iPhone 12 i forbløffende ny Midnight Blue-farve vist i designvideo

iPhone 12 i forbløffende ny Midnight Blue-farve vist i designvideo

6. juni 2020 0 Af Mathias
  • iPhone 12-lækager er kommet hurtigt og rasende i det seneste, men de fleste af dem har netop omskolet detaljer, vi har kendt i måneder eller endda længere.
  • Blandt iPhone 12-detaljerne derude, der er lækket fra solide kilder, har vi lært, at Apples 2020-sortiment af iPhone vil have et stort designoverhal og masser af nye funktioner.
  • Ud over et varmt forventet nyt design forventes iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max at blive frigivet i en forbløffende ny farve kaldet Midnight Blå.

På dette tidspunkt ved vi næsten alt hvad der er at vide om Apples kommende nye iPhone 12 lineup. Det burde naturligvis ikke komme så meget af en overraskelse, da detaljer omkring iPhone 12-serien først begyndte lækker sidste år, selv før iPhone 11 blev annonceret. Disse detaljer og det meste af den anden solide info, vi har, kommer fra den øverste Apple-insider i verden, TF International Securities-analytiker Ming-Chi Kuo. Han lækker regelmæssigt tidligt intel længe før Apples nye produkter annonceres, og han gjorde det endnu en gang med iPhone 12.

Ifølge oplysninger fra Kuos mange lækager, planlægger Apple at frigive ikke tre men fire nye flagskib iPhone-modeller i år. Det vil bringe virksomhedens iPhone-version af iPhone-udgivelser op til fem, hvilket er det mest i ethvert kalenderår. Kuo siger, at vi kan se frem til to nye iPhone 12-modeller med 5,4-tommer og 6,1-tommer OLED-skærme og to iPhone 12 Pro-modeller med 6,1-tommer og 6,7-tommer OLED-skærme. Han siger også, at alle fire nye iPhone-modeller med support 5G, og at de alle har et slankt nyt design, to vigtigste forskelle sammenlignet med iPhone 11-serien. Først vil hakket øverst på skærmene være mindre. Og for det andet vil telefonerne have en flad metalkant omkring kanterne som den gamle iPhone 5 og den nye iPad Pro. De formes op til at være spændende nye enheder, men der er endnu mere at se frem til, når iPhone 12 debuterer senere på året.

Don & # 039; t Miss : Dagens bedste tilbud: 3M ansigtsmasker, nitril handsker, PlayStation Plus, Fire TV Stick, bedste håndrensningsmiddel, mere

Der er ingen tvivl om, at Ming-Chi Kuo gjorde alt det tunge løft, så vidt iPhone 12-lækager går. Men der har været en masse ny info, der er kommet fra ret pålidelige kilder siden Kuos noter. Vi har fået en masse information om iOS 14, men vi ved også, at triple-lens-kameraet på bagsiden af ​​iPhone 12 Pro får en ny LIDAR-sensor som den på de nye iPad Pro-modeller, der blev frigivet tidligere dette år. Vi lærte også om en ny farveindstilling, der kom til Apples avancerede iPhone-modeller i 2020, og en ny video blev oprettet for at hjælpe os med at visualisere den.

Læs også  Flipboard blev bare endnu mere en must-have-app til nyhedsjunkies
Artiklen forsætter under annoncen

Grafisk designer Mauro Battino skabte en video, der viser det lækkede iPhone 12 Pro-design, vi har hørt så meget om. Hans design har et par centrale fejl, men det er for det meste en fantastisk repræsentation af, hvad vi forventer at se, når Apple afslører iPhone 12 og iPhone 12 Pro senere på året. Det vigtigste er bagkameraet, der har linser, der er i flugt med resten af ​​”kamerabumpen” omkring dem. I stedet forventes bagkameraerne iPhone 12 og iPhone 12 Pro at have et design, der ligner bagkameraerne på iPhone 11 Pro, iPhone 11 og iPad Pro. Det betyder, at hver kamerasensor vil være en individuel struktur, der stikker ud fra kamerabumpen.

Kamera og et par andre mindre problemer til side, denne iPhone 12 Pro designvideo er en god repræsentation af, hvad Apple sandsynligvis vil meddele i kommende september. Og bedst af alt, får vi et glimt lige i slutningen af, hvordan telefonen kan se ud i sin nye “Midnight Blue” -farve, som videoen betegner som marineblå. Battinos video er indlejret nedenfor, og du bør bestemt tjekke den ud.

Artiklen forsætter under annoncen