Microsoft ændrer Xbox Series X-lanceringsplaner for pandemiens år

Microsoft ændrer Xbox Series X-lanceringsplaner for pandemiens år

11. juni 2020 0 Af Mathias
  • Pris og udgivelsesdato for Xbox Series X forbliver et mysterium, da Microsoft ikke er klar til at dele disse detaljer.
  • Xbox-chef Phil Spencer er meget opmærksom på, at den nye coronavirus-pandemi vil påvirke salget i år, men den nye konsol rammer butikkerne i efteråret, som tidligere planlagt.
  • Prisen bliver vigtig, sagde Spencer i et interview med BBC , men Microsoft fokuserer på erfaring. ”Vores strategi drejer sig ikke om, hvor mange Xbox jeg sælger i år,” sagde Spencer.

For spillere skulle det have været året for splinterny spilkonsoller, men så skete den nye coronavirus-pandemi. Verden ændrede sig næsten øjeblikkeligt, og PS5 og Xbox Series X indtog baghovedet i sundhedskrisen. Livet som man vidste, det stoppede, da der blev indført drastiske sociale distancetiltag for at reducere spredningen af ​​COVID-19. Titusinder af mennesker mistede deres job i processen, da arbejde hjemmefra blev en luksus, som ikke alle havde råd til. At købe den nye Xbox eller PlayStation 5 viser sig at være netop det for mange mennesker i år, en luksus, de ikke har råd til. Men Microsoft er klar til at sælge serien X under pandemien, fuldt ud opmærksom på, at salget vil blive påvirket af den igangværende pandemi.

Artiklen forsætter under annoncen

Uden coronavirus ville gamere være blevet behandlet til E3 2020 denne uge. Spillebegivenheden blev aflyst for måneder siden lige ved siden af ​​andre større begivenheder i tech-verdenen. Sony ville aldrig blive en del af E3, men virksomheden har planlagt en PS5-begivenhed senere i denne uge. Hvad angår Microsoft, snakede selskabets Xbox-chef Phil Spencer med BBC Click om udfordringerne ved lanceringen af ​​Xbox Series X i dette år, foran selskabets juli begivenhed.

Den gode nyhed er, at serien X vil ramme butikkerne i efteråret, og Spencer ser ikke ud til at forestille sig noget forsinkelser. Eksekutoren sagde, at Xbox-teamet måtte finde ud af tidligt i pandemien, om forsyningskæden vil være funktionel, og om de ville være i stand til at teste den nye hardware.

Læs også  Google fortsætter langsomt med at give brugerne mere kontrol over deres egne data

”Men når jeg ser på hardwareproduktionen nu, føler jeg mig virkelig god,” sagde Spencer. ”Vi har testsæt derhjemme, og vi bruger dem alle, så vi kan sikre, at alt fungerer som det skal.”

”Vi gør også gode fremskridt med den softwareplatform, vi har opbygget for at sikre, at spilene kører godt,” tilføjede han. ”Og med hensyn til forsyningskæden ser det ud til, at konstruktionerne af konsollerne vil være uafbrudt.”

Artiklen forsætter under annoncen

Spencer bemærkede, at Microsoft oplevede et par uger manglet i deres Xbox-testcyklus, “men jeg har lyst til, at vi kan absorbere en meget af det ind i tidsplanen, og jeg har det godt med vores efterårslancering. ” Spencer afslørede faktisk ikke en lanceringsdato for Series X under interviewet.

Det er uklart, om Microsoft vil annoncere Series X udgivelsesdato i juli, eller fortæl fans, hvor meget konsollen vil koste. Nylige rapporter sagde, at Microsoft ser ud til at underprioritere PS5-prisen, så vi kan muligvis blive nødt til at vente på, at dette kat-og-mus-spil bliver spillet.

Mens serien X ser ud til at være på vej til den efterårslancering, er Spencer klar over, at den enorme økonomiske usikkerhed vil påvirke salget.

Artiklen forsætter under annoncen

“Vi ser virkningen af, at folk bliver overhugget og afskediget . Det er hårdt, ”sagde Spencer. ”Og vi er en fritidsaktivitet. Vi er ikke et krav. Vi er ikke mad. Vi er ikke husly. ”

Uden at afsløre prisen for den nye Xbox, bemærkede Spencer, at de ser ud for at gøre konsollen så overkommelig som muligt og tilbyde folk valg.

Læs også  Samsungs $ 2.000 foldbare telefon er tilgængelig til forudbestilling lige nu

“Vi har et Xbox All Access-abonnementsprogram, der giver folk mulighed for at købe deres næste konsol ved at betale et månedligt gebyr, ”sagde han. “Og hvis det ikke nu er tid for dig at købe en ny konsol, og du vil blive hos den konsol, du har, vil vi fortsat støtte den konsol.” På toppen af ​​det sagde han, at nye teknologier som smart levering giver brugerne mulighed for at flytte deres spilsamlinger til den nye hardware, når de køber den.

Mens han anerkendte, at “pris vil være vigtig,” sagde Spencer også, at spil er en holdbar industri, idet han antyder, at den vil overleve den økonomiske krise i coronavirus, som om den overlevede recessionen 2008-09.

Artiklen forsætter under annoncen

”Vores strategi er centreret omkring afspilleren, ikke enheden,” sagde Spencer. ”Hvis dette ikke er året, hvor en familie ønsker at tage en beslutning om at købe en ny Xbox, er det OK.”

Microsoft-direktøren tilføjede, at virksomhedens strategi ikke drejer sig om “hvor mange Xbox jeg sælger i år,” men om den samlede oplevelse.

Hvad angår udvikling af nye spil, indrømmede Spencer, at det er muligt i et vist omfang at arbejde hjemmefra. Nogle dele kræver, at folk arbejder sammen, som motion-capture af skuespillere eller omfattende musikarbejde. Implikationen her er, at nogle nye spil kan blive forsinket, men Spencer vil ikke navngive nogen navne.

Artiklen forsætter under annoncen

Han sagde, at Xbox-abonnenter spiller 40% flere spil end andre, og pandemien var ansvarlig for at skabe over 270 millioner nye venneforhold på Xbox Live under lukningen.