Lækkede Amazon Japan lige PS5-udgivelsesdatoen?

Lækkede Amazon Japan lige PS5-udgivelsesdatoen?

13. september 2020 0 Af Mathias
  • Det er uklart, hvornår Sony afslører PS5-prisen og udgivelsesdatoen, men Microsoft har afsløret tilgængelighedsoplysninger for både Xbox Series S og Xbox Series X.
  • Amazon-kunder fra Japan opdagede lister over PS5-tilbehør, der indeholdt prisoplysninger og lanceringsdatoer.
  • De nu fjernede lister hævdede, at tilbehørene blev lanceret den 20. november, hvilket tyder på, at de to PS5-konsoller kommer i butikkerne.

Den ordsprogede bold er i Sonys bane i øjeblikket, nu hvor Microsoft afslørede sine sidste resterende næste generations Xbox-hemmeligheder. Microsoft havde kun brug for et par dage for at bekræfte, at Xbox Series S er ægte og annoncere alt om det, fra pris til forudbestillingsdato til lanceringsdato. Microsoft gik endnu længere end det og afslørede også tilgængelighedsoplysningerne for Series X. Begge vil være tilgængelige for forudbestilling den 22. september og sendes den 10. november. Den billigere model koster $ 299, mens den dyrere Xbox koster $ 499. Begge enheder vil være tilgængelige under Xbox All Access-programmet, der har udvidet til yderligere 12 markeder.

Det er helt klart, at Microsoft målretter mod en bred vifte af potentielle kunder med de to Xbox Xbox-versioner, og det søger at gøre købet så overkommeligt som muligt. Hvornår vil Sony svare med sin egen PS5-pris og frigivelsesdato afsløre? Vi aner ikke. Men kunne en lækage også kickstarte Sonys meddelelser?

En serie af Amazon noterer fejl til PS5-konsoller og de forskellige tilbehør, som Sony annoncerede, tilbød prisoplysninger og / eller udgivelsesdatoer for enhederne. De viste sig at være fejl, og Sony befandt sig i at skulle benægte andre lækager, der antydede, at oplysninger om tilgængelighed var nært forestående. Den nærmeste Sony nogensinde kom til at afsløre PS5-udgivelsesdatoen og -prisen var for et par uger siden, da den fortalte verden, at PS5-forsyningen ville være begrænset, og ikke alle får muligvis deres ordrer i løbet af det indledende forudbestillingsvindue.

Læs også  Spotify har lige fået en fantastisk funktion, som Apple Music har haft i årevis

Dette bringer os til en anden Amazon-lækage relateret til PlayStation 5, og denne gang er det en lækage, der kommer fra Sonys hjemland. Amazon Japan listede kort adskillige PS5-tilbehør komplet med prisoplysninger og udgivelsesdatoer for regionen.

Artiklen forsætter under annoncen

Folk fra Japan postede skærmbilleder, der viser disse lister på Twitter og Gizmodo Japan henvendte sig også til dem.

こ の 商品 の 売 予 定日 は 2020 年 11 月 20 日 で す。
こ の 商品 の 発 売 予 定日 は 年 2020 年 11 月20 日 で す。
こ の 商品 の 発 売 定日 定日 は 年 2020 年 11 月 20 日 で す。 https://t.co/A3GArnN32A

11 月 20 日 発 売 な ん で す か。 pic.twitter.com/XPppeIhDhr

Artiklen forsætter under annoncen

– れ ん か (@Renka_schedule) 9. september 2020

En Google-oversættelse af tweetet ovenfor viser PS5-controlleren, PS5-hovedtelefoner, og opladeren skal alle sendes i november 20. Mens listen ikke nævnte nogen version af PS5, er det logisk at antage, at alt tilbehør sendes på samme dato som konsollerne.

Men medmindre Sony bekræfter lanceringsdatoen, kan dette bare være endnu en Amazon-fejl, selvom den kommer fra Japan. Fortegnelserne blev straks fjernet, og du finder dem ikke online lige nu, men det er ingen bekræftelse på, at de tilbød ægte oplysninger.

Andre lækager nævnte også den samme 20. udgivelsesdato for PS5. Det kan bare være en tilfældighed. Igen har Sony aldrig tilbudt et klart startvindue til PS5 bortset fra den undvigende “ferie 2020”. Sammenlignende sagde Microsoft, at Xbox Series X kommer i november for et par uger siden, længe før den afslørede 10. november lanceringsdato.

Læs også  iPhone 12-lancering vil hjælpe Apple med at vejre coronavirus-stormen
Artiklen forsætter under annoncen

Desuden en nylig lækage antydede, at PS5 muligvis ikke lanceres samtidigt på alle større markeder, som Sony oprindeligt vil levere. Nogle lande har skøn over “ferie 2020” -forsendelser, mens andre får PS5 i “slutningen af 2020.”

Når det er sagt, kan Sony ikke sidde for længe på PS5-pris- og udgivelsesdatooplysningerne. Xbox-forudbestillinger starter den 22. september. Sony vil måske afsløre PS5-priserne inden da for at forhindre nogle i at bruge penge på den overkommelige serie X-konsol og vælge PS5 Digital Edition i stedet.