Microsoft bekræfter den største fordel, at Xbox Series X har over PS5

Microsoft bekræfter den største fordel, at Xbox Series X har over PS5

20. juli 2020 0 Af Mathias
 • Xbox-hoved Phil Spencer afslørede torsdag, at Xbox Series X vil spille hvert Xbox One-spil ved lanceringen, medmindre spillet tilfældigvis kræver Kinect.
 • Takket være denne funktionalitet vil Xbox Series X have “den største lanceringsopstilling for enhver ny konsol nogensinde med tusinder af spil at spille.”
 • Microsoft viser frem flere Xbox Series X-spil på sin Xbox Games Showcase den 23. juli.

 • Microsoft har gjort bagudkompatibilitet en prioritet i de senere år, og denne funktionalitet bliver et af Xbox’s vigtigste salgssteder Serie X. Så snart virksomheden begyndte at tale om sin næste gen-konsol, fik vi at vide, at det ville spille spil fra hver tidligere Xbox-generation, helt tilbage til originalen i 2001. Gennem udviklingsprocessen har Xbox-chef Phil Spencer og hans team holdt os opdateret om fremskridt med funktionen, men torsdag leverede Spencer et bombeskal i et Xbox Wire-blogindlæg.

  Ifølge Spencer er planen lige nu for “alle Xbox One-spil, der ikke kræver Kinect til at spille på Xbox Series X ved lanceringen af ​​konsollen. ” Tusinder af spil er blevet frigivet til Xbox One i løbet af de sidste syv år, og lederen af ​​Xbox siger, at du vil være i stand til at spille dem alle på din Xbox Series X i efteråret.

  Artiklen forsætter under annoncen

  Videospilkonsoller er lanceret med muligheden for at spille spil fra tidligere generationer før – især PlayStation 3 – men dette kunne give Microsoft en stor del af denne generation. Plus, “de fleste af dine yndlingsspil vil indlæses hurtigere og se og udføre mange gange bedre på den nye konsol.”

  Microsoft så Sony løbe væk med den nuværende generation af forskellige årsager, men de to, der skiller sig ud, er prisen ved lanceringen og spilbiblioteket. En masse rygter og rapporter ser ud til at antyde, at Xbox Series X muligvis har PS5-beat på pris, og den 23. juli vil vi se en times lang kig på biblioteket med spil, der kommer til konsollen, herunder Halo Infinite . Start lineups er altid overvældende, men hvis Xbox Series X-biblioteket har tusinder af Xbox One, Xbox 360 og Xbox-spil på første dag, er opgradering muligvis ikke så skræmmende.

  Artiklen forsætter under annoncen

  I mellemtiden er alt, hvad vi ved om PS5’s bagudkompatibilitet, at det vil spille “næsten alle” af de 100 mest populære PS4-spil ved lanceringen. Med mere end 4.000 spil til rådighed til PS4 er det ikke særlig opmuntrende, og vi har stadig ingen idé om, hvorvidt PS3-, PS2- eller PS1-spil vil kunne spilles på nogen måde, form eller form.

  Den sværeste del af opgraderingen til en ny konsol er at opgive et dyrt bibliotek med spil og begynder på ny, men Microsoft har fjernet dette problem i et fald. At lade enhver Xbox One-ejer medbringe hele deres spilkollektion kan være grunden til, at Xbox Series X ender med at give PS5 et løb for sine penge.

Artiklen forsætter under annoncen
Læs også  De 5 vigtigste meddelelser fra Apples sidste store begivenhed i 2020