iPhone 12-lanceringsbegivenhed afholdes angiveligt 13. oktober

iPhone 12-lanceringsbegivenhed afholdes angiveligt 13. oktober

25. september 2020 Slået fra Af Mathias
  • Den efterlængte iPhone 12-lanceringsbegivenhed finder muligvis sted den 13. oktober ifølge en kilde fra en hollandsk luftfartsselskab.
  • En anden lækage indikerer også, at Apple snart vil afsløre iPhone 12-serien.
  • Rapporterne gentager de seneste rygter om, at Apple ville lancere iPhone 12-serien i midten af oktober, hvor to af de fire telefoner forventes at komme i butikkerne en uge senere.

Apples vigtigste keynote for året finder normalt sted i midten af september. Det er da den nyeste iPhone annonceres, hvor håndsættene sælges den første fredag efter pressekonferencen. Den nye koronaviruspandemi tvang Apple til at gøre tingene anderledes i år.

Mediehændelsen i midten af september handlede om anden Apple-hardware og -tjenester, inklusive de nye urmodeller, de opdaterede iPads og nye abonnementer. Apple forventes bredt at annoncere en virtuel pressekonference i midten af oktober snart, og en række rapporter indikerer, at begivenheden snart kommer. Vi har endda en dato: 13. oktober, hvilket er meget i tråd med en nylig rapport fra en velkendt Apple leaker.

Artiklen forsætter under annoncen

Jon Prosser sagde for et par uger siden, at Apple vil annoncere iPhone 12 i ugen den 12. oktober, hvilket gjorde 13. eller 14. oktober til de mest sandsynlige datoer for begivenheden. Apple afholder normalt iPhone-begivenheder på tirsdage eller onsdage, hvor forudbestillinger starter på fredag.

En kilde, der identificerede sig for Apple Insider som medarbejder for en hollandsk luftfartsselskab sagde, at Apple ville afholde iPhone 12-begivenheden den 13. oktober med forudbestillinger, der startede i oktober 16. Telefoner skal sendes til forbrugerne en uge senere, hvis denne lækage er korrekt den 23. oktober.

Læs også  Ransomware, der er målrettet mod Mac-brugere, blev for nylig opdaget på torrent-websteder

Dette er stadig et ubekræftet rygte, og Apple er endnu ikke meddelt noget. Apple skulle afsløre datoen hurtigt nok, men det er ikke under pres for at give medierne et ordentligt head-up. Dette vil stadig være en pressebegivenhed, der kun er online, da COVID-19-truslen ikke er forsvundet.

Artiklen forsætter under annoncen

Det er ikke kun transportører i Holland, der forbereder sig på iPhone-lanceringen. MacRumors fik vind af en intern præsentation fra British Telecom, som antydede, at lanceringen af iPhone 12 er nær.

“Vi er kun få dage væk fra Apples næste store lancering, en 5G iPhone, som vil være et enormt løft for 5G,” BT og EE CEO Marc Allera sagde under den eneste begivenhed. ”Hold i alle dele af Forbruger har forberedt sig hele året på at vinde denne lancering og være Europas førende partner for Apple.”

iPhone 12
Skærmbillede fra en virtuel intern British Telecom-præsentation, som Apples Eddy Cue deltog i. Billedkilde: MacRumors

Artiklen forsætter under annoncen

Som det ses på billedet ovenfor, kom Apples servicechef Eddy Cue kort op under præsentationen. Cue roste angiveligt EE for at være den første luftfartsselskab, der bundter smartphone-planer med Apple-tjenester.

BT-præsentationen tilbød ikke nogen faktiske datoer, eller kilde, der lækkede skærmbilledet ovenfor, valgte ikke at dele dem.

Uanset hvornår pressehændelsen på iPhone 12 opstår, siger rygter, at ikke alle fire iPhone 12 modeller vil være tilgængelige i butikkerne i oktober. To af de fire håndsæt vil blive forsinket til midten af november, selvom de forskellige rygter ikke er enige om, hvilke modeller der kommer først. Nogle siger, at de overkommelige 5,4-tommer og 6,1-tommer iPhone 12-modeller starter først efterfulgt af 6,1-tommer og 6,7-tommer iPhone 12 Pro-versionerne. Andre rapporter siger, at 6,1-tommers telefoner kommer i butikkerne, inden de mindste og største nye iPhone-modeller ankommer.

Læs også  OnePlus sælger første batch af Nord-enheder, før telefonen vises for verden
Artiklen forsætter under annoncen