Leaker siger, at Apple vil afsløre to helt nye produkter senere i dag

Leaker siger, at Apple vil afsløre to helt nye produkter senere i dag

10. september 2020 0 Af Mathias
  • En lækker sagde, at Apple vil annoncere Apple Watch Series 6 og den næste generation af iPad Air på tirsdag ifølge oplysninger modtaget fra ikke navngivne kilder.
  • Apple Watch Series 5 kan ikke længere bestilles hos nogle forhandlere, inklusive Apple-butikken online på nogle markeder.
  • Den billigste iPad Air-version ser ud til at være udsolgt, og onlineordrer har et skønnet dato for slutningen af september.

Apple gør tingene anderledes, når det kommer til nye produktlanceringer. Den nye koronaviruspandemi tvang virksomheden til at annullere alle personlige pressekonferencer, som det måske havde planlagt i år. Den vigtigste WWDC 2020 keynote blev indspillet og streamet online, og iPhone 12-lanceringsbegivenheden vil sandsynligvis have den samme skæbne. Virussen er stadig langt fra at blive indeholdt, og Californien kæmper for at flade kurven.

Det er ikke kun produktlanceringer, der ændrede sig i år. IPhone-meddelelsen, der finder sted i anden uge i september, er ifølge nogle lækager udsat til oktober. Apple bekræftede for et par uger siden, at iPhone 12 ikke kommer i slutningen af september lanceringsdato efter forsinkelser i forbindelse med sundhedskrisen. På det tidspunkt sagde Apple aldrig, hvornår det ville afholde iPhone-meddelelsesbegivenheden, og de fleste antog, at det stadig ville ske i midten af september. Et par prominente lækere tilbød tidligere denne uge modstridende synspunkter om en forestående Apple-meddelelse. Apple ville enten lancere nye produkter på tirsdag via regelmæssige pressemeddelelser eller bare afsløre datoen for iPhone 12-pressebegivenhed. En af dem siger, at Apple Watch 6 og næste generations iPad Air afsløres i denne uge, som oprindeligt planlagt.

Den kendte YouTuber Jon Prosser sagde for et par uger siden, at det nye ur og iPads vil blive afsløret i denne uge, mens iPhone 12 begivenhed finder sted omkring en måned senere. Han sagde derefter, at Apple skulle offentliggøre en slags meddelelse den 8. september uden at specificere, hvilken slags produkter virksomheden ville introducere. Mark Gurman sagde, at Apple sandsynligvis ville annoncere datoen for iPhone 12-lanceringsbegivenheden i denne uge snarere end at afsløre nogen ny hardware.

Prosser påpegede i en serie af tweets om, at Apple Watch Series 5 ikke er på lager hos Verizon, og at det ikke engang er angivet på Apple UK’s hjemmeside. Det ser ud til at være den slags begivenheder, du forventer forud for en produktopdatering. Men det er usandsynligt, at Apple fjerner en enhed fra sit websted, uger før udskiftningen er klar til at begynde at sælge. Apple Watch 5 kan dog stadig bestilles fra den britiske butik.

Læs også  Apple afslørede netop et unikt tilbehør til iPhone 12-serien
Artiklen forsætter under annoncen

Den amerikanske Apple Store viser stadig også Watch 5, og du kan stadig bestille det. Men du finder muligvis ikke den ønskede version:

På dette tidspunkt blev Apple Store ikke taget offline for opdateringer , hvilket er et andet tegn på, at en produktopdatering er på vej.

iPad Air forventes også at modtage en betydelig opdatering i år ifølge tidligere lækager. Tabletten får et design på hele skærmen, der ligner iPad Pro, men den nye Air har ikke Face ID-kameraer i den tynde ramme. I stedet forventes Apple at introducere en Touch ID-tænd / sluk-knap med Air. En hurtig kontrol viser, at den aktuelle version af iPad Air muligvis er udsolgt nogle steder. Den billigste version, $ 499 $ iPad Air Wi-Fi, sendes efter 23. september. Den er muligvis ikke tilgængelig i Apple-butikker heller.

Prosser sagde, at hans kilder “ikke skifter eller skifter mening. De fortæller mig stadig, at Apple Watch og iPad Air kommer [on Tuesday] via pressemeddelelse. ”

Artiklen forsætter under annoncen

Æble forventes at droppe sine pressemeddelelser kl. 9:00 EST ifølge Prosser, så vi finder snart ud af, om lækkeren havde ret eller ej.

Læs også  Apples lækkede iPhone 12-design kommer til live i fantastiske nye billeder