Din iPhone sender muligvis “læst”-kvitteringer selv om du har slået kvitteringer fra

Din iPhone sender muligvis “læst”-kvitteringer selv om du har slået kvitteringer fra

13. januar 2022 Slået fra Af Mathias

Der findes to typer mennesker i verden: Dem, der bruger læsekvitteringer, og dem, der ikke gør det. Mange foretrækker at slå dem fra, da de giver endnu mere stress ved sms’er. Med læsekvitteringer ved alle dine venner, familiemedlemmer og kolleger præcis, hvor længe du har ignoreret dem. Men nogle mennesker vil gerne have, at deres kontakter ved, hvornår de ser deres beskeder. Uanset hvilken side af hegnet du befinder dig på, bør du vide, at en ny fejl i Beskeder kan få din iPhone eller iPad til at sende læsekvitteringer til dine kontakter, selv om du har slået funktionen fra.

Vær opmærksom på fejl med “læsekvittering”

Ifølge Macworld rapporterer nogle iOS- og iPadOS-brugere, at deres kontakter kan se, når deres beskeder er læst, selv om funktionen er deaktiveret. Apple har indbygget en indstilling i hele systemet på alle sine platforme, som du kan bruge til at slå funktionen til eller fra. Her er de enkle instruktioner, du kan følge for at kontrollere indstillingerne på den Apple-enhed, du tilfældigvis bruger:

  • iPadOS: Gå til Indstillinger > Beskeder, og tryk på skifteknappen ved siden af Send læste kvitteringer.
  • iPadOS: Gå til Indstillinger > Beskeder, og tryk på skifteknappen ud for Send læste kvitteringer.
  • macOS: Gå til Indstillinger > Præferencer > iMessage, og vælg “Send læserkvitteringer.”

Macworlds Glenn Fleishman forklarer, at problemet er dukket kortvarigt op i tidligere iOS-udgaver, men flere brugere end nogensinde synes at opleve en manglende sammenhæng mellem deres indstillinger og virkeligheden i iOS 15. Det er uklart, hvor udbredt problemet er, eller om Apple overhovedet er klar over det.

Læs også  Nintendo Direct Mini-opsummering: 9 nye spil kommer til Nintendo Switch

Hvis du tilfældigvis opdager, at dine kontakter kan se, når du læser deres beskeder på trods af dine indstillinger for læsekvittering, kan du prøve at genstarte din enhed. Macworld fortæller, at nogle iPhone- og iPad-brugere har været i stand til midlertidigt at rette fejlen på denne måde, men det er ikke en permanent løsning.

Artiklen forsætter under annoncen