Jeg tog fejl – Galaxy Fold 2 er måske alligevel grim

Jeg tog fejl – Galaxy Fold 2 er måske alligevel grim

27. juni 2020 0 Af Mathias
  • Galaxy Fold 2-designet er lækket, når vi kommer tættere på den sammenklappelige telefons lancering.
  • Det nye håndsæt vil se bedre ud end den uredelige original, men Samsungs telefon vil næppe være perfekt.
  • Den lækkede gengivelse afslører en anden kontroversiel designbeslutning, som Samsung tvang over for sig selv.

Galaxy Fold 2 vil have et meget bedre design end den første genmodel, som jeg fortalte dig for et par dage siden, da en insider leverede detaljer om nogle af de foldbare skærms egenskaber. Håndsættet har en tynd bezel og et lille hul-punch-skærmkamera, der åbner på skærmen, siger insideren. På det tidspunkt argumenterede jeg for, at en foldbar skærm, der åbnes ind i en tablet, ikke har brug for en selfie-cam på indersiden. Den på telefonens eksterne skærm skal være tilstrækkelig til alle dine selfie-behov. Jeg mener, tænk over, hvordan du tager selfie-fotos. Ser du dig selv udføre de samme bevægelser med en tabletlignende enhed, der har et skrøbeligt glasskærm, der muligvis bremser let, hvis det faldt eller ikke fungerer korrekt? Det eneste andet behov for en selfie-cam ville være chat-apps, som virkelig er populære under pandemien. Det kan være praktisk at bruge en tablet til videokonferencer i forskellige tilfælde, men hvis din rock er en sammenfoldelig, har du sandsynligvis en bærbar computer eller desktop i nærheden. Lad os gøre det klart, at Galaxy Fold 2 ikke erstatter din computer. Det kan muligvis e drømmen for fremtiden, men det vil ikke ske lige nu.

Hvorfor al den snak om selfie-kameraet, spørger du? Nå, den samme lækker postede et billede, der viser det påståede design af Fold 2. Og jeg gik forkert til at tro, at telefonen kunne se godt ud. Hvis dette er telefonens faktiske design, er den mindre grim end den originale fold (set på billedet ovenfor). Men det får det ikke til at se godt ud.

Læs også  Ransomware, der er målrettet mod Mac-brugere, blev for nylig opdaget på torrent-websteder

Lad os begynde ting ud med et konceptbillede af Fold 2 baseret på rygter. Gengivelsen herunder viser en sammenklappelig telefon, der har en hulstans hovedskærm på indersiden med selfie-kameraet placeret i øverste højre hjørne. På ydersiden har vi en Infinity-V (U) -skærm), der strækker sig fra kant til kant, og som indeholder et selfie-kamera inde i et haklignende rande øverst. På bagsiden har vi et stort kameramodul svarende til Galaxy S20 Ultras kamera. Hvad angår S Pen, kan du ignorere pennen, da Samsung har droppet støtte til den.

Galaxy Fold 2-konceptbillede. Billedkilde: Windows United

Lad os nu gå til Ice Universe’s ny gengivelse af Galaxy Fold 2, der kun viser den sammenklappelige skærm:

Ja, den placering af selfie-kameraet er meget irriterende, idet den ser ude af sted sådan ud. Vi antager, at designet ovenfor er den rigtige aftale i det følgende.

Det er ikke i hjørnet, og det er ikke i centrum . Det er ikke, at Samsung gik for asymmetri med designet. Det er netop, hvordan telefondesign fungerer. Eller bedre sagt, det er alt Samsung’s skyld for at barriere sig inden for designbegrænsninger, der tvang det til at placere kameraet der. Ice fulgte op med et sekundært billede der viser den uheldige placering af selfie-kameraet.

Det handler om de tilgængelige fast ejendom indeni telefonen.
Hvis Samsung vil have et skærmdesign til den eksterne skærm, kan hullet-kameraet ikke gå nogen steder øverst i venstre halvdel af den sammenfoldelige skærm. De to sider af telefonen skal være så tynd som muligt, så selfie-kameraet har muligvis ikke nok plads, fordi det ville støde mod det eksterne display.

Læs også  Pablo Escobars bror sagsøger Apple for 2,3 milliarder dollars over påstået iPhone sikkerhedsfejl

Hvad med midten? Sammenklappelige telefoner, der bliver til tabletter, har et hængsel i midten, og Folds originale var temmelig problematisk. Samsung er nødt til at forstærke dette område mod indtrængen af ​​affald. Og den sidste ting, du gerne vil gøre, er at gennembore den del af skærmen, der foldes til et kamera. Kameramodulet selv er også alt for klodset til midten.

Selfie-kameraet skal monteres på højre side af håndsættet. Men det kan ikke gå i øverste højre hjørne, fordi der er et massivt kameramodul på bagsiden på det nøjagtige sted. Det kan ikke gå i venstre hjørne af højre halvdel, fordi det er her, hængslet befinder sig. Det giver Samsung begrænsede muligheder, og det er sådan du ender med det asymmetriske selfie-cam-design ovenfor.

Igen er det Samsungs egne valg, der er backing designere i dette hjørne. Den eksterne skærm vil være større end den originale Galaxy Fold, og det er gode nyheder. Men det behøver ikke at være et skærmbillede som det, der findes på andre Galaxy-telefoner. En ramme øverst kan give plads til et bedre hulpunktskamera på indersiden. Den bagerste kameraplacering behøver ikke at svare til Galaxy S20 og note 20. Placer den lavere, og du kan flytte den interne selfie-cam til højre hjørne. Men så skal Samsung tage hensyn til stordriftsfordele. Fold 2 genanvender dele fra andre enheder. For ikke at nævne, at Samsung er nødt til at få mest muligt ud af den interne plads for at få batteriets kapacitet op. Med andre ord, det at klemme med bagkamerdesignet er en no-go.

Den enkleste, mest modige ting Samsung kunne gøre for at tilbyde det bedste muligt Fold 2-design er at dræbe den interne selfie-cam helt.

Galaxy Fold 2 bliver afsløret i begyndelsen af ​​august sammen med Note 20-serien, og telefonerne skal frigives i ugerne efter.