion, som Apple ikke har brugt andre steder i sin iPhone- eller iPad-opstilling.
  • Nylige rapporter hævder, at den nye iPad Air-udgivelsesdato muligvis er tæt, med Apple forventes at debutere ny iPadOS-hardware så snart næste måned.

Apple opdaterede sin iPad Pro-linje med nye modeller tidligere på året, og iPad Pro er den bedste iPadOS-tablet, du kan købe. Fra $ 799 er den billigste iPad Pro betydeligt dyrere end mellemstore iPad Air ($ 499) og entry-level iPad ($ 329). Men for den pris får du en meget bedre skærm, der har en mindre ramme, Face ID-understøttelse, et mere sofistikeret kamerasystem og den nyeste A-serie-chip tilgængelig. Hvis $ 799 stadig virker for dyrt, så vil du helt sikkert elske følgende iPad Air-rygte, der siger, at den næste generations mellemklasse-tablet får iPad Pro’s store skærm takket være en ny funktion, der aldrig har været set før på nogen anden iPad eller endda enhver iPhone.

Billeder fra den påståede spansksprogede manual fra næste generations iPad Air lækket fra Kina og endte på Twitter. Billederne nedenfor viser, at tabletten har den samme tynde ramme som iPad-profferne, hvilket er en fremragende opgradering i forhold til de tidligere designs, der indeholdt større rammer.

(

Touch ID-hjemmeknappen er grunden til, at billigere tablets stadig har tykkere rammer. Fingeraftrykssensoren er ikke udskiftet på disse modeller med Face ID, hvilket er en dyrere opgradering. Derfor er Face ID kun til stede på iPad Pro-modellerne i Apples tabletopstilling.

Læs også  Apple har en imponerende Q4-indtjening, når omsætningen rammer $ 64 milliarder
Artiklen forsætter under annoncen

iPad Air får tilsyneladende ikke Face ID. Hvis denne lækage er nøjagtig, er iPad Air stadig afhængig af Touch ID, men fingeraftrykssensoren har en anden implementering. Der er ikke plads til en hjemmeknap inde i den tynde ramme, og Apple vil ikke inkorporere sensoren under skærmen. I stedet placeres Touch ID-knappen inde i standby-knappen på tabletens øverste kant. Hvis denne iPad Air-lækage er nøjagtig, vil tabletten være den første Apple-tablet eller smartphone, der har en fingeraftrykssensor på sideknappen. Funktionen er ikke helt ny i branchen, da ældre Android-håndsæt kom med sidemonterede fingeraftrykssensorer.

Bortset fra den nye Touch Id-tilgang og den mere betydningsfulde skærmopgradering, iPad Air vil også pakke USB-C-forbindelse i stedet for Lightning og en Smart Connector på bagsiden ifølge disse billeder. IPad Air-manualen ser ægte ud, men der er altid en chance for, at nogen forfalskede det hele. Det er uklart, hvem der vil gennemgå alt det, eller hvorfor de gør det.

Separat, MacRumors minder os, at tidligere rygter sagde, at Apple vil lancere en 10,8-tommer iPad Air i anden halvdel af 2020, inklusive rapporter fra velkendte Apple-insider Ming-Chi Kuo. Disse rapporter nævnte ikke den nye Touch ID-implementering, men det er den eneste måde at udvide skærmen på iPad Air uden at tilføje Face ID og øge prisen. For nylig sagde lækker Jon Prosser, at Apple er ved at lancere nye iPads, inklusive næste generation iPad og næste generation iPad Air.

Læs også  Facebook muliggør cross-app messaging på Instagram og Messenger