iPhone 13 Pro-video viser den mest imponerende kamerafunktion

iPhone 13 Pro-video viser den mest imponerende kamerafunktion

24. oktober 2021 Slået fra Af Mathias

Teamet hos Apple Experiments har udgivet en ny video. Denne gang sætter holdet Apple iPhone 13 Pro på prøve, bl.a. ved at bruge Cinematic Mode til at optage nogle fede rumscener.

Torsdag lagde Apple en ny video ud på sin YouTube-kanal. i videoen viser holdet flere optagelser, der er skabt med iPhone 13 Pro og praktiske effekter. Videoen fokuserer meget på de kamerafunktioner, som iPhone 13 Pro bringer med sig. Disse funktioner omfatter dens mere effektive optagelser i svagt lys og Cinematic Mode. På tværs af de forskellige optagelser forsøger holdet at genskabe magien fra film ved hjælp af intet andet end iPhone og flere praktiske effekter.

Se den her:

iPhone 13 Pro Cinematic Mode giver dig filmmagi i dine hænder

iPhone 13 Pro har et af de bedste kameraer i smartphone-verdenen lige nu, som vi bemærkede i vores anmeldelse. Ikke alene tager det fantastiske billeder, men det er også fyldt med andre funktioner, der er med til at styrke Apples påstande. Den vigtigste af disse nye funktioner er dens Cinematic Mode. Funktionen fungerer som et indbygget tandhjulsfokus til iPhone. Med Cinematic Mode kan du nemt tilføje dybdeskarphed til videoer. Redigeringerne kan foretages i farten under optagelsen eller i redigeringer bagefter.

Artiklen forsætter under annoncen

I videoen blander Experiments-holdet Cinematic Mode og iPhone 13 Pro’s nye forbedrede tilstand ved lavt lys for at skabe fremragende optagelser. Der er heller ikke tale om computergenerering her. I stedet har holdet skabt alle effekterne ved hjælp af praktiske metoder og materialer. Skyer, der bruges i et billede, er lavet af pudefyld. Holdet forklarer også, hvordan det skabte hyperdrevne stjernestrømme ved hjælp af faldende vand og farvet lys. Det er en god påmindelse om, hvor meget man kan gøre med praktiske effekter og et godt kamera.

Læs også  Chromecast guide: Se hvordan du opsætter og "caster"

Et godt kamera

Kameraet er blevet en hjørnesten for, hvor gode smartphones er i de seneste år. Kameraer er faktisk blevet så vigtige, at mange producenter fokuserer en stor del af deres præsentation på dem.

iPhone 13 Pro – og de andre enheder i iPhone 13-serien – byder alle på et væld af fantastiske funktioner til at levere fantastiske videoer og fotos. Mere betydningsfulde tilføjelser som Cinematic Mode tilføjer måske ikke meget til videooptagelse for almindelige brugere. For den spirende filmskaber kan det dog være en drøm, der går i opfyldelse. Ved at placere et så kraftfuldt kamera direkte i telefonen har Apple givet skaberne en ny måde at skabe på uden at skulle bruge hundredtusindvis af tusinde kroner på dyre kameraer og udstyr.

Du kan se flere eksperimenter fra Apples nyeste telefonkameraer på YouTube.

Artiklen forsætter under annoncen