Microsofts første 'sammenfoldelige' Android-smartphone har en pris og udgivelsesdato

Microsofts første 'sammenfoldelige' Android-smartphone har en pris og udgivelsesdato

14. august 2020 0 Af Mathias
  • Prisen på Surface Duo og udgivelsesdato er endelig officiel, da Microsoft stille og roligt har lanceret sit første “sammenklappelige” Android-håndsæt nogensinde.
  • Surface Duo starter ved $ 1.299 og vil være tilgængelig i butikkerne den 10. september.
  • Surface Duo-forudbestillinger er indstillet til at starte den 12. august.

Det endelig – og stille – skete! Microsoft afslørede den faktiske pris og udgivelsesdato for sit første Android-håndsæt, som tilfældigvis er af den “sammenklappelige” art. Men Surface Duo er ikke den type foldbare smartphones, vi virkelig ønsker, så jeg vil referere til det som en dobbeltskærmsenhed. Telefonen koster dig $ 1.399, hvilket er meget dyrere end de fleste Android-flagskibe derude, selv $ 1299 Galaxy Note 20, som Samsung lancerede i sidste uge. Og det er meget dyrere end den billigste iPhone 11, du kan få. Men enheden, der bliver til en slags slags tablet, har en prisfordel i forhold til håndsæt, der faktisk har en sammenfoldelig skærm, inklusive den nye Z Fold 2 og endda Z Flip. Duoen er $ 600 billigere end den originale foldetelefon, $ 100 billigere end den underpowered Motorola Razr og $ 100 dyrere end Z Flip.

Artiklen forsætter under annoncen

Microsoft afslørede Surface Duo sidste efterår sammen med Windows- baseret Surface Neo sammenfoldelig tablet / laptop combo. Virksomheden bedøvede verden, da den sagde, at Duo ville køre Android snarere end en Windows-version tilpasset til mobile behov. Og så fortalte det os, at telefonen ville starte et år senere. Det er en lang ventetid for fans, der måske er interesseret i Microsoft-hardware. Men du får hænderne på en den 10. september, hvis du antager, at du er klar til at betale præmieprisen.

Læs også  Apple annoncerer 15. september begivenheden 'Time Flies' til nyt Apple Watch og iPad

Den Redmond-baserede gigant afslørede Surface Duo udgivelsesdato og pris stille, via et blogindlæg. Det er ikke, at vi forventede en faktisk pressehændelse fra virksomheden, i betragtning af at trusselen mod coronavirus langt fra er indeholdt. Men Surface Duo har tilsyneladende ikke fortjent nogen afsløring af live streaming.

Surface Duo vil føles dateret lige ud af boksen, noget Microsoft mislykkes at virkelig adressere. Blogindlægget nævner ikke specifikationerne, hvilket er et klart tegn på, at Surface Duo ikke matcher andre 2020 Android-flagskibe. Vi ser på en Snapdragon 855-processor fra sidste år, 6 GB RAM og 64 GB lagerplads. Der er ingen 5G på billedet, og smarttelefonen leveres med et 3.577 mAh batteri, der muligvis ikke er nok. Bliv ikke for ophidset over kameraet, da Surface Pro har et enkelt kamera, der trækker dobbeltbetjening: det er både det primære kamera og selfie-kameraet.

Artiklen forsætter under annoncen

Surface Duo
Microsoft Surface Duo Android-smartphone. Billedkilde: Microsoft

Hvad Microsoft fokuserer på i blogindlægget er telefonens dual-screen. Vi ser på to 5,6-tommer-skærme, der omdannes til et 8,1-tommer PixelSense Fusion-display, når Duo bruges i tablettilstand. Imidlertid er der et “revolutionerende 360-graders hængsel” i midten, så den resulterende 8,1-tommer skærm ikke er kontinuerlig som på Fold- eller Flip-telefoner.

Microsoft fremhæver også telefonens “virksomhedsniveau fra chip til sky.” Surface Duo har Microsofts “tilpasset konstrueret Unified Extensible Firmware Interface (UEFI)”, der giver mulighed for “fuld kontrol over firmwarekomponenter.” Duoen giver dig også mulighed for at få en fuld Windows 10-oplevelse i skyen via Windows Virtual Display-funktionen. Microsoft 365-apps er tilgængelige til telefonen sammen med enhver anden Android-app, der kan køre på smartphones og tablets.

Læs også  Hvad sker der med Googles Pixel 5-lancering?

Surface Duo kan muligvis appellere til mennesker, der kan lide Android, men har brug for Windows i deres liv og kunne bruge en enhed, der kan gøre det hele – godt, slags. Det er ikke en perfekt sammenfoldelig, men ægte foldbare, desværre, er de ikke perfekte.

Artiklen forsætter under annoncen

Surface Duo kan ikke bestilles direkte fra Microsoft Butik, men disse forretningsforhandlere får muligvis snart lager.