Kæmpe lækager afslører udgivelsesdato og pris for Apples AR-briller

Kæmpe lækager afslører udgivelsesdato og pris for Apples AR-briller

22. maj 2020 0 Af Mathias
  • Apples AR-briller kaldes angiveligt Apple Glass, en lækager afsløret, og produktet er indstillet til at blive afsløret under lanceringsbegivenheden for iPhone 12.
  • Koronavirus-sundhedskrisen kan tvinge Apple til at udsætte afsløringen til første kvartal næste år.
  • Apple Glass koster 499 dollars uden recept på linserne og kan være tilgængeligt i 4. kvartal 2021.
  • Besøg GEAR-online. dk's hjemmeside for flere historier.

Apple har arbejdet på dens augmented reality (AR) -briller i et par år, som vi ved takket være en række rygter, der indirekte blev bekræftet af patentdokumentation, der beskriver teknologier, der kunne bruges i et sådant produkt. AR har været en kernefunktion i iOS i årevis, en af ​​Apple ønsker at forbedre yderligere i den nærmeste fremtid. Den nyeste iPad Pro leveres med et LiDAR-kamera, der kan bruges til AR-applikationer, og iPhone 12 Pro-modeller forventes også at have den samme funktionalitet.

AR-briller kan en dag erstatte iPhone eller i det mindste reducere brugerens interaktion med enheden i lommen. For at komme dertil har vi brug for AR-briller, der bruger iPhone til at vise oplysninger. Og den fremtid er måske tættere, end vi troede, ifølge en pålidelig Apple-lækker. Derudover vil Apple Glass efter sigende koste 499 dollars, inklusive receptpligtige linser, hvilket er meget billigere, end vi ville have forestillet os.

Hvis du har fulgt teknologinyheder nøje, kender du sandsynligvis Jon Prosser. Han er en af ​​YouTuberne bag Forsiden Tech og er blevet en af ​​de mest betroede lækere. Prosser delte Samsungs Galaxy S20-priser, inden telefonerne blev endda annonceret, og leverede de første Pixel 5-gengivelser (skønt de endnu ikke er bekræftet). Men Prosser chokerede derefter verden med en række nøjagtige Apple-lækager. Han detaljerede Apples planer i de første måneder af den nye coronavirus-pandemi, og kulminerede med enorme afsløringer om iPhone SE og iPhone 12.

Et par uger siden drillede Prosser, at han havde adgang til oplysninger om Apples AR-briller, idet han sagde, at han ville dele mere i den nærmeste fremtid, og Prosser leverede netop en massiv rapport om enheden.

Billedkilde: YouTube

Rygter om Apple Glass-funktioner.

Prosser viste os ikke den egentlige enhed, men han sagde, at Apple Glass efter sigende vil ligne et almindeligt par briller, der viser oplysninger genereret på iPhone til brugeren. I øjeblikket fungerer brillerne ikke med solskygger, siger rapporten, men fremtidige versioner vil sandsynligvis gøre det.

Den aktuelle Apple Glass-prototype er lavet af plastik, og enheden kan oplades trådløst på en unik stativ. Det endelige design kunne være anderledes, sagde lækeren, men de vil stadig ligne briller snarere end ”skræmmende teknik”, der ville se unaturlig ud på dit ansigt.

Billedkilde: YouTube

Rygter om Apple Glass-funktioner.

Brillerne har et LiDAR-kamera, og Apple-ingeniører vil bruge LiDAR-data fra iPad og iPhone for at gøre teknologien til Apple perfekt. Glass.

Brugergrænsefladen til Apple Glass kaldes Starboard, noget Prosser afslørede for et par uger siden under en podcast. Brugeren vil være i stand til at kontrollere Apple Glass via bevægelser på enheden og foran den. IPhone behandler de data, der projiceres på Glass, da den bærbare vil ligne det originale Apple Watch, når det kommer til apps. AR-brillerne kan også læse specielle Apple-fremstillede QR-koder. Interessant nok afslørede en lækage tidligere i denne uge brugerdefinerede Apple QR-koder, der skulle ankomme med iOS 14. i efteråret.

Billedkilde: YouTube

Rygter om Apple Glass-funktioner.

Apple ville angiveligt annoncere AR-brillerne som “en ting til” under dette års iPhone 12-begivenhed, men COVID-19-sundheden krise kan skubbe denne meddelelse tilbage til Q1 2021. Prosser sagde, at der endda er tale om at udsætte iPhone 12-lanceringsbegivenheden til oktober. Denne form for meddelelse ville drage fordel af et faktisk publikum, men der er ingen, der fortæller, om det er muligt efteråret. Uanset hvor Apple Glass-meddelelsen kommer, vil det aktuelle produkt ikke være tilgængeligt i butikkerne før flere måneder senere, sandsynligvis i 4. kvartal 2021.

Jon Prossers hele YouTube-rapport om Apple Glass følger nedenfor:


Læs også  Flipboard blev bare endnu mere en must-have-app til nyhedsjunkies