Microsoft skal afsløre Xbox Series S, før den lækker

Microsoft skal afsløre Xbox Series S, før den lækker

28. juni 2020 0 Af Mathias
  • Det ryktes, at Microsoft arbejder på en all-digital Xbox Series S, kodenavnet Lockhart, og henvisninger til enheden er lækket i officielle dokumenter.
  • Tidligere rygter har antydet, at Xbox Series S vil have 4 teraflops computerkraft til de 12 teraflops i Xbox Series X.
  • Microsoft annoncerer muligvis Xbox Series S ved dets første fest-begivenhed i juli.

Sonys Future of Gaming-begivenhed tidligere i denne måned var fyldt med meddelelser, men ingen var mere overraskende end afsløringen af ​​PlayStation 5 Digital Edition, der lanceres sammen med standard PS5, men mangler et Ultra HD Blu-ray-diskdrev. Konstruktionerne på de to modeller er næsten identiske (gemme til drevet), men antagelsen er, at Digital Edition vil være billigere. Og hvis Sony lancerer to SKU’er i efteråret, skal du hellere tro, at Microsoft også vil, og lige ved køen, lækker mere bevis for en uanmeldt Xbox-model i denne uge.

Onsdag en sikkerhedsforsker der går forbi TitleOS-delte skærmbilleder fra XDK / GDK-udgivelsesnotater til juni 2020, der nævner “Lockhart”, som menes at være kodenavnet for et mindre kraftfuldt alternativ til Xbox Series X. Noterne indeholder også en henvisning til “ Anaconda ”- kodenavnet til Xbox Series X.

For dem af jer der er bekymret for dokumentets ægthed på grund af skrivefejlen i th toppen af ​​siden (“Lockhard”), Windows Central siger, at det har verificeret skærmbillederne. Bortset fra omtaler og referencer som disse, er der ikke lækket meget om Lockhart-konsollen, selvom tidligere rygter har antydet, at det ville indeholde 4 teraflops computerkraft sammenlignet med de 12 teraflops i Xbox Series X.

Læs også  Apple er nødt til at forsvare sin App Store-praksis igen

En softwareudvikler sprang ind og svarede også med en lækage, der indeholder flere referencer:

Artiklen forsætter under annoncen

Måske det mest sparsomme rygte, vi har hørt i de seneste uger, vedrørte Lockhart-konsollen eller Xbox Series S, som nogle har talt om at kalde det. En lækker fra østfolk hævdede, at Xbox Series S vil være mindre end Series X med alle de samme funktioner, men vil sælge til et langt lavere prispunkt. Faktisk synes han at tro, at Microsoft muligvis sælger Xbox Series S for $ 200, hvilket utvivlsomt ville være langt billigere end noget Sony vil frigive i efteråret. Så usandsynligt, som det kan være, er der ingen tvivl om, at det ville give Microsoft et kæmpe ben.

På dette tidspunkt er det mere et spørgsmål om hvornår end hvis vi ser en anden Xbox Series-model i efteråret, men vi har ingen idé om, hvornår Microsoft officielt vil annoncere enheden. Når det er sagt, ved vi vel, at Microsoft har en kæmpe first-party-spilbegivenhed, der er planlagt i juli, så den matcher Sonys PS5-afsløring i juni, og nu, hvor Sony har lagt sine kort på bordet med PS5 Digital Edition, ville vi ikke blive overrasket for at se Microsoft gøre det samme næste måned.