iPhone 12 sendes muligvis ikke med EarPods i kassen, siger topinsider

iPhone 12 sendes muligvis ikke med EarPods i kassen, siger topinsider

23. maj 2020 0 Af Mathias
  • iPhone 12 er muligvis den første nye iPhone-serie, der sendes uden EarPods-hovedtelefoner i kassen.
  • En analytiker med en fremragende track record fortæller, at Apple ser ud til at øge efterspørgslen efter AirPods med farten.
  • Apple forventes at køre en slags AirPods-forfremmelse i andet halvår, der yderligere vil øge efterspørgslen, skønt der ikke tilbydes nogen iPhone 12 eller AirPods-priser i rapporten.
  • ) Besøg GEAR-online.dk's hjemmeside for flere historier.

Den nye koronavirus-sundhedskrise kan forsinke lanceringen af ​​iPhone 12, har flere rapporter sagt. Rejeforbud forhindrede Apple-ingeniører i at rejse til Kina i de sidste par måneder, hvilket kunne forsinke produktionen af ​​håndsættet. Et nyligt rygtet, der beskriver Apples AR-brilleplaner, fortæller os, at iPhone 12-annonceringsbegivenheden kunne finde sted i oktober snarere end september, hvilket ville være en første for iPhone. Apple har angiveligt planer om at afsløre Apple Glass i slutningen af ​​showet, men vil gerne have, at et personligt publikum skal gøre det. Et nyt rygter beskriver nu en anden uventet plan for iPhone 12. Apple angiveligt ønsker at grøfte EarPods, som ville være en anden først for iPhone.

Alle iPhones lanceret til dags dato skibet med gratis EarPods i boks. Indtil iPhone 7 var disse EarPods med 3,5 mm hovedtelefonstik. Derefter fjernede Apple porten, og EarPods fik Lightning-stik i stedet.

iPhone 12-telefoner kunne være de første, der sendes uden EarPods, sagde analytiker Ming-Chi Kuo sagde i en forskningsnotat set af MacRumors . Kuo har givet masser af indsigt i Apples planer i de sidste par år, og hans forudsigelser var for det meste nøjagtige.

Analytikeren siger, at Apple kan være interesseret i at skabe efterspørgsel efter AirPods ved at fjerne EarPods fra detailhandelen i iPhone. AirPods har været bedst sælgende produkter, siden Apple lancerede dem for et par år siden, og fik alle andre i branchen til at komme med alternativer.

Læs også  OnePlus sælger første batch af Nord-enheder, før telefonen vises for verden

Kuo forventer en uptick i AirPods-forsendelser i andet halvår og en særlig AirPods-forfremmelse i slutningen af ​​2020.

Kuo ser Apple sælge som op til 94 millioner AirPods-enheder i år, inklusive både AirPods og AirPods Pro-modeller. Analytikeren forventer en stærk efterspørgsel i andet halvår, hvilket mere end ville udgøre det tabte salg i andet kvartal.

Flere rapporter hævder, at den nye iPhone-serie vil have fire forskellige modeller, alle med skærmbilleder på hele skærmen med mindre hak. Den mindste 5,4-tommer enhed vil sælge for $ 649, hvilket er $ 50 mindre end iPhone 11s startpris, siger de samme rapporter. Det er den slags pris, som ingen anden Android-håndsætproducent kan matche lige nu. Selv Googles mellemklasse Pixel 5 forventes at koste omkring $ 699.

Men tilføj prisen på AirPods eller AirPods Pro, og prisen går op. På den anden side kunne Apple altid tilbyde en slags rabat til købere, der er klar til at betale for et bundt, der inkluderer AirPods og iPhone 12. Vi har allerede set Samsung tilbyde gratis Galaxy Buds med dens Galaxy S10-telefoner, eller gavekort, der kunne bruges til køb af trådløse øretelefoner med Galaxy S20-serien.

Hvad angår nye AirPods, er det uklart, hvornår nyere modeller vil blive lanceret. Der er blevet øget snak om en AirPods 3-version, der kunne lanceres når som helst, samt en AirPods Pro Lite-model, der snart kunne komme. Kuo siger, at Lite-modellerne sandsynligvis er en del af Beats-mærket. Separat forventes Apple også at lancere trådløse hovedtelefoner, der kan sælges som AirPods Studio.