Mere PS5-lager kommer i dag – her kan du forudbestille en

Mere PS5-lager kommer i dag – her kan du forudbestille en

30. september 2020 Slået fra Af Mathias
  • PS5 og PS5 Digital Edition blev udsolgt i sidste uge under en rodet første fase af forudbestillinger, men Sony lovede, at flere lager snart vil være tilgængelige.
  • Nogle detailhandlere sælger flere PS5-enheder på fredag i nogle regioner, selvom ikke alle Sonys lanceringspartnere får mere lager.
  • Spil i Storbritannien og GameStop i USA forventes at genåbne PS5-ordrer på fredag, hvor sidstnævnte kun understøtter køb i butikker.

Sony indrømmede PS5-forudbestillingsfejl for et par dage siden og lovede, at mere lager snart vil være tilgængeligt for købere, der er ivrige at købe en af de to næste generations spilrigge. PS5 og PS5 Digital Edition blev forudbestilt på den mest uorganiserede måde, hvor store detailhandlere opførte de to konsoller sidste onsdag efter PS5-pressebegivenheden, som Sony streamede online. Sony havde meddelt, at PS5-onlinesalg var planlagt til at starte en dag senere, men mange spillere fandt ud af, at de to PlayStation 5-modeller var udsolgt inden da.

Mens Sony undskyldte for den måde, det håndterede PS5-forudbestillinger på og lovede mere lager, sagde det aldrig, hvilke detailpartnere der startede onlineordrer, eller hvornår mere lager vil være tilgængelig. Vi har ingen idé om, hvad “mere lager” overhovedet betyder. Amazon har allerede kontaktet købere, der har afgivet deres PS5-ordrer, for at fortælle dem, at de ikke kan garantere levering den 12. november. Separat sagde insidere fra butikker i Amerika og Storbritannien, at PS5 Digital Edition næppe var tilgængelig, idet Sony mest fokuserede på PS5 i den første fase af forudbestillinger.

Artiklen forsætter under annoncen

Nogle detailhandlere forventes at stille PS5-forudbestillinger til rådighed for købere på fredag, inklusive GameStop i USA og Game i Storbritannien.

Læs også  Google Maps får nye funktioner, der beskytter dig mod COVID-19

Ifølge GamesRadar Spil havde en lille tildeling af PS5-enheder til rådighed fredag morgen, med forhandlerens Twitter-konto, der sagde, at begge versioner ville være tilgængelige for købere. Amazon UK havde også en kort lagerbeholdning fredag morgen, og Currys åbner muligvis også PS5-forudbestillinger ved frokost (britisk tid).

GameStop-kunder i Amerika kan også forudbestille konsolerne, så længe de går til detailsteder, hvilket ikke ligefrem er den ideelle måde at købe et meget forventet produkt på i året med det nye coronavirus. Som det ses i tweetet ovenfor, er der et par andre vigtige detaljer at bemærke. Først og fremmest er det bare $ 499,99 konsollen, der vil være tilgængelig til forudbestilling på fredag, ikke den billigere Digital Edition. Jeg har allerede forklaret, hvorfor du skal købe den dyrere og ignorere den øjeblikkelige $ 100-rabat, så du kan få flere betydelige besparelser på vejen.

Det skal også bemærkes, at GameStop ikke leverer disse PS5-enheder på udgivelsesdatoen, så du får dem “kort efter” den 12. november.

Artiklen forsætter under annoncen

GameStop har i det mindste bekræftet, at forudbestillinger vil være tilgængelige på fredag, men det er ikke en garanti for, at du kan få en. Din kilometertal kan variere afhængigt af din placering. Og igen er det ikke den bedste idé at vente i kø for ethvert produkt, så længe virussen spredes frit i dit samfund.

Det er uklart, om andre amerikanske detailhandlere genåbner forudbestillinger på fredag, så du kan lige så godt kontakte Amazon, Best Buy, Target og Walmart for at se, om du kan afgive din ordre.

Artiklen forsætter under annoncen

Endelig sender Sony stadig PS5-forudbestillingsinvitationer til nogle heldige købere pr. ComicBook , komplet med instruktioner om, hvordan du får enheden.

Sony sender flere invitationer til at forudbestille en PS5 fra deres direkte onlinebutik i morgen https://t.co/QHSPN8H9CJ

– Wario64 (@ Wario64) 24. september 2020

Artiklen forsætter under annoncen

Desværre behandles ikke alle PlayStation-brugere med lignende e-mails, og det er uklart, hvad der forbedrer dine chancer for at blive valgt. For retfærdighed dræbte Sony for et par uger siden, at PS5-lager vil være begrænset, og ikke alle PSN-brugere, der tilmelder sig forudbestillinger, vil være i stand til at få en.

Xbox Series X er også udsolgt, hvor Microsoft har solgt alle de tilgængelige aktier tidligere på ugen, da forudbestillinger blev åbnet. Det er uklart, hvornår flere Xbox-aktier vil være tilgængelige.