Lækage siger, at en første af sin slags Apple-enhed frigives sammen med iPhone 12

Lækage siger, at en første af sin slags Apple-enhed frigives sammen med iPhone 12

4. september 2020 0 Af Mathias
  • Apples årlige iPhone-begivenhed afholdes sandsynligvis i slutningen af september eller begyndelsen af oktober.
  • Bortset fra nye iPhone 12-modeller med 5G-understøttelse går rygtet om, at Apple endelig vil introducere AirTags, et tilbehør designet til at konkurrere med Tile trackers.
  • Ud over nye iPhones og afsløringen af AirTags kan vi også forvente, at Apple frigiver et næste generations Apple Watch senere i efteråret.

Da coronaviruspandemien stadig dominerer overskrifterne, er det ikke særligt overraskende, at Apples årlige iPhone-mediebegivenhed ikke har skabt så meget brummer som tidligere år. Selvom Apple endnu ikke har sendt officielle invitationer, går rygtet om, at virksomheden vil afsløre iPhone 12 – sammen med nogle andre produkter – enten i slutningen af september eller begyndelsen af oktober. Apples iPhone-begivenheder finder typisk sted i begyndelsen af midten af september, men tidslinjen kan være flyttet lidt tilbage på grund af koronavirusrelaterede forsinkelser.

Mens Apples kommende begivenhed naturligvis vil blive domineret af virksomhedens helt nye iPhone-lineup, betyder det ikke, at vi ikke ser Apple droppe en få overraskelser også på os. Ifølge et nyligt indlæg fra Macotakara – der har tendens til at have en ret solid track record med hensyn til Apple rygter – Apple dette fall vil endelig introducere AirTags, et produkt med mange rygter designet til at konkurrere med Tile trackers.

Artiklen forsætter under annoncen

“Ifølge kinesiske leverandøroplysninger,” lyder rapporten, ”Apple ser ud til at forberede sig på at annoncere tabsforebyggelsesmærket ‘Air Tag’ ved onlinebegivenheden i iPhone 12-serien.”

Tilbehøret blev oprindeligt indstillet til at blive frigivet sammen med næste generation af iPhone SE tidligere på året, før ukendte problemer tvang Apple til at skubbe udgivelsesdatoen tilbage med en nogle få måneder.

Læs også  Epic Games bliver desperat i sin mislykkede 'Fortnite' kamp med Apple

I øvrigt har rumbling om Apple, der introducerer AirTags, gjort runderne i flere måneder på dette tidspunkt, hvilket gør Macotakara post så meget mere sandsynligt. Det er værd at bemærke, at den ansete Apple-analytiker Ming-Chi Kuo – som også har en fantastisk rekord med hensyn til Apples rygter – tidligere har diskuteret Apple, der frigiver et tilbehør til tracker-inspireret enhedssporere. Desuden har udviklere i løbet af de sidste par måneder fundet et par referencer til produktet begravet dybt inden for forskellige iOS-udgivelser.

Artiklen forsætter under annoncen

Ud over iPhone 12 og AirTags , indikerer rapporten også, at Apple vil introducere et næste generations Apple Watch i år. Og i betragtning af at den seneste Apple Watch-frigivelse helt klart var en trinvis opgradering, kan vi kun håbe, at vi ser en mere omfattende opgradering i år.

Alt det sagt kan man ikke benægte, at hovedbegivenheden ved Apples kommende mediebegivenhed vil være virksomhedens helt nye iPhones. Som vi tidligere har dækket, er Apples iPhone 12-serie klar til at være særligt ambitiøs, med virksomheden indstillet til at frigive fire forskellige iPhone-modeller, alle med OLED-skærme og support til 5G-forbindelse. Fra det, vi hidtil har samlet, vil Apples iPhone 12-serie bestå af to Pro-modeller med 6,1-tommer og 6,7-tommer skærme og lavere enheder med 6,1-tommer og 5,4-tommers skærme.

Artiklen forsætter under annoncen