Læk: Er Samsung Galaxy S22 virkelig SÅ meget langsommere end iPhone 13 Pro Max?

Læk: Er Samsung Galaxy S22 virkelig SÅ meget langsommere end iPhone 13 Pro Max?

18. november 2021 Slået fra Af Mathias

De seneste rapporterede benchmarks for Samsung Galaxy S22 får det nyeste Snapdragon 989-chipsæt til at lyde skuffende.

Benchmarks, som blev opdaget på Geekbench af Aroged, viser en samlet score på 1.163 i single-core-testen og 2.728 i multi-core-testen. Sammenlignet med sidste års Galaxy S21 Plus er single-core-scoren forbedret, men multi-core-resultaterne er noget lavere end den score på 3.300, som S21 Plus kunne opnå.

Samsung Galaxy S22 benchmarks sammenlignet med iPhone 13 Pro Max

Apple iPhone 13 Pro MaxBilledkilde: Apple Inc

Det kommende Samsung-flagskib ser ud til at være undervældende sammenlignet med den nyeste iPhone. IPhone 13 Pro Max anses for at være den mest kraftfulde telefon på markedet lige nu, idet den har scoret 1.720 i single-core- og 4.549 i multi-core-tests. Baseret på de benchmarks vi ser lige nu; Samsung har stadig meget arbejde at gøre, hvis selskabet ønsker at slå Apples ydeevne.

Artiklen forsætter under annoncen

Benchmarks afslørede også, at S22-modellen her kører med 8 GB RAM. Det er den samme mængde RAM, som man så i sidste års S21 Plus. Det er interessant at se en så stor forskel i dens samlede ydelse indtil videre.

Det er selvfølgelig vigtigt at bemærke, at disse benchmarks er fra en pre-release-enhed. Enheden kan stadig afvente optimeringer og opdateringer inden den frigives fuldt ud. Samsung har også planer om at lancere en version af S22 med sit Exynos 2200-chipsæt. Det er muligt, at chippen kan give en ydelsesmæssig fordel i forhold til iPhone. Der er dog endnu ikke dukket benchmarks op for en S22 med dette SoC.

Galaxy S22 benchmarks kunne forbedre

Google Pixel 6
Android 12, der kører på Google Pixel 6-telefoner. Billedkilde: Google

Læs også  Xbox Series X lanceringslinje: 31 spil optimeret til Series X og Series S

Men Galaxy S22 bliver ikke bare slået af iPhone. Som nævnt ovenfor blev multi-core-scorerne for S21 Plus vurderet højere end S22. Ligeledes kører benchmarks fra OnePlus 9 Pro tilsvarende højere i multi-core scores. Den telefon scorede 1.126 i single-core og 3.685 i multi-core. Den enhed indeholdt Snapdragon 888, hvor den nye S22 vil køre med en Snapdragon 898.

Artiklen forsætter under annoncen

De resultater, vi ser lige nu, er dog fra en tidlig enhed, og teknikere forventer, at disse tal vil være højere end den tidligere generation, når benchmarks for udgivelsen kommer. Selv hvis Samsung formår at optimere ydeevnen og forbedre S22’s benchmarks, er det usandsynligt, at den vil slå iPhone 13 Pro Max.