iPad Pro med vild skærmopgradering rygtes lanceret i marts

iPad Pro med vild skærmopgradering rygtes lanceret i marts

15. marts 2021 Slået fra Af Mathias

Apples første nye produktmeddelelser for året falder normalt i marts, og 2021 bør ikke være anderledes. Rygter hævder, at Apple vil afsløre flere nye produkter under en virtuel mediebegivenhed planlagt til 23. marts, skønt iPhone-producenten endnu ikke har udsendt officielle invitationer til pressen eller offentligheden.

2021 iPad Pro-opdateringen er blandt de nye produkter, der forventes afsløret under arrangementet. En ny rapport fra den asiatiske forsyningskæde siger, at iPad Pro-skærmopgraderingen, der optrådte i forskellige lækager sidste år, endelig sker. Den helt nye 12,9-tommer iPad Pro bliver den første tablet i Apples sortiment med en mini-LED-skærm.

Det nye iPad-rygte kommer fra Digitimes (via MacRumors ), der hævder, at den taiwanske producent af berøringspaneler GIS vil øge sin backend-modulproduktion på sin fabrik i Chengdu, Kina.

Leverandøren vil sandsynligvis fremstille dele til den nye 12,9-tommer iPad Pro, der skal afsløres i de kommende uger. Mini-LED-skærmen er en betydelig skærmopgradering, der gør det muligt for Apple at forbedre billedkvaliteten og øge effektiviteten. Mini-LED-skærme er i stand til at levere forbedret lysstyrke, mørkere sorte og bedre kontrastforhold. Skærmen er stadig en LCD, men den har små lysdioder, der lyser uafhængigt. Teknologien har været under udvikling i årevis med forskellige rapporter, der hævder, at Apple ville lancere mini-LED-baserede iPads og Mac’er i år.

Artiklen forsætter under annoncen

12,9-tommer iPad Pro med en mini-LED-skærm optrådte allerede i flere rapporter. Og disse historier har hævdet, at 11-tommer iPad Pro ikke ville få den samme behandling. Nylige rapporter siger, at Apple også arbejder på iPad-modeller med OLED-skærme i stedet for LCD. 2021 iPad-profferne forventes også at have A14X-chips og understøtte 5G-tilslutning.

Læs også  Sony siger, at PS5-frigivelse ikke vil blive forsinket

En pålidelig leaker, der går under navnet Kang på sociale medier sagde for nylig, at Apple ville være vært for en mediebegivenhed den 23. marts. Separat pegede YouTuber Jon Prosser også på samme dato. Prosser angav senere de produkter, der muligvis var klar til begivenheden. Bortset fra den forventede opdatering af iPad Pro i 2021 nævnte han også AirTags-trackerne, de nye AirPods og et nyt Apple TV. En iMac-opdatering kan også være i kortene til afsløring.

Hvis datoen den 23. marts er nøjagtig, begynder Apple muligvis at tage nye iPad Pro-forudbestillinger kort efter begivenheden og lancere tabletterne inden udgangen af ​​marts. Intet er bekræftet på dette tidspunkt, men alle disse lækager synes at indikere, at Apple vil lancere flere produkter i denne måned. I et uventet twist planlagde OnePlus OnePlus 9-begivenheden til 23. marts, før rygterne om Apple-begivenhederne faldt. Den kinesiske mobilproducent er nu tvunget til at ændre begivenhedsdatoer for at undgå at konkurrere med Apple-pressebegivenheder tidligere.

Artiklen forsætter under annoncen