Massiv iPhone 12-lækage afslører enhver detalje, der stadig var et mysterium

Massiv iPhone 12-lækage afslører enhver detalje, der stadig var et mysterium

23. august 2020 0 Af Mathias
  • Dato for udgivelse af iPhone 12 blev officielt udsat med et par uger, med en nylige lækage, der sagde, at ikke-Pro-modellerne kunne starte i den tredje uge af oktober, mens iPhone 12 Pro og Pro Max bliver skubbet endnu længere tilbage.
  • En anden lækker siger nu, at Apple er begyndt at optage sin virtuelle iPhone-lanceringsbegivenhed, en grundlæggende lækager deltog.
  • I en række tweets afslørede lækeren nøglehændelsesdatoen, detaljer om iPhone 12-specifikationer og design, kameraopsætningen til iPhone 12 Pro-modellerne samt et prisoverslag.
  • Apple forventes at afsløre to Mac-modeller drevet af Apples egne ARM- baserede processorer ved arrangementet, nye iPads og en ikke-imponerende Apple Watch-serie 6. Lækageren angav også, at Apple-kortet snart vil udvide til flere markeder.

De fire iPhone 12-modeller, som Apple har lavet til dette års iPhone-lancering, har været officielle forsinket. Apple bekræftede for et par uger siden, at dens nye iPhones ikke kommer til butikkerne i slutningen af september som planlagt. I stedet vil de blive forsinket med “flere uger.” En lækker, der gang på gang beviste, at han har adgang til Apple-kilder, afslørede for et par dage siden, at de billigste iPhone 12-modeller kan frigives i den tredje uge i oktober, en uge efter en begivenhed i midten af oktober. Profferne vil angiveligt ankomme et par uger efter det, i november.

Siden da tog en anden kilde til Twitter for at spilde en masse nye detaljer om Apples kommende iPhone 12-lancering. Denne person hævder, at Apple er begyndt at optage iPhone-begivenheden og antyder, at iPhone-keynote vil blive streamet online som WWDC 2020-keynote uden et publikum. Det er forståeligt, i betragtning af at COVID-19-pandemien langt fra er indeholdt, og at der ikke er noget at vide, hvornår den vil være under kontrol. Lækageren afslørede også en masse nye detaljer om iPhone 12-håndsæt, hvoraf nogle matcher tidligere lækager.

iPhone 12-begivenhed

Twitter-bruger @ LeaksApplePro tog til Twitter på søndag for at drille, at iPhone 12-lanceringsbegivenheden vil blive optaget på Apple Park, der begynder dette sidste mandag, og at han ville være inde, som det sker. Derefter fulgte han op med flere detaljer om, hvad han angiveligt så og hørte.

A “Montør” Phil Schiller vil deltage i hovednoten, sagde lækeren, hvor Apple vil afsløre mere end en ARM-drevet Mac, nye iPads, iPhone 12-modellerne, en glat opgradering til Apple Watch og “en ting til. ”

Artiklen forsætter under annoncen

At en ting mere vedrører Apple AirPower, den universelle oplader, som Apple introducerede for et par år siden, kun for at stille det af. De seneste lækager sagde, at projektet faktisk ikke blev dræbt, og at det er et nøgleelement i det større billede. Apple sigter mod at droppe Lightning-stikket helt i en fremtidig portfri iPhone.

Læs også  Xbox Series X er bedre end PS5, siger Valves Gabe Newell

iPhone 12 design

Nogle rapporter tidligere i år sagde, at de nye iPhones ville have et mindre hak, men det ser ikke ud til at være tilfældet. Størrelsen på rammen ændrer sig heller ikke, selvom håndsætene har et andet design.

Telefonerne har buede kanter, en blanding mellem iPhone 4-designet og iPhone 11, og de vil være tilgængelige i en ny farve , blå. Hvad angår kameradesignet på Pro-modellerne, leverede lækeren følgende skematisk:


iPhone 12-specifikationer

Håndsæt indeholder ikke 120Hz eller 90Hz skærme , og de har ikke omvendt trådløs opladning, sagde lækeren. De forventes at have den nye A14-chip, mere RAM og et bedre kamerasystem, der matcher tidligere rapporter. Vi har ikke brug for nogen rygter for at forudsige, at en ny generation af iPhone vil have bedre kameraer. Hvad hukommelsen angår, er nogle Android-enheder allerede flyttet til RAM, der er endnu hurtigere, og den type hukommelse findes kun i 6 GB-moduler eller højere. Apple vil sandsynligvis have den hurtigere RAM, og det betyder en opgradering til 6 GB.

Artiklen forsætter under annoncen

Telefonerne har “lidt mere batteri”, skønt lækeren ikke ville specificere, hvad det betyder.


Andre Apple tidbits

Denne lækage gør ikke kommer ikke uden noget drama. Apple fandt angiveligt, at nogen havde lækket detaljer fra showets optagelse tidligere i denne uge. Som med ethvert rygte fortælles der ikke, om noget af dette er sandt. Hvis det er ægte, kunne Apple bare optage visse ting, selvom detaljer omkring enhederne åbenbart ikke ville blive ændret på dette tidspunkt.

Lækageren sagde, at han var nøjagtig med hensyn til frigivelsen af iOS 14 beta 5 for at bevise, at han har adgang til information indeni.

Ja, så efter at have læst nogle kommentarer besluttede jeg at tjekke det hele med en meget meget meget dejlig kilde med hensyn til Apple-datoer.
Lad mig rette mig info.

Artiklen forsætter under annoncen
Læs også  Den upålidelige Pixel 5 vil i det mindste være billigere end andre Androids

Begivenhed: 13. / 14. oktober. Meddelelse: 1. oktober.

Undskyld. Blev forkert informeret.

– Lækager (@LeaksApplePro) 18. august 2020

I en separat meddelelse , @ LeaksApplePro sagde, at nøgleordet finder sted den 13. eller 14. oktober, og begivenheden annonceres 1. oktober. Han tilføjede også, at den endelige version af iOS 14 muligvis kunne frigives den 24. oktober.

Artiklen forsætter under annoncen

Lækageren postede også et par detaljer om de angiveligt forsinkede AirPods Studio-hovedtelefoner, herunder en påstand om, at han allerede har den kommercielle video til hovedtelefonerne:

Lækkeren afsløret at han ikke kunne vise reklamer ov er frygt for, at hans identitet bliver opdaget:

Endelig afslørede han, at Apple Card snart lanceres på disse markeder:

Som med andre lækager eller rygter, tag alt med et massivt saltkorn.

Artiklen forsætter under annoncen