Lækage afslører Googles Android TV-streamingenhed og dens fjernbetjening

Lækage afslører Googles Android TV-streamingenhed og dens fjernbetjening

5. juni 2020 0 Af Mathias
  • Google er efter sigende at udvikle en videostreamingsenhed, der sendes med en dedikeret fjernbetjening og Android TV-software, i modsætning til Chromecast-enheder.
  • En ny lækage har afsløret designet af Android TV-streamer, kodenavnet Sabrina.
  • Vi fik også et glimt af det nye brugergrænseflade og fjernbetjeningen, som Google designer.

Mens Roku, Apple og Amazon har frigivet dongles til streaming af video med deres egne indbyggede brugergrænseflader og operativsystemer, har Google været tilfreds med at lade folk parre deres telefoner, tablets og computere med Chromecast-enheder, der mangler en UI af deres egne. Efter alle disse år ser det ud til, at Google endelig er klar til at konkurrere mere direkte med disse rivaler, og en ny lækage har givet os vores bedste look endnu på den uanmeldte enhed.

I nogen tid har vi hørt rygter om, at en streamingenhed, der er udviklet af Google, ville sende med en fjernbetjent og Android TV-software ombord. Tirsdag delte XDA Developers påståede gengivelser af donglen, der er kodenavnet Sabrina, har en aflang form og vil blive sendt i hvid, sort og lyserød.

Artiklen forsætter under annoncen

Ud over de gengivne var XDA også i stand til at få sine hænder på en markedsføringsvideo, der bød et klart overblik over toppen af ​​den dedikerede fjernbetjening, der sendes med streameren. Som du kan se på skærmbilledet nedenfor, ser fjernbetjeningen ud til at have en cirkulær pude øverst, som sandsynligvis vil blive brugt til navigation, en tilbage-knap, en hjemmeknap, en afspilning / pause-knap, en mute-knap, en favoritknap, og en Google Assistant-knap.

Mange fjernbetjeninger til enheder som disse har også dedikerede knapper til Netflix, Hulu eller andre streamingtjenester, men bunden af fjernbetjeningen er ikke synlig, så vi har ingen idé om, om Google inkluderede dem her. Fjernbetjeningen vises i hvidt, men der er en chance for, at Google har forskellige farver, der svarer til Sabrinas design.

Billedkilde: XDA Developers

Artiklen forsætter under annoncen

XDAs lækage afslørede også Android TV UI, som brugerne vil se, når de tænder for enheden. Menuen øverst på skærmen giver dig mulighed for at søge efter indhold, se, hvilket indhold der tyder på for dig, og gennemse film, tv, liveindhold, apps og dit bibliotek. I midten af ​​startskærmen er en massiv karrusel, der anbefaler specifikke titler og de apps, som du kan se dem på. Et andet skærmbillede viser, at streameren vil være i stand til at give advarsler til smarte hjemme-enheder som Google Nest-kameraer. Og hvad angår live-fanen, ser det ud til, at Googles YouTube-tv over-the-top-service vil blive integreret direkte i brugergrænsefladen.

Billedkilde: XDA Developers

Artiklen forsætter under annoncen

XDAs rapport bød ikke meget i vejen for lanceringsdetaljer, men en tidligere rapport fra Protokol foreslog, at Android TV-donglen fra Google vil koste omkring eller under $ 80. Apple dominerer i øjeblikket den høje ende af markedet, men Google kunne tage på Roku og Amazon på det samme tidspunkt.


Læs også  Hastighedstest viser, hvor hurtigt iPhone 12 er sammenlignet med Galaxy Note 20 Ultra og Pixel 5