Lækage afslører en større uanmeldt opgradering til PS5-controlleren

Lækage afslører en større uanmeldt opgradering til PS5-controlleren

15. august 2020 0 Af Mathias
 • Sonys DualSense trådløse controller til PS5 dukkede op i en ny lækage denne uge.
 • En af billederne i DualSense-lækagen afslører, at controlleren har en 1560mAh batterikapacitet, som er mere end 1,5 gange så meget som PS4’s DualShock 4.
 • Med al den avancerede teknologi og komponenter inde i DualSense er det uklart, om den ekstra kapacitet vil gøre batteriets levetid længere end DualShock 4.

  • Både PlayStation 5 og Xbox Series X forventes lanceret i november, men vi ved stadig ikke, hvor meget de koster, hvilke spil der vil være tilgængelige ved lanceringen eller endda hvordan brugergrænsefladen vil se ud. På dette tidspunkt tilbage i 2013 havde forudbestillinger til PS4 og Xbox One været åbne i over en måned, men Sony og Microsoft har taget en anden tackling denne gang på grund af pandemien. Derfor har vi været afhængige af lækager for at få oplysninger om de nye konsoller, og denne uge har næste generations controller-lækager været alt det vrede.

   Onsdag formiddag delte en Twitter-bruger en serie af billeder af DualSense-controlleren, der leveres med PS5. De første tre fotos er ikke specielt oplysende, men det fjerde og sidste billede, som @ Galaxyrain666 har lagt ud, afslører, at DualSense har en batterikapacitet på 1560mAh. For at sætte dette nummer i perspektiv havde PS4s originale DualShock 4 en kapacitet på 800 mAh, og den nuværende model har et batteri på 1000 mAh.

   En af de uheldige bivirkninger ved at pakke trådløse gamepads med højteknologiske komponenter er, at de har tendens til at dø meget hurtigere. Sony nævner ikke engang batteriets levetid på den officielle produktside til DualShock 4, men du var heldig at klemme otte timer ud af en fuldt opladet PS4-controller, inden du har brug for at oplade den. Personligt tilslutter jeg min DualShock 4, hver gang jeg er færdig med at spille, så jeg ikke behøver at bekymre mig om det.

   Tilvejebringelse af denne lækage er legitim, vi ved stadig ikke faktisk, hvor meget af en forskel den tilføjede kapacitet vil gøre med hensyn til forventet batterilevetid. Husk, at DualSense tilføjer haptisk feedback, adaptive triggere og et indbygget mikrofonarray, som alle vil blive drevet af batteriet. Det er fuldstændigt muligt, selv hvis der er gevinster i batteriets levetid, vil de være beskedne, og du bliver stadig nødt til at oplade din DualSense hver dag.

   Ud over at afsløre batterikapaciteten til Dualsense Wireless Controller beskrev Twitter-brugeren også, hvordan controlleren føles, idet han sagde, at “knapper er mere behagelige at trykke på” end DualShock’s, at den haptiske feedback er “magisk”, og at de adaptive triggere er “meget komplekse.” Påstanden om at arbejde for et firma, der designer tilbehør til konsolproducenter, siger brugeren, at Sony snart “giver tredjepart evalueringsholdet den endelige konsol.” Hvis det er tilfældet, skulle det ikke vare længe, ​​før en pris og udgivelsesdato annonceres.

Læs også  Framework Laptop - bærbar computer du selv kan bygge og opgradere