iPhone 12 står i øjeblikket over 'måneders forsinkelse' på grund af coronavirus

iPhone 12 står i øjeblikket over 'måneders forsinkelse' på grund af coronavirus

5. juli 2020 0 Af Mathias
  • Apple kan blive tvunget til at udskyde frigivelsesdatoen for iPhone 12 med alt fra fire uger til to måneder på grund af forsyningskæden problemer forårsaget af coronavirus.
  • Kilder siger, at Apple i øjeblikket står over for “måneders forsinkelse med hensyn til masseproduktion”, men arbejder overtid for at få iPhone 12 ud så tæt på september som muligt.
  • Lige nu ser mmWave 5G iPhone-modellerne på de længste potentielle forsinkelser.

Da det nye coronavirus-udbrud spiralede ud af kontrol tidligere på året, var produktforsinkelser helt klart ikke tankerne , men de virkede uundgåelige. Fra forsyningskædespørgsmål til manglende efterspørgsel var den generelle enighed tidligt om, at Apple ikke ville være i stand til at holde sig til sin typiske udgivelsesplan for slutningen af ​​september for iPhone 12-serien. Men efterhånden som månedene gik, blev rapporteringen mindre apokalyptisk, og i sidste uge sagde Wedbush-analytikere Daniel Ives og Strecker Backe, at Apple var “tilbage i førersædet” for at undgå en iPhone 12-forsinkelse dette efterår.

Men vippet fortsætter denne uge som Nikkei Asian Review rapporterer, at Apple muligvis bliver nødt til at udskyde sine første 5G iPhone-modeller hvor som helst fra fire uger til to måneder på grund af “fabriksafbrydelser og fravær på arbejdspladsen” gennem pandemien. For at arbejde gennem disse problemer siger kilderne, at Apple har gjort alt, hvad der er i sin magt for at holde lanceringen på rette spor, men det er måske ikke nok til at september-lanceringen bliver en realitet.

Artiklen forsætter under annoncen

“Hvordan fremskridt ser ud nu er måneder med forsinkelse med hensyn til masseproduktion, men Apple gør alt, hvad det kan for at forkorte udsættelsen, ”fortalte en kilde Nikkei . “Der er en chance for, at tidsplanen stadig kan flyttes foran.” Dette ser ud til at antyde, at det bedste case-scenarie stadig indebærer en lille forsinkelse.

Læs også  Google har muligvis stille plaget OS, der skal erstatte Android

En anden kilde bemærkede, at nogle af Apples hardwareudviklingshold vendte tilbage til kontor i juni, når de strenge begrænsninger for husholdning fra marts blev ophævet. De skyndte sig at afslutte designet til den næste iPhone for at forblive så tæt som muligt på udgivelsesdatoen i september. ”Nogle nye produktrelaterede projektfrister er blevet flyttet op, siden hardwareteamet begyndte at vende tilbage til kontoret,” afslørede kilden.

en anden kilde antydede, at selv den aggressive plan, som Apple havde sat for sine leverandører, muligvis ikke var nok til at løse problemerne. “Nogen endelig iPhone-samling kan blive forsinket til begyndelsen af ​​oktober, og det ville ikke være overraskende, hvis der er yderligere forsinkelser, fordi der stadig er mange tests, der foregår nu, og de endelige design er endnu ikke blevet låst ned,” siger kilden – en overraskelse i betragtning af hvor meget vi ved om designet.

Artiklen forsætter under annoncen

Endelig, ifølge Nikkeis kilder, er den avancerede iPhone 12, der bruger mmWave 5G-båndet omkring to måneder efter planen, mens 5G iPhones, der bruger sub-6 GHz-båndet, er en til en og en halv måned bagved. Hvis alle disse kilder er korrekte, er der stadig masser af arbejde at gøre for at starte iPhone 12 til tiden.