'Marvel's Avengers' beta starter i august – her er hvad du har brug for at vide

'Marvel's Avengers' beta starter i august – her er hvad du har brug for at vide

1. august 2020 0 Af Mathias
  • Marvel’s Avengers kommer ud på PS4, Xbox One og PC den 4. september, men du kan prøve det gratis i løbet af beta-weekenderne i hele august.
  • Den første Marvel’s Avengers beta testen kører fra 7. august til 9. august, men det er kun for PS4-ejere, der allerede har forudbestilt spillet.
  • Hvis du spiller Marvel’s Avengers beta, du kan låse specielle genstande i det endelige spil.

Spillefans opmærksomhed overalt er skiftet til næste generalkonsoller der kommer denne feriesæson, men der er stadig nogle store udgivelser, der er planlagt til at finde sted inden PS5 og Xbox Series X rammer butikshylder. Øverst på listen er Marvel’s Avengers fra Crystal Dynamics, som er det samme atelier, der fejlagtigt genstartede Tomb Raider a få år tilbage. Efter en længerevarende forsinkelse tidligere i år er Marvel’s Avengers ikke tilgængelige før den 4. september, men du behøver ikke bliver nødt til at vente så længe på at få dine hænder på spillet og prøve det selv.

Artiklen forsætter under annoncen

Hele vejen igennem august måned vil der være tre beta-weekender på PS4, Xbox One og PC, der “giver dig et udsnit af den fulde spiloplevelse.” Her er hvad du har brug for at vide, hvis du vil deltage:

  • 7-9 august: PlayStation Advantage-forudbestilling BETA: Den første BETA-weekend er tilgængelig for dem, der har forudbestilt Marvel’s Avengers på PlayStation 4. Pre-load vil være tilgængelig den 6. august.
  • 14. – 16. august: PlayStation Advantage Open BETA & Xbox / PC closed BETA: Den anden BETA weekend er åben for hele PS4-samfundet som en del af vores PlayStation Advantage-partnerskab. Derudover vil de af jer, der har forudbestilt Marvel’s Avengers på Xbox eller PC, kunne springe ind og spille. Forbelastning vil være tilgængelig 13. august.
  • 21. august: Åben BETA for alle: 21. – 23. august giver alle fans på alle platforme en chance for at hoppe ind og spille Marvel’s Avengers BETA! Forbelastning vil være tilgængelig den 20. august.
Læs også  PS5-lanceringsopstillingen inkluderer ikke 'Horizon Forbidden West'

Du har også brug for et Square Enix-medlem konto for at deltage i betaen, som vil være at validere koder og indhold samt levere “post-lancering godbidder” til din kopi af spillet. Hvis du vælger at deltage, vil du være i stand til at tjekke indholdet af en spiller fra kampagnen, gennemføre co-op War Zone-missioner med andre spillere og niveau dine karakterer op. Iron Man, Hulk, Kamala og Black Widow vil alle kunne spilles.

Artiklen forsætter under annoncen

Marvel’s Avengers vil sende med seks kernehelte ved lanceringen, men holdet siger, at der vil blive tilføjet mere i fremtiden med deres egne tilpassede flytningssæt, færdigheder, gear og mere. Clint Barton (AKA Hawkeye) bliver den første helt efter lanceringen og kommer med sine egne historieopgaver og bringer en helt ny skurk også i folden.

Endelig, hvis du spiller gennem betaen, kan du låse to eksklusive navneskilt i det endelige spil såvel som Hulk Smashers Pickaxe i Fortnite ) hvis du gennemfører betas tre HARM-værelse-udfordringer.