Lækager hævder, at Nintendo vil bringe Game Boy-spil til Switch “meget snart”

Lækager hævder, at Nintendo vil bringe Game Boy-spil til Switch “meget snart”

2. september 2021 Slået fra Af Mathias

Switch har været en ubestridelig succeshistorie for Nintendo. I sin seneste indtjeningsrapport afslørede Nintendo, at de har solgt 89 millioner Switch-konsoller siden lanceringen i 2017. For at sætte det i kontekst kan man sige, at Nintendo solgte omkring 13,5 millioner Wii U-konsoller på syv år. Switch vil gå over i historien som en af Nintendos mest succesfulde konsoller nogensinde. Men den har stadig sin del af problemer. Selv efter al denne tid spiller Switch stadig kun en håndfuld klassiske titler. Med et Switch Online-medlemskab får du adgang til over 100 NES- og SNES-spil. I mellemtiden mangler alle Nintendos andre old-school konsoller, men ifølge et nyt rygte kan Game Boy-spil snart komme til Switch.

I et nyligt afsnit af hans podcast “Nate the Hate” foreslog insideren NateDrake, at Nintendo ville tilføje den første sending Game Boy- og Game Boy Color-spil til Nintendo Switch Online i de kommende uger. Du kan lytte til hele episoden af podcasten i videoen nedenfor:

Kommer Game Boy-spil til Nintendo Switch?

Tilbage i 2019 opdagede en gruppe datamineurs fire emulatortyper, da de gravede i koden på Switch. Kachikachi var forbundet med NES, og Canoe var forbundet med SNES, men der var også to ubrugte emulatorer. Nintendo kaldte den ene for Hiyoko og den anden for Count.

To år senere er de andre emulatorer stadig ubrugte, men det er måske ikke tilfældet meget længere. NateDrake mener, at Nintendo vil bruge en af disse emulatorer til Game Boy- og Game Boy Color-spil. Hvis Hiyoko er til Game Boy, kunne Count være til Game Boy Advance eller N64.

Artiklen forsætter under annoncen
Læs også  Har du en iPhone 13? Så skal du ændre disse (4) iOS 15-indstillinger med det samme

En enkelt samtale på en podcast er ikke noget særligt overbevisende bevis, men der er mere. Kort efter at Nate offentliggjorde episoden, delte Nintendo Life sin egen rapport, der bekræfter denne lækage. Kilder fortæller Nintendo Life, at Game Boy- og Game Boy Color-titler sandsynligvis kommer til Nintendo Switch Online-tjenesten “meget snart” Desværre gav de ikke flere detaljer.

Vi er fortsat mystificerede over Nintendos manglende vilje til at give os adgang til deres klassiske spil. Selv hvis Nintendo besluttede sig for at sælge dem for 5 eller 10 dollars stykket i eShop, ville fans skynde sig at købe dem. I stedet får vi en drypvis tilgang, der omfatter sporadiske tilføjelser til Switch Online-tjenesten og lejlighedsvise remasters som Skyward Sword HD eller Advance Wars 1+2. Måske har Nintendo noget meget mere omfattende på vej, men i mellemtiden ville det være utroligt at spille Pokemon Red og Super Mario Land på Switch.