IPhone 12 er lige lanceret, men iPhone 13 lækager dukker allerede op

IPhone 12 er lige lanceret, men iPhone 13 lækager dukker allerede op

30. oktober 2020 Slået fra Af Mathias
  • iPhone 13-lækage antyder, at den nye iPhone kan være den første til at have en 1 TB-model.
  • Apple-lækker Jon Prosser siger, at vi bør forvente 1 TB iPhones, hvilket synes at antyde, at Apple planlægger at lancere en 1 TB model inden for det næste år.
  • Andre mærker har allerede tilføjet 1 TB modeller til deres lineups, inklusive Samsung.

iPhone 12 og iPhone 12 Pro har en række betydelige opgraderinger i forhold til iPhone 11-serien. A14 Bionic-chippen er hurtigere end nogen processor, Apple nogensinde har lavet, hver eneste model er udstyret med en OLED-skærm, og 5G har endelig fundet vej til iPhone-linjen. En opgradering, som Apple endnu ikke har vedtaget, er mere intern lagerplads, da iPhone 12-serien lukker ud på 512 GB. Men ventetiden på 1 TB iPhone-modeller kan snart være forbi.

Forside Tech vært Jon Prosser tilbragte det meste af 2020 med succes at lække Apple-meddelelser, før Apple kunne komme med dem, og tirsdag skrev han i en tweet at han håber, at vi er klar til 1 TB iPhones. Han tweetede ikke noget andet, men det ser ud til, at han antyder, at den næste flagskibs iPhone vil have en 1 TB model:

1TB-smartphonemodeller er en relativt ny innovation, hvor Samsung bringer 1TB Galaxy S10 på markedet i 2019. Cloud-lager kan mindske noget af presset på telefonproducenterne til at skubbe ganske så meget lagerplads i deres telefoner, men da kvaliteten af fotos og videoer fortsætter med at forbedre, er pladsen til en præmie.

Som nævnt af Wccftech , et af de andre nyere iPhone 13-rygter, der for nylig opstod var fra en Twitter-tipster, der hævdede, at iPhone 2021 er i stand til at optage 8K-videoer med op til 45 billeder i sekundet. Denne kilde har ikke meget af en track record, så vi tager “lækagen” med et saltkorn, men uanset om det er sandt eller ej, er faktum, at videoer i høj kvalitet tager masser af plads. På Galaxy S20 kommer et enkelt minut med 8K / 30fps optagelser på 600MB. Hvis videokvaliteten er endnu højere på den næste iPhone, kan du se, hvor hurtigt du løber tør for plads, hvis du forsøger at filme alt i den højest mulige kvalitet.

Læs også  Et andet tegn på, at iPhone 12 afslører, er sandsynligvis kun få dage væk
Artiklen forsætter under annoncen

Uanset begrundelsen bag Apples beslutning har Prosser haft ret langt oftere end han har taget forkert, så vi kan sandsynligvis forvente at se den første 1 TB iPhone næste år. Når det er sagt, er det værd at bemærke, at Apples planer har ændret sig mere end én gang på grund af coronavirus-pandemien – især med den forsinkede udgivelsesdato for iPhone 12 – og de kan ændre sig igen inden for de næste tolv måneder, da Apple færdiggør sine planer for iPhone. 13. I mellemtiden holder vi håb om, at nye AirPods rent faktisk lanceres inden for de næste par måneder.