Lækage siger, at Pixel 5 har et 120Hz display

Lækage siger, at Pixel 5 har et 120Hz display

8. august 2020 0 Af Mathias
  • En ny Pixel 5-lækage siger, at den næste premium-Google-telefon vil have et high-end display på trods af dets mid-range specifikationer.
  • Håndsættet ryktes at have en stor skærm med en høj opdateringshastighed, der matcher lignende skærme fra andre håndsætproducenter, herunder Samsung og OnePlus.
  • Pixel 5-opdateringsfrekvensen går op til 120Hz display, ligesom Galaxy S20, OnePlus 8 Pro og andre Android-håndsæt.

Pixel 5-specifikationerne vil være skuffende, sagde adskillige lækager indtil videre, og der er intet at modsige dem. I stedet for den Snapdragon 865-processor, som de fleste Android-flagskibe bruger i år, går Google efter den mere overkommelige Snapdragon 765G-processor. Flere lækager nævnte nedjusteringen, og det er usandsynligt, at de er galt. Når alt kommer til alt, Pixel-telefoner har været de værst bevarede hemmeligheder i branchen i de senere år, og Pixel 5 vil heller ikke være en velholdt hemmelighed. Google har muligvis valgt 765-platformen over Snapdragon 865, fordi førstnævnte er mere overkommelig. Dertil kommer 765 med et indbygget modem, mens 865 har brug for en separat modemchip. Vi vil aldrig rigtig kende Googles motivation, men resultatet er klart. Pixel 5 vil være mere overkommelig end sin forgænger, men den vil ikke matche ydeevnen for sine vigtigste rivaler. Mens specifikationerne måske er skuffende, siger en ny lækage, at Google vil gå efter en flagskibsvisning-oplevelse til Pixel 5.

Google bekræftede tidligere i denne uge Pixel 4a 5G og Pixel 5 ville starte i efteråret. Den overraskende meddelelse kom via Pixel 4a-pressemeddelelsen og afslørede prisen for Pixel 4a 5G. Telefonen vil sælge for $ 499, sagde Google. Pixel 5s pris blev ikke specificeret, men en tidligere Google-undersøgelse antydede, at Google muligvis kiggede $ 699 som prispunktet for den næste premium Pixel-telefon.

Læs også  Apple har udgivet den første iOS 13.5.5 beta til iPhone

Displayinsider Ross Young tog til Twitter for at sige, at 5G-versionen af ​​den næste Google-telefon vil have et 6,67-tommer display leveret af Samsung Display og BOE. Han sagde også, at skærmen understøtter en opdateringshastighed på 120Hz.

Mens leaker nævnte ikke nogen Pixel-model specifikt, Pixel 5 understøtter sandsynligvis 120Hz. Pixel 4a 5G kan muligvis ikke opnå den samme ydelse. Google ville ikke være den eneste håndsætproducent, der opgraderer skærme til 120Hz i år. Samsung gjorde det allerede med Galaxy S20, og nogle iPhone 12 understøtter muligvis også teknologien. For ikke at nævne, at Pixel 4 allerede har et 90Hz-display.

Artiklen forsætter under annoncen

Som vi allerede ved, bruger skærme med højere opdateringshastigheder mere energi. Det er sandsynligvis grunden til, at Google oprindeligt skiftede visningshastigheden for Pixel 4, hvilket anmodede om nogle klager fra fans.

En anden grund til bekymring kan være telefonens pris, da 120Hz skærme kan være dyrere end 90Hz og 60Hz telefoner. Opdateringen af ​​opdateringsfrekvensen kan være en underlig beslutning for en telefon, der antages at ramme et specifikt budget. Splurging på skærmen kan tvinge Google til at skære hjørner et andet sted.

Når det er sagt, har 399 € OnePlus Nord et 90Hz display og det samme Snapdragon 765-processor driver telefonen.