iPhone 12 Pro og Pro Max kunne have en større skærmopgradering

iPhone 12 Pro og Pro Max kunne have en større skærmopgradering

30. juni 2020 0 Af Mathias
  • En ny lækage antyder, at iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max har 120Hz-skærme.
  • Den første iOS 14-udvikler beta indeholder en ny indstilling, der giver brugerne mulighed for at begrænse deres skærme til 60 billeder i sekundet, som tidligere kun var tilgængelig på iPad Pro med ProMotion.
  • Apple forventes at lancere fire nye iPhone 12-modeller i efteråret, alle med OLED-skærme.

I efterår lancerer Apple mindst fire nye iPhone-modeller, som alle forventes at have OLED-skærme og 5G-understøttelse. Da det nye coronavirus-udbrud stadig sprede sig ukontrolleret i Asien, var der en vis bekymring over, om Apple ville blive tvunget til at udsætte sine nye telefoner med et par uger eller endda en måned eller to, men de seneste rapporter synes at antyde, at Apple er igen på sporet for at lancere iPhone 12 i september.

Som det har været sædvanligt i de senere år, tror vi, at vi allerede ved næsten alt, hvad der er at vide om alle funktioner og specifikationer for den næste iPhone, men lækager løber stadig ud med overraskende afsløringer om Apples første 5G-enheder. For eksempel, bemærkede Samsung-lækager Ice Universe fredag ​​formiddag, at en pålidelig kilde hævder, at iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max begge har 120Hz opdateringshastighedsdisplay.

Android-telefoner med opdateringsfrekvenser over 60Hz er et tusindvis af tusinder i dag, fra Galaxy S20 til OnePlus 8 Pro til spiltelefoner som Asus ROG Phone II og Razer Phone 2. I mellemtiden har Apple endnu ikke eksperimenteret med højere opdateringshastigheder på sine mobile enheder, men Ice Universe har en temmelig solid track record:

Tilføjelse af brændstof til ilden, MacRumors påpeger, at den første iOS 14-udvikler-beta, der rullede ud tidligere i denne uge efter WWDC 2020-keynote-adressen, har en ny tilgængelighedsindstilling under bevægelsesmenuen kaldet “Limit Frame Rate”, som lader iPhone-brugere indstille den maksimale billedhastighed på deres skærme til 60 billeder per sekund. Nye iPad-modeller, der er i stand til 120Hz opdateringsfrekvens, har allerede denne indstilling, som ser ud til at antyde, at Apple også vil bringe skærmopgraderingen til sine telefoner i den nærmeste fremtid, muligvis så snart dette efterår.

Læs også  Sonys første store PS5-reklame fortæller os ikke prisen eller udgivelsesdatoen
Artiklen forsætter under annoncen

Ifølge tidligere lækager vil Apple lancere en 5,4-tommer og en 6,1-tommer iPhone 12 – begge med aluminiumsrammer og to kameraer – samt en 6,1- tommer iPhone 12 Pro og en 6,7 tommer iPhone 12 Pro Max – med rustfrie stålrammer, 3 kameraer og LiDAR-scannere – i efterår. Ice Universes pålidelige kilde siger, at kun de to sidstnævnte to har 120Hz ProMotion-skærme, skønt alle fire får et løft med OLED-skærme.

Med på mindst to og en halv måned skal gå, før Apple trækker tilbage gardinet på iPhone 12-serien, er der sikker på, at der er mange flere lækager i vente for os, før virksomheden har chancen for at tage scenen.