iPhone 13 Pro lækage afslører telefonens vigtigste opgradering

iPhone 13 Pro lækage afslører telefonens vigtigste opgradering

17. november 2020 Slået fra Af Mathias
  • Apple bringer angiveligt sin LTPO-skærmteknologi til iPhone 13 Pro og 13 Pro Max.
  • Lavtemperatur polykrystallinsk oxid (LTPO) -teknologi muliggør mere strømeffektive skærme, hvilket betyder, at de næste iPhone-modeller muligvis har bedre batterilevetid.
  • LTPO-teknologi åbner også døren til 120Hz opdateringshastigheder og altid tændte skærme.

Nu hvor iPhone 12 har været ude i mere end 24 timer, er det tid til at gå videre på iPhone 13 lækager. Apple var engang en bastion af hemmeligholdelse i teknologiens verden, men i de senere år har virksomheden sjældent gjort det til en større hardware-afsløringshændelse med hardware tilbage til faktisk at afsløre. Det samme vil sandsynligvis være tilfældet med iPhone 13-serien i 2021, da vi allerede får tip om nogle af de opgraderinger, Apple har på lager til de nye telefoner.

Ifølge en nylig rapport fra den koreanske elektronikblog The Elec , Apple planlægger at bringe OLED-skærme med lavtemperatur polykrystallinsk oxid (LTPO) teknologi til flere iPhone-modeller i 2021.

Artiklen forsætter under annoncen
Don & # 039; t Miss : Dagens bedste tilbud: $ 2 KN95-masker , $ 20 Fire TV Stick Lite, Chromebook-salg, Roomba-blowout, $ 21 hjemmekamera, mere

“LG Display udvider produktionshastigheden for dets organiske lysemitterende diode (OLED) panelfabrikslinjer dedikeret til Apple,” Elec siger. ”LG Display planlægger at anbringe lavtemperatur polykrystallinsk oxid (LPTO) tyndfilmtransistorer (TFT) udstyr, der kan tilføje 25.000 substrater om måneden i månedlig produktionshastighed til linjerne næste år. Apple planlægger at anvende LTPO TFT til iPhone-modeller med højere niveau, der lanceres næste år. ”

Rapporten hævder også, at to af Apples 2021 iPhone-modeller vil bruge LTPO-teknologi af de fire, den har planlagt til næste år, hvilket antyder, at iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max vil have LTPO-skærme. Hvis det er nøjagtigt, kan dette være en af de mest bemærkelsesværdige opgraderinger til Pro-modellerne næste år.

Læs også  iPhone 12-lancering vil hjælpe Apple med at vejre coronavirus-stormen
Artiklen forsætter under annoncen

LTPO er en backplane-teknologi udviklet af Apple, der tillader producenter til at opbygge mere energieffektive skærme. Virksomheden har faktisk allerede implementeret LTPO-skærme på sine nyere smartwatches, herunder Apple Watch Series 5 og Apple Watch Series 6. As MacRumors forklarer, dette gør det muligt for de nye modeller at have den samme 18-timers batterilevetid som tidligere modeller på trods af at de har batterikrævende altid tændte skærme.

“For 120Hz har du brug for LTPO, som muliggør variabel opdatering, så du kan arbejde ved 1Hz-120Hz og optimere batteriets levetid. Kun en flagskibstelefon har LTPO. Vil lække det i morgen med skærmspecifikationer, ”sagde displayanalytiker Ross Young i en tweet tidligere på året. “Med LTPO kan du variere skærmens opdateringshastighed fra 1Hz til 120Hz baseret på indholdet. I altid tændt tilstand, 1Hz. I spiltilstande, 120Hz. Stor strømfordel for Samsung. Apple har ikke LTPO før 2021, ”tilføjede han i endnu et tweet, der beskriver fordelene ved LTPO på en iPhone.

Ikke kun vil LTPO-teknologi forbedre batterilevetiden for fremtidige iPhone-modeller, men det vil også åbne døren for funktioner, som fans har krævet, som altid -på skærmtilstande, 120Hz-spil og mere. Det lyder som om, at vi ikke bliver nødt til at vente længe på, at Apple indhenter nogle af de andre topleverandører.

Artiklen forsætter under annoncen