iOS 14.7 beta 5 løser irriterende iPhone-fejl, der deaktiverer Wi-Fi-forbindelser

iOS 14.7 beta 5 løser irriterende iPhone-fejl, der deaktiverer Wi-Fi-forbindelser

10. juli 2021 Slået fra Af Mathias

Apple frigav en ny iOS 14.7 beta torsdag eftermiddag, og ved første øjekast virkede den ikke særlig omfattende. iOS 15 skulle være ude inden udgangen af september, så vi forventer ikke meget af yderligere iOS 14-opdateringer. Det kan godt være, men hvis du er betatester, er det en, du skal downloade. iOS 14.7 beta 5 løser faktisk en irriterende iPhone Wi-Fi-bug.

I sidste måned delte Carl Schou en video på Twitter om en virkelig bizar iPhone-bug. Hvis en iPhone opretter forbindelse til et Wi-Fi-netværk med SSID’et “%p%s%s%s%s%s%n”, deaktiverer den permanent telefonens evne til at oprette forbindelse til Wi-Fi. Schou hævdede, at hverken genstart af hans telefon eller ændring af SSID’et. Andre brugere siger, at de var i stand til at løse problemet ved at nulstille netværksindstillingerne. Uanset hvad var det en virkelig besværlig opdagelse, men Apple ser ud til at have lappet den i iOS 14.7 beta 5.

YouTuber Aaron Zollo (zollotech) testede for at se, om fejlen stadig var aktiv i sin seneste video. Han opdaterede til iOS 14.7 beta 5, oprettede et netværk med det samme SSID som det i Carls tweet og tilsluttede sin iPhone. Ikke alene kunne han oprette forbindelse til netværket, men han var også i stand til at indlæse websider. Da han var grundig, afbrød han også forbindelsen til det mærkeligt navngivne netværk og genindkoblede forbindelsen til et netværk med et mindre bizart navn. Han oplevede ikke nogen problemer, og hans Wi-Fi-forbindelse var fin:

Sådan får du iOS 14.7 beta 5 og løser iPhone Wi-Fi-fejlen

Som du ved nu, kan det ikke være nemmere at installere en ny iOS- eller iPadOS-betaversion på din iPhone, iPad eller iPod touch. Naviger til Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering, og tryk derefter på “Download og installer” nederst på siden. Hvis du ønsker det, kan du også installere en opdatering via iTunes ved at tilslutte din iOS-enhed til din computer. Uanset hvilken metode du vælger, skal du blot sørge for at sikkerhedskopiere dine enheder, inden du installerer opdateringen. Man kan aldrig være for forsigtig!

Læs også  De 10 mest spændende nye iPhone 12-funktioner
Artiklen forsætter under annoncen