iPhone 12-lancering vil hjælpe Apple med at vejre coronavirus-stormen

iPhone 12-lancering vil hjælpe Apple med at vejre coronavirus-stormen

14. maj 2020 0 Af Mathias
  • iPhone 12-frigivelsen skal hjælpe Apple med at overvinde den økonomiske afmatning, der er forårsaget af coronavirus, ifølge en analytiker.
  • Selvom Tim Cook for nylig sagde, at Apples forsyningskæde i Asien er tilbage og kører, kan coronavirus se Apple skubbe iPhone 12-frigivelsen tilbage til oktober.
  • Besøg GEAR-onlines hjemmeside for flere historier.

Midt i coronavirus-pandemien havde Apple for et par uger siden overraskende stærk indtjening i marts kvartal. Da støvet sænkede, omsatte Apple 58,3 mia. Dollars i omsætning og indtjening på $ 2,55 pr. Aktie. Investorer blev opmuntret af resultaterne, og aktier i Apple er steget støt lige siden.

Når man ser fremad, er Apples økonomiske fremtid på kort sigt fortsat lidt usikker. Dette blev understreget af Apples modvilje mod at give investorer vejledning i det indeværende juni kvartal. For at være retfærdig giver Apples beslutning mening, da der simpelthen er for mange ukendte variabler, som virksomheden kan redegøre for. For eksempel fortæller man ikke, om en ny bølge af coronavirus-sager vil feje landet, hvilket beder Apple om at holde sine butikker lukket endnu længere. Og selvom alle Apples detailhandlere åbner hurtigere snarere end senere, kan den økonomiske virkning af coronavirus muligvis se et stort fald i efterspørgslen efter Apple-produkter.

Wedbush-analytiker Daniel Ives, dog mener, at den kommende iPhone 12-udgivelse vil give Apple et meget tiltrængt løft, og at ”stormets øje er i bagspejlet for Apple fra både et efterspørgsels- og forsyningskæderperspektiv.”

Til sidstnævnte punkt sagde Apple under sit seneste indtjeningskonferenceopkald, at dens forsyningskæde i det væsentlige fungerer på fuld kapacitet.

Artiklen forsætter under annoncen

”På forsyningssiden,” forklarede Apple CEO Tim Cook, ”vi led af nogle midlertidige forsyningsmangel i løbet af februar, men vi har været meget tilfredse med modstandskraften og tilpasningsevnen i vores globale forsyningskæde, såvel som dets evne til at få folk tilbage til at arbejde sikkert når omstændighederne tillader det.

Læs også  Denne Google-app hjælper dig med at beskytte dig mod coronavirus

“Vores operationsteam og produktionspartnere arbejder med en ekstraordinær indsats for at gendanne produktionen hurtigt,” tilføjede Cook, “og vi forlod kvartalet i en god forsyningsposition for de fleste af vores produktlinjer. ”

Når det er sagt, forbliver ligningens efterspørgselssiden op i luften . Apples iPhone 12-serie ser overbevisende ud, og medtagelsen af ​​5G-support vil uden tvivl tiltrække købere. Det er stadig tilbage at se, i hvilket omfang den forringede økonomi påvirker iPhone-salget kommer oktober og november.

Ives er dog optimistisk over, at Apple allerede er på vej mod en stærk bedring:

Artiklen forsætter under annoncen

iPhone 12 skal starte vejen til opsving for Cupertino. Vi antager konservativt kun de installerede basisforbrugere, der i øjeblikket er i vinduet med en opgraderingsmulighed, der ikke har opgraderet deres iPhones på mere end 42 måneder, der køber en ny telefon i løbet af de næste 18 til 24 måneder. I øjeblikket estimerer vi, at ~ 350 millioner af Apples 925 millioner iPhones over hele verden er i dette opgraderingsvindue, da vi modellerer fremover i et mere drakonisk scenario, hvor minimal ny smartphone-aktivitet finder sted i de kommende kvartaler.

I øvrigt forventer Ives, at Apple-aktier – som i øjeblikket handles i $ 318-området – kan nå så højt som $ 350 i de kommende måneder.

Hvad angår selve iPhone 12 ser enheden ud til at være den mest overbevisende nye iPhone, vi har set i ganske stykke tid. Bortset fra forbedret kamerapræstation og en 120 Hz ProMotion-skærm, inkluderer Apples iPhone 12-sortiment et mindre hak, forbedret Face ID-ydelse, hurtigere internals og sidst, men ikke mindst, støtte til 5G. Der er også rygter om, at prisfastsættelsen for iPhone 12 vil være lidt billigere end den var for iPhone 11. Hvis dette viser sig at være tilfældet, vil iPhone 12 tilbyde brugere mere penge for penge end nogen anden iPhone, vi har set siden luftfartsselskaber begyndte at fjerne subsidier.

Læs også  Apple afslører iPadOS 14 med nye widgets, genkendelse af håndskrift og mere